Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon'da Arango sevinci... Bordo-mavili ekibin İspanya'nın Mallarco takımının Venezuelalı orta saha oyuncusu Juan Fernando Saenz Arango'ya transfer teklifi götürmesi camiada sevinçle karşılandı.
    Karadeniz Fırtınası'nın yakın markaja aldığı 29 yaşındaki Arango, geçen sezon İspanya'da gol kralı olan Fenerbahçe'nin İspanyol forveti Daniel Guiza'yı yıldızlaştıran isim olarak biliniyor.
    Bordo-Mavili kurmaylarının takip ettiği ve 2010 yılında Mallarco ile sözleşmesi bitecek olan Arango'yla İspanya'da birlikte yemek yendiği ifade edildi. Futbolcuyla hemen hemen her konuda anlaşmaya varıldığı dile getirildi. Mallarco'ya Arango'nun bir yıllık transfer ücreti karşılığı olan 1 milyon 250 bin Euro'nun verilmesi halinde her hangi bir sorun da yaşanmayacağı dile getirildi.

haber geçen hafta içinde yayınlanmış yani bu transfer döneminde mahmut aksunun yaptığı ispanya seferinden bahsediyor önümüzdeki günlerde tekrar gidecekmiş şuan song sorunu ile ilgileniyor.

kaynak:sporpostasi.com
    KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kongreden sonra burda ol

kardes ben su an Ingilteredeyim...normalde forumlara takilmam ama bu teknik direktor olayi yedi bitirdi beni..

merak etme burada olmama ragmen kombinemi aldirdim babama..
      soz veriyorum, tum aileye taraftar karti ve forma alirim

1 de ekstra kombine...

Yorum

• Başkan bir sürü ts club açtı, demek ki bi planı var
        Bazen kendin olmak ve kaybedebilecekleriniz arasinda seçim yapmak durumunda kalirsiniz ve maalesef çok sevdiginiz insanlar dahi size "boşver, kaybetme sen." derler.

Yorum

• İlk olarak HUSSAIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başkan bir sürü ts club açtı, demek ki bi planı var
          Plan FATIH TEKKE olsun..hem kulup zengin olsun hem de bizim gonlumuz olsun

Yorum

• İlk olarak orhan_05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            çok sinir bozucu bir laf ama bastırabilrsen parayı gelir
            dostum sinir bozucu laf derken trabzonda arangoyu alabilecek para ve kapasite var fakat adam mallorcayı bırakipte gelmez şimdiye kadar burda yaptıgım transfer yorumlarının hepsi tuttu...sorun parada degil şehirde mallorca dünyanın en güzel şehirlerinden yengeler zaten başlı başına sorun onun için fazla hayal kurmamak lazım inşallah ben yanılırım...

Yorum

• İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              dostum sinir bozucu laf derken trabzonda arangoyu alabilecek para ve kapasite var fakat adam mallorcayı bırakipte gelmez şimdiye kadar burda yaptıgım transfer yorumlarının hepsi tuttu...sorun parada degil şehirde mallorca dünyanın en güzel şehirlerinden yengeler zaten başlı başına sorun onun için fazla hayal kurmamak lazım inşallah ben yanılırım...

İnşallah...
              Bazen kendin olmak ve kaybedebilecekleriniz arasinda seçim yapmak durumunda kalirsiniz ve maalesef çok sevdiginiz insanlar dahi size "boşver, kaybetme sen." derler.

Yorum

• İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bende (şehir nedeniyle olmasa bile) geleceğini düşünmüyorum ama böyle bir transfer lazım

Yorum

• Sivil toplum örgütleri ve dernekler tarafından düzenlenen SMS kampanyası 21 Temmuz Salı günü sona erecek.

'Trabzonspor'a Desteğe Devam' adı verilen kampanyayla taraftarlarımız tüm GSM Operatörlerinden ''TS' Yazıp 6761'e göndererek kulübümüze katkıda bulanabiliyorlar. Kampanyada emeği geçen herkese teşekkür ediyor, taraftarlarımızın kampanyaya sahip çıkmasını bekliyoruz.

25# Alan Carlos Gomez da Costa
                  Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                  / Rize Ardesenli

Yorum

• engin baytar için giray artı+ para teklif edilmiş.giray gitmesin yaw

RİV RİV RİV . . .

Yorum

• bu arada arango için Mönchengladbach-hoffenhiem ve dortmundda devrede ve gladbach baya yol kat etmiş bu konuda
                      KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak oguzhanakyildiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        engin baytar için giray artı+ para teklif edilmiş.giray gitmesin yaw
                        gitsin büyük takım topçusu degil heyecanlı panik oynuyor..

Yorum

kaynak nedir
                          Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak orhan_05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            7 mliyon euro doğruysa bu işi unutmakta fayda var zira arangoya 7 milyon veremeyiz

3 milyon euro + ferhat + ısac yanınada barış'ı kiralık verip alalım o zaman. Nerde bizim meşhur takascılar.

Yorum

• Colman Alanzinho ve Yattaranın olduğu takıma öncelikle alınması gerekli olan futbolcu Arongo değil zaten yukarıda saydığım olan oyuncular çook rahat golcülere asist yapabilecek üretken oyuncular acil ihtiyacımız Isaacin yerine forvet Hüseyinin yerine dikine oynayabilecek orta saha ve defansın sağına en azından Cale kadar iyi bir isim.........
                              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

Ne olduğu vede ne olacağı belli olmayan bir topçu için girayı vermezler diye düşünüyorum..

Yorum

Yükleniyor...
                                X