Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Umarım Paulo yu almayız.Bana Servet tarzı bir adammış gibi geliyor ağır ve pas yüzdesi düşük.Acaba defansımızda şöyle Pepe tarzında bir adam görebilecek miyiz?

Yorum

• Keşke şu Ivan Rakitici alabilseydik be çok faydası dokunurdu...
      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• @Terzioğlu 61

Mehmet Topuz konusunda yeni bir bilgim yok...

Bildiklerim geçerliliğni ciddiyetle koruyor
        "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak Ali & Berrin Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          @Terzioğlu 61

Geçen de yazmıştım ama görmediniz sanırım.
          Bende Yıldıray işini merak ediyorum.
          Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            colman su takımda nasıl tutulacak ayağında top tutamıyorsun anlamıyorum nasl bı taopçu.sadece ıyı bı yede olur ..genclerde torısı dıye ı adam var colman 100 basar.
            Bu BAROMetreler nerede satılıyor yahu ... Bizde gidip alsak Futbolcu basınçı itinayla ölçülür . Troisi yi kaç kere izlediniz . Yılda sadece 8 maçı canlı veriliyorda ...

Sayg ,

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              firidin61; yabancı sayısı sınırlı 6+2 diye biliyorum senin kadroda 7 yabancı var...
              Yahu Tony bizden çaktırma ! Hemen değiştiriyorum

Yorum

• İlk olarak Ali & Berrin Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                @Terzioğlu 61

Güzel, cok güzel
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu arada ben de Coolank ve Champions'a destek veriyorum, benim görüşüm de onlarla benzer
                  bende bu görüşe katılıyorum,çok küçük çaplı bir revizyon olabilir yani şurda gitmesi gerekenler:

1.Umut
                  2.Gökhan
                  3.Isaac
                  4.Hüseyin

Cale'yle Colman'a çok iyi fiyat gelirse neden olmasın? ama bu ilk 4 kesin gitmeli.

vede Selçuk tabi,eğer isteyen olursa Colman değil,Selçuk gitmeli..
                  En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 31.05.2009, 18:40.

Yorum

• Colman'ın dünkü oyunundan sonra bence gelecek sene bu takımın orta sahasında bu yıldan sadece colman olmalı. 2 tane güçlü oyuncu lazım. Birisi inşallah atiba olacak diğeride bu tarzda bir oyuncu olmalı. Selçuk yedeğe çekilmeli. Uzun boylu siyahi bir golcü gerekli bir de sağbek.

Yorum

• Yahu bu Orduspordaki Bruno için baya iyi diyolar ben hiç izlemedim aslı varmıdır acaba...

Yorum

• gökhanı satış listesine koyanlar kaç milyon euroya kime satacaklar onuda yazsınlar bi zahmet. satılsın derken kulübü zarara uğratmamayı da düşünmüssünüzdür.
                        gökhanın ilk senesi.. bekleneni tam anlamıyla verememiş olabilir kabul ama bu kötü hali bile 15gol 14 asist. iyi hali nasıl olur artık siz karar verin
                        Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                        -ismail-

Yorum

• İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu BAROMetreler nerede satılıyor yahu ... Bizde gidip alsak Futbolcu basınçı itinayla ölçülür . Troisi yi kaç kere izlediniz . Yılda sadece 8 maçı canlı veriliyorda ...

Sayg ,
                          gel istersen ankarayada beraber izleyelım maçalrını.rahat ol 2 haftada bı ankardayım ankaragucuyle gençlerın cogu maçını izlerim vipden..troisi dedğin adam colman selcugu 2 ye carpar.

Yorum

• İlk olarak Keleşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            gökhanı satış listesine koyanlar kaç milyon euroya kime satacaklar onuda yazsınlar bi zahmet. satılsın derken kulübü zarara uğratmamayı da düşünmüssünüzdür.
                            gökhanın ilk senesi.. bekleneni tam anlamıyla verememiş olabilir kabul ama bu kötü hali bile 15gol 14 asist. iyi hali nasıl olur artık siz karar verin
                            İyi hali 30 gol 28 asist...

Yorum

• İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Colman'ın dünkü oyunundan sonra bence gelecek sene bu takımın orta sahasında bu yıldan sadece colman olmalı. 2 tane güçlü oyuncu lazım. Birisi inşallah atiba olacak diğeride bu tarzda bir oyuncu olmalı. Selçuk yedeğe çekilmeli. Uzun boylu siyahi bir golcü gerekli bir de sağbek.
                              Siyahi olmasa olmaz mi?...

Yorum

• Vadim Demidov'i izleyen yada hakkında bir bilgisi olan varmı acaba...?
                                poetricus

Yorum

Yükleniyor...
                                X