İlk olarak legend_of_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyabancıları begenmeyen arkadaslara uzulecegi bi haber..
Hrvoje Cale'ye milli davet
18 Mayıs 2009 / 16:21
Trabzonsporlu oyuncu Hırvat Hrvoje Cale'ye milli takımdan davet geldi.
Trabzonsporlu oyuncu Hırvat Hrvoje Cale'ye milli takımdan davet geldi.
Buna göre Cale, Hırvatistan Milli Takımı'nın 2010 FIFA Dünya Kupası 6. Eleme Grubu'nda 06 Haziran 2009 tarihinde Ukrayna ile oynayacağı maç için aday kadroya çağrıldı.
Yorum
-
Özeri seneye mutlaka takım kadrosunda olması gereken adamlardan biri olarak görüyorum,trabzonlu olduğu için değil,gerçekten değil,zaten objektif bakan bi göz gayet net görebilir bunu.Sağ ve sol kanat ki orta alan da dahildir buna,kullanılabilecek bi oyuncu.Ayrıca,karşıt görüşte olanlar pek tabii olucaktır ama Colman'ın bu performansla(ikili mücadelelerde cılız,birebirde beklenilen kadar iyi değil,top ayağında eğreti duruyor,ve beklediğimiz kadar şut atmadı bu yıl)avrupada bu takıma üst düzey şeyler katabileceğini sanmıyorum,umarım biraz daha geliştirir kendini,hatta mümkünse,çok zor ama alternatif üretilmesi lazım.Sol bek için Cale'den şikayetçi değilim,ama gaziantepsporda oynayan ismail çok gözüme çarptı bu yıl,şansmıdır kısmetmidir,öylesine denk geldiğim bütün maçlarda iyi gördüm,daha iyi analiz edenlerden bu çocukla ilgili yorumları merak ediyorum.Sağ bek eksikliği herkesin üzerinde uzlaştığı bi mevkii,bi de forvet diyorum ben,iyi bir forvet ve iyi bir ön libero(Hüseyin gidecekse eğer)''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle---------------Sylva--------------
XXXXX----Egemen----XXXXX------Cale
----------Selçuk-----XXXXX------
--XXXXX-------------------Alanzinho--
-------------XXXXXX-------------
-------------Gökhan--------------
Sistemin böyle olması gerektiğini düşünüyorum Selçuk için kararsızım tabi Colman da düşünülebilir ama ikisi bir arada oynamamalı.
Serdar K.----Egemen----Tayfun------Cale
------------Colman------Nekounam-------
--Yattara-----------------------Alanzinho--
--------------------Özer------------------
-------------------Gökhan-----------------
Hadi kabul et sende begendin dizilisimi"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-------------------Sylva--------------
Hadi kabul et sende begendin dizilisimiMustafa KARA
Trabzon ÇayKARA
Yorum
-
İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-------------------Sylva--------------
Hadi kabul et sende begendin dizilisimi
Yorum
-
İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen beğenmedim arkadşım yattara-alanzinho-özer-gökhan bi arada oynamaz
Yorum
-
[QUOTE=futbalski60;2254032]---------------Sylva--------------
XXXXX----Egemen----giray------Cale
----------biglia-----Özer------
--mehmet topuz-------------------xxxxxx--
-------------alanzinho-------------
sol tarfa topuz gıbı savascı bı sol acık daha ıyı
Yorum
-
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNekounam kim o onbirde
Yorum
-
[QUOTE=xahi;2254146]İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle---------------Sylva--------------
XXXXX----Egemen----giray------Cale
----------biglia-----Özer------
--mehmet topuz-------------------xxxxxx--
-------------alanzinho-------------
sol tarfa topuz gıbı savascı bı sol acık daha ıyı
cok yalnis bi kadro özerin yerinde colman xxxxx in yarindede özer veya arango yada bousaffa
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adamlar kim beylerNerden buluyorsunuz bunları :d
Yorum
Yorum