Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• alın size yararlı olacak gurbetçi gençlerimiz
    Yasin Karaca AFC Tubize orta saha

Hamit Yildiz FC Volendam defans

Billy Mehmet St. Mirren FC santrafor

Serkan Sahin basel sağbek sağ açık
    sağ bek arıyoruz bu çocuk iyiymiş bunlar da değerlendirilebiliriz
    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Kanaltürk'de "Bizim Stadyum" adlı programda Gaziantepli bir yönetici dediki "Bekir İrtegün febeye transfer olmadan önce kesinlikle gitmek istememiş ve Trabzonspora gitmek istiyorum demiş.Ama yönetici diyoki ne olduysa sonra febeye gitti dedi. (Bize gelseydi çok iyi olurdu aslında)
      SAATLERİN ULAŞAMADIĞI
      ...'61.DAKİKA'DAYIM...

Yorum

• saçma sapan belçikalılar dolmaz takıma inşallah.kaliteli transfer istiyoruz şu saatten sonra.
        ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak soner_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ersan martin i antep almıs
          Antep BJK banki yener Ersen her Mac BJK iki tane taakar
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            alın size yararlı olacak gurbetçi gençlerimiz
            Yasin Karaca AFC Tubize orta saha

Hamit Yildiz FC Volendam defans

Billy Mehmet St. Mirren FC santrafor

Serkan Sahin basel sağbek sağ açık
            sağ bek arıyoruz bu çocuk iyiymiş bunlar da değerlendirilebiliriz
            hocam yasin karaça fm 2005'in yıldızlarındandır ben ordan biliyorum.kaliteli bir oyuncu oyunda ama gerçekte nasıldır bilemem.
            ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hocam yasin karaça fm 2005'in yıldızlarındandır ben ordan biliyorum.kaliteli bir oyuncu oyunda ama gerçekte nasıldır bilemem.
              aslında bir sürü gurbetçi var ama aralrında bunları ilk onbire koy oynar rahat
              evet yasin dinamo gibidir bizim ortada rahat oynar keza serkan sağbekde rahat oynar billy mehmet umuttan daha yararlı olacağına inanıyorum
              Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
              Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak _SaMeT_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kanaltürk'de "Bizim Stadyum" adlı programda Gaziantepli bir yönetici dediki "Bekir İrtegün febeye transfer olmadan önce kesinlikle gitmek istememiş ve Trabzonspora gitmek istiyorum demiş.Ama yönetici diyoki ne olduysa sonra febeye gitti dedi. (Bize gelseydi çok iyi olurdu aslında)
                Aziz Yıldırım derin ilişkilerini kullanar bitiriyor transferlerini .

bkz: mehmet topuz transferi

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bunlar brülse taliptiler yanlış hatırlamıyorsam 6-7 milyon artı brüls le iş bitirilebilir...para uzun vadede ödenirse fazla sorun olmaz

istersen kredi kartına 9 taksit yapalım, uyarmı sana..

Yorum

• Gaziantepspor, İspanya'da futbol yaşamını sürdüren Ersen Martin ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.

iyi iş yaptı antep.Ersen iyi golcü.
                    Ama röportajında Malaga,valladoid den bahsediyordu.İspanya yı övdü övdü bitiremedi.
                    Neyse bize gol atmasında artık
                    facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sebata bile gelmişti yasin
                      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• transferler 3 gun içerisinde en fazla 5-6 gun içerisinde tamamen ve eksıksız olarak biter inşallah
                        DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• simdi diyelimki song(bence gitmemeli),isac,faty(ikiside kiralık),ferhat,tolga,hüseyin gitti.
                          Bruls,tjikuzu,engin,zafer,ferhat,sag bek( bence yabancı olmalı türkiyede bizim işimizi görecek elyasa,ugur kavuk vardı gitti.)

bence kadro epey güclenmiş olur..Cünkü song ve hüseyin haric digerleri zaten pek oynamıyor..Oysa aldıgımız oyuncular 11 i muhakkak zorlarlar..
                          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• sağ beke kerim zengin alınmalıydı,antalyaya gitmiş,orhan şam kaldı.bu takıma kesinlikle bir sağ bek özellikle hücum yönü güçlü olan bir sağ bek lazım
                            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlhan Cavcav Engin in mukavelesinde 2 milyon euro yu veren alabilir maddesi olduğunu söyledi ve ciddi bir teklif gelirse daha uygun bir hale getiririz dedi...
                              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sağ beke kerim zengin alınmalıydı,antalyaya gitmiş,orhan şam kaldı.bu takıma kesinlikle bir sağ bek özellikle hücum yönü güçlü olan bir sağ bek lazım
                                ilhan cavcav orhan şamı satmayacagını söyledı. engin içinde sözleşmesınde 2 mılyon euro getırırse serbest kalır yazıyormus. tabi ilhan cavcav klasık daha fazla para gelırse iyi olur anlamında birşey söyledı. inş. bızım açımızdan bu transfer olumlu ve ucuz malıyetlı sonuçlanır
                                DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

Yükleniyor...
                                X