-cornelis(orhan şam da olabilir),atiba,fatih tekke- bu transferler yapılsın bu takıma daha bişi olmaz..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar ben bu mantığı hiç anlamıyorum bizdeki oyunculara kötü gözüyle bakılır iken 3 eziklerde oynuyan her oyuncuya bir hayranlık var inanınki bizde onlardan kat be kat yetenekli ve kaliteli oyuncular var şöyle bir örnek veriyim biz Yusufu alıcağımız zaman herkez bu 35 yaşında yok almıyalım yok yapamaz diyordu ama Beşiktaş aldıktan sonra bakıyorumda herkez Yusuf hayranı olmuş ve ezik kulube gittikten sonraki yorumlar ah ben nasıl kaçırdık bu oyuncuyu almalıydık gibi yorumlar okuyorum ve gülüyorum...Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."
Yorum
-
İspanya’dan Espanyol, İskoçya’nın Celtic takımının Japon orta saha oyuncusu Shunsuke Nakamura ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Nakamura, yeni takımının kampına 10 Temmuz’da katılacak. Öncelikle sağlık kontrolünden geçecek olan Japon futbolcu daha sonra antrenmanlara başlayacak.
30 yaşındaki Nakamura, Celtic’e transfer olmadan önce Yokohama, Reggina takımlarında forma giymişti. Nakamura, Espanyol’a bonservis bedeli olmaksızın transfer edildi.
MARATON.COM.TR
Arango da iyi adam ama bizi rahatca şampiyon yapabilecek adam Espanyol'e gitmiş hemde bedelsiz...Kaçan balık büyük..Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealanzinho sol iç engin baytar sol açıktır.sıcak para yok
atıyorum4-5-1
---------------------------sylva---------------------------
orhan-----------giray----------------egemen----------cale
------------------------atiba----------------------------
yattara--------------------------------------------engin(solaçık)
-------------arango------------------alan(sol iç)--------------
--------------------------tekke-------------------------
yada daha değişik taktikteklerle sol açık ve sol içi aynı anda oynatabilirsin
Yorum
-
İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye'de hangi oyuncular Engin'den daha yetenekli?Ya da şöyle sorayım.Alabileceğimiz hangi oyuncu Engin'den yeterli?
Abimize katılıyorum.Bir kere adam geçme ve şut özelliği bana göre üst seviyede.Erdal abinin de dediği gibi eğer disiplin sorunu olmasaydı Engin Baytar'ın fiyatı 2 milyon değil en az 6-7 milyondu.
Yorum
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesivas ömer rıza yı almış
Bülent Uygun Ömer Rıza'ya futbol oynatsın ben başka td tanımıyorum artık"Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealanzinho sol iç engin baytar sol açıktır.sıcak para yok
atıyorum4-5-1
orhan-----------giray----------------egemen----------cale
------------------------atiba----------------------------
yattara--------------------------------------------engin(solaçık)
-------------arango------------------alan(sol iç)--------------
--------------------------tekke-------------------------
yada daha değişik taktikteklerle sol açık ve sol içi aynı anda oynatabilirsin
Yorum
-
Reports in Venezuela claim that Celtic have made an approach for Real Mallorca forward Juan Arango.
The 29-year-old, who represents the South American country at international level, has been strongly linked with a possible move to The Premier League in recent weeks.
But now it appears that new Bhoys manager Tony Mowbray is looking to recruit the man who scored seven goals in 37 games in La Liga last season.
Reports in his homeland claim Celtic have already made a formal offer and that a bid of €4 million (£3.4 million) could be enough to sign the player.
However, both Borussia Monchengladbach and Trabzonspor are also reported to be interested in Arango.
Celticte ciddi bir sekilde ilgileniyor arongoyla insallah zurawski transferinde oldugu gibi olmaz.SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
CANIMIZI VERELIM SIZE
madheart61--->BDiler61
Yorum
-
PALMA.- Mateu Alemany lleva dos días fuera de España intentando encontrar un comprador para el Mallorca. El presidente bermellón, que se encuentra de viaje por Europa para cerrar el traspaso de Arango, aprovecha la ocasión para buscar más allá de las fronteras una nueva propiedad que llegue antes del próximo 30 de junio.
Alemany se ha cansado de golpear puertas en casa. El abogado andritxol se ha ido hace dos días de Mallorca por viaje de negocios, pero no descansa en su objetivo de dar con un nuevo dueño para el club, aunque haya que buscarlo en otro país.
El motivo de su viaje es cerrar la negociación del traspaso de Arango, que por ahora no se sabe si será finalmente el Trabzonspor o el Borussia Mönchengladban. Pero su meta principal sigue siendo ofrecer el Mallorca a una propiedad “solvente” y por eso se ha propuesto sacarle el máximo provecho a este viaje.
Martes, 23 de junio de 2009. 0:39:55
Arango ile ilgili bir haber buldum... Acaba ne anlatıyor?
Yorum
-
kadro şöyle olur gibime geliyor
serkan(alınırsa orhan)-----giray(kalırsa song)-------egemen------cale(ferhat)
-------------------------atiba(tjikuzu,hüseyin)
yattara-----------colman(selçuk,zafer,alanzinho)----------engin(arango)
--------------------gökhan------tekke(olmazsa mutlak başka forvet)-------------------------
Özetle geçen yıla göre alternatifler çoğaldı.Kadro genişliği herzaman iyidir.En son sessizkral_1 tarafından düzenlendi; 24.06.2009, 00:53.Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
sylva,song,cale,brüls,yattara,colman,alanzinho,isa ac,faty papy...
isaac ve song gönderilir... faty papy kiralık...
arango ve bir yabancı daha alınır...
kontenjan dolar...
arango ile beraber alacağımız diğer yabancı eğer ön libero olacaksa atiba yı almamalıyız... çünkü adam ön libero değil... normal bir ortasaha oyuncusuna göre ise vasat... brüls ondan kat kat daha iyi iş yapar...
diğer alacağımız yabancı ya tjikuzu olacak...eğer olmazsa ön liberomuz ceyhun olur, yabancı hakkımızı da sağbek ten yana kullanırız...
Yorum
Yorum