Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hugo Broos'un Türk talebesi
    23 Haziran 2009 / 22:40
    Hugo Broos'un Yunanistan'da çalıştırdığı Panseriakos takımında bir de Tük oyuncu var.

Trabzonspor ile anlaşan Belçikalı teknik direktör Hugo Broos'un Yunanistan'da çalıştırdığı Panseriakos takımında, Türkiye'de pek tanınmayan ve yedi yıldır Yunanistan'da top koşturan bir de Tük oyuncu vardı.
    Bu futbolcu Deniz Baykara.Uzun süredir Yunanistan'da oynayan Baykara, İstanbul Gaziosmanpaşaspor'da oynarken 2001 yılında Yunanistan'ın Skoda Xanthi takımına transfer oldu .
    Daha sonra da 2008 Ocak ara transfer döneminde Panseriakos'a transfer oldu. Deniz Baykara Panseriakos forması altında çeşitli goller attı. Ama en önemli golü, Trabzonspor'un yeni hocası Hugo Broos yönetimindeki Panseriakos'un yükselme başarısı gösterdiği Yunanistan Federasyon Kupası çeyrek final maçında, ülkenin en iyi takımlarından Panathinikaos'a karşı 3-2 galip geldikleri maçta ilk golü atması oldu.
    Bu maçta Panseriakos, Deniz Baykara'nın attığı golden sonra iki gol daha atarak maçı 71 dakika 3-0 önde götürdü. Panathiniakos'un son 20 dakikadaki iki golüne rağmen Panseriakos maçı 3-2 kazanmasını bildi. Fakat, yarı finalde AEK Athens'e elenerek kupaya veda etti.
    Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Broos ve Deniz Baykara'nın takımı Yunan süper liginden düşmekten kurtulamadı.
    25 yaşında, sol ayağını çok iyi kullanan ve orta saha oyuncusu olan Baykara'nın takımı ile sözleşmesi bitti.
    İster misiniz, Broos, Baykara'yı Trabzonspor'a getirsin?

cm4 deki sağ bekimdi.

bu oglani bende cm den bilyiorum , hep transfer ederdim onu
    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• engin gelse bile nereye gelecek
      bizim orta saha hep artist doldu
      bi caliskan hüseyin vardi oda gitti galiba
      [T][S]

Yorum

• İlk olarak Robin_]-[ooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sakin yine gaza gelmeyin usaklar , bilyiorsunuz nezaman gaza gelsek hevesimiz kursagimizda kaliyor, arango ha geldiydi ha geliyordu deriz , sonunda belcikanin 2. liginden bir topcu aliriz yine hüsran olur.. transfer konusunda özellikle cok sabirli olamamiz gerekiyor, hele hele ispanya gibi bir ulkeden transfer yapmak kolay olmasa gerek.
        seyithan banada öyle geliyor takima yine belcikali topcular alinmaz gelenleri gördük
        Çalınan her kapı hemen açılsaydı; Beklemenin, ümidin, sabrın ve susmanın ne önemi kalırdı.

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mantıklı buldum hocanın yaklaşımını.
          Transfer yetkisini eline alması hoş olmuş.
          Bakalım yönetim hocanın istediği futbolcuları alabilecek mi?
          Alamazsa neler olacak
          Yönetim almak isteidiği oyuncuları zaten alacak.Hocanın transfere el koyması söz konusu değil.Belki cok istediği bir oyuncuyu getirir.Yoksa Özkan Sümer'in aylardır arayıp ve keşfettiği yıldızları kaçırırız!

Yorum

• arango gelirse kesinlikle tek forvete doneriz..ayrica yattara ve alan i ayni anda oynatmaz kesinlikle....
            tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

Çok çok kaliteli çok tecrübeli ve Mallorca da kaptanlık yaptığına göre çok iyi bi kişiliği vardır
              hmmm... pes'te de paktım fena bir adama benzemiyor hani... inşallah gelir de görürüz...
              tzercin61

Yorum

Hasan abi kim?
                Arango süper bi oyuncu.Geleceğini sanmıyorum ama gelirse çok iyi olucak
                hasan abi kim bilmiyorum. trabzonsporlu bir blog sahibi yazmış bugün. heralde onun hasan abisi

Yorum

• İlk olarak esirgolge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Elmallorca nin web sitesine baktim arangonun Trabzonla ilgili haberi var ama ne yaziyor ispanyolcam olmadigi icin bir yargiya varamadim umarim venezuellanin fotomaci degildir
                  senin ispanyolcan vardi diyebilyiorumm cimmm ispanyol hatunlarla okadar bosuna mi yazistin bi tercume et be ya ..

ayrica bu transfer olmaz niye mi? cunku adam venezuella li , buyuk bir ihtimalde karisida venezuellalidir. her yilda venezuella dan dunya guzelleri cikiyor. karisini ikna edip bizim oraya gelemez. karisi istemez
                  Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Robin_]-[ooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu oglani bende cm den bilyiorum , hep transfer ederdim onu
                    bende biliyorum transfer ederdin ama oynatmazdin
                    Çalınan her kapı hemen açılsaydı; Beklemenin, ümidin, sabrın ve susmanın ne önemi kalırdı.

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arango gelirse kesinlikle tek forvete doneriz..ayrica yattara ve alan i ayni anda oynatmaz kesinlikle....
                      o zaman bu ne demektir; arango ya gelmeyecek ya da gelişi +1 forvet daha masrafa sokacak bizi... bizim 2 tanesi bir forvet etmiyo tek başlarına nasıl oynayacaklar kii...
                      tzercin61

Yorum

• İlk olarak BlackTooth61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hasan abi kim bilmiyorum. trabzonsporlu bir blog sahibi yazmış bugün. heralde onun hasan abisi
                        Sallamasyon o zaman
                        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arango gelirse kesinlikle tek forvete doneriz..ayrica yattara ve alan i ayni anda oynatmaz kesinlikle....
                          bir yazida okudum bizim hoca 4-4-2 den asla taviz vermezmis

Yorum

• İlk olarak tzercin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arango bu kadar iyi bir adam mı böyle yav...
                            Valla İspanya'da seyrettiğim en etkili 3-4 orta saha oyuncusundan biri.Barca ve Reallileri bunun dışında tutuyorum.İspanya'da 2 orta saha oyuncusu beni hep cezbediyor.Biri Cani biri Arango.Ben ikisinin de alınma ihtimalinin olmadığını düşünüyorum.
                            İlk olarak tzercin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bizim engin baytar işi ne oldu ki?

ayrıca enginle beraber bir de mustafa pekdemek'i aldık mı iyi bir iş yapmış oluruz hani.
                            Az kaldı az.Biraz daha sabır.
                            Colmandante

Yorum

• engin baytar ve fatih tekke şu an alınabilecek en iyi türk oyuncular...
                              engin baytar kendini futbola verirse flaş transfer olur..
                              yeteneklerini tartışmam...

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bizden önceki yunan külübüne getirdiği oyuncular çok vasat çıkmış yunan takımı hocanın getirdiği oyunculardan hiç memnun değil
                                bir de şunu düşün sen yönetim olarak eksik mevkini biliyosun ve 1 sene boyunca eksik mevkinin oyuncusunu izletiyosun ve bujarya yarayacak en iyi oyuncuyu buluyosun amahiç izlemediğin bilmediğin hocanın getirdiği oyuncuyu alıyon bu da kötü olur herhalde tamnamiyle hocaya bırakmamak lazım
                                Mesela Arongo hangi eksik mevkinin adamıdır?Eksik mevkin için en iyisi dediğin koca dünyada bulamıdığın sadece Türkiye'de bulduğun Engin ve
                                Tjıkuzu mudur?

Yorum

Yükleniyor...
                                X