fb maçı tekrardan gösterdi ki kanatlara fizik gücü yüksek teknik oyuncular gerek maçı kaybetmemızın hatta şampiyonluğu kaybetmemızın en buyuk sebebi kanatlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecagdasi geri alabiliriz, cottbusla 2.lige düstü. kesin bonservis falanda vermeye gerek kalmaz
Nedense bir korku var. Trabzon doğumluları yetersiz bulup gönderince bir kısım medya ve bir kısım camia takımı dışlayıp "Bünye (?)" ye kabul etmeyecek, afaroz edecek gibi bir hava var. Çekinmeyin. Takım düzelecekse diğerlerine karşı siper olacağız. Hüseyin defansta kaptandı. 3. olduk. Bir de ofansta kaptanımız var o gelse kaptanlık yapsa yetersiz Trabzon kontenjanına gereğimiz yoktur diye düşünüyorum
Bu arada ben de Coolank ve Champions'a destek veriyorum, benim görüşüm de onlarla benzerEn son Travelair tarafından düzenlendi; 31.05.2009, 18:11.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Ali abi Memet Topuz konusunda yeni bilgilerin var mi acaba?
Veya diger oyuncular ile ilgili yeni duyumlarin?"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen inanıyorum gelecek"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületaner noldu ??
ses soluk cikmio
Yorum
-
Stoper İşini Hallettik Sayılır . Ön Libero İşi Şenol Hoca İle Hallolur Sanırım
İyi Bir Forvet Son Vuruşları İyi , Güçlü .
Bence Yunanların mı Kim İse Umut'a Yapılan Teklif Dinlenilmeli , Fiyatı 5'e Çıkaralım En Az 4'e Anlaşıp Satılmalı Umut .
Fatih Tekke'yide Alalım . Sağbek Abdurrahman Veya Orhan Şam İyi Olur .
Sol Bek Sıkıntısını Hallettik . Yattara'da Satılmalı Yerine Mehmet Topuz Veya Yattara Ayarında Bir Sağ Kanat Oyuncusu Alınmalı .
Yorum
-
Herne olursa olsun Ersun YANAL döneminde futbolu karşı sahada en uzun süre oynayan takımdık . Ersun YANAL gitti . Sözüde oraya getirmeyeceğim ... Şimdi ileriye dönük düşünmek gerekiyor ; Böyle bir istatistiğe sahip takımın ilk 11 oynayan 8 - 10 futbolcusunu tek kalemde silmenin doğru olmadığını düşünüyorum . Şimdi alalım diye sürekli dile getirilen M.Topuz'un ( Tekrar ediyorum ; Benim için Gereksiz ve maliyetli bir transferdir ) istatistikleri Colman veya Selçuk kadar bile iyi değil . Lig in en çok gol pozisyonuna giren takımlardanız ama golcülerimiz maalesef lig den düşen takımlarının golcüleriyle gol yapma yüzdesi olarak kafa kafayalar . ( Bildiğim kadarıyla %25 ler çivarında )
Bence Gitmesi Gerekenler ;
Tolga : Artık genç değil ! Yaklaşık 2 yıl şans buldu ama hala kendini ne zaman geliştirecek ? Ne zaman güven verecek ? diye düşüncelerimiz var . Her geri pasta yürekleri ağızlara getirecek bir kaleci şampiyonluk yolunda yetersizdir . Üstelik paftan bir kaleciylede sözleşme imzalandı . Tony - Onur - Zeki .. Bence yeterlidir .
Serkan : İyi bir futbolcu ama maliyet / fayda esasına göre maliyeti ağır basan bir oyuncu . Sözleşmesinde indirime gideceğini düşünmüyorum . Sağ bek için yeterli değil . Orta sahada çok basan bir futbolcu ama üretkenliği daha iyi olan bir oyuncuya ihtiyacımız var .
Ferhat : Klasik bir sağ bek değil çünki kademe anlayışı yok . Libero değil . Orta sahada üretken değil ? Bize göremi ? Bence hiç değil . Boşuna kadro şişkinliği oluşturuyor . Onun yerine Göksu yu yedeklerde veya sahada görmeyi tercih ederim .
Hüseyin : Kaptan bu sezon cidden çok iyi maçlar çıkardı . Normalde yapması gerekenleri yapınca '' Yok artık '' Nidaları atar olduk . Yani bir nevi eşşeğimizi ( klasik ön liberoda olması gereken özellikleri ) kaybettirdi biz bu devrana alıştık sonra ara ara gösterince Pirlo izlemiş kadar oluyoruz . Yinede yeterli değil . Hala bonservisine bişeyler veriliyorsa gönderilmeli ...
Umut : Çok koşuyor , çok pres yapıyor , çocuklar gibi seviniyor ( Olumlu Yönde ) ama bunlar yeterli değil . Top sürme ve adam geçme kabiliyetleri olması gerekenin çok çok altında . İyi duvar olamıyor , hava toplarını indiremiyor . Gol kaçırmada master yapacak . Bence Umut la olmuyor , Olmazda . Bu zamana kadar yaptığı her şey için teşekkür edilmeli .
Gökhan : Ona verilen bonservisi bize geri iade edebilcek bir takım varsa sözleşme uçakla adamların elinden alınıp yine özel uçakla hava alanına oradan Gökhan ın yanına getirilmeli . Birkaç kafa yapıcı hap vs verildikten sonra imzalatılmalı ( çünki verdiğimiz ücreti başka herhangi bir takımın vereceğini düşünmüyorum ) Aksi halde kalmalı .
Isaac : Sağ açık değil , forvet değil , santrafor hiç değil , klasik bir orta saha oyuncusu değil . ileri uçta oynayamıyor oynadığı süre ne kadar olursa olsun 5 ve üzerinde ofside a kalma durumu var . Orta sahada savaşan , basan bir adam değil . İyi orta yapamıyor . Gezgin forvet desen etkili şut atamıyor . Ben hala kendisini çözebilmiş değilim . Yinede risk alınmadan başka takıma kiralayalım . Sonra futbolcu olası tutar zaten bizde baht yok elimizden kaçırmayalım .
Birde Yattara var ... Bu yok şu yok deme imkanı tanımıyor . Gerçekten oynadığı bölgede Türkiye de 2.bir oyuncu yok . Ama bence çok safsaklamaya başladı . Zor maçlar öncesinde sakatlanması ve sadece oynamak istediğinde oynamasıda cabası . Sezon bitti . Gerçek değeri kadar bir ücrete satılabilirse yerine onun yan sanayiğini alabilir diye düşünüyorum . Aynısını almamız mümkün değil . Yinede kalmasını isterim .
Alınmasını istediklerim ;
Orhan Şam ( Sağ Bek )
Murat Ceylan ( Ön Libero )
Biglia ( Ön Libero - Orta Saha )
Carew ( Santrafor )
Fatih Sultan TEKKE ( Santrafor - Forvet )
Bilgi dağarcığımız iyi değil o nedenle çok savaşan ( Egemen gibi ) bir '' Stoper '' . ( İnş Paulo bu tip bir oyuncudur )
--------------------- Tony --------------------
Orhan Şam -- Giray ( ? ) ---- Egemen ----- Cale
---------------- Murat Ceylan -----------------
--------- Biglia --------------- Colman ---------
---------------- Alanzinho ----------------------
------ Fatih Sultan Tekke -----------------------
--------------------------- Carew --------------
Şimdilik düşündüğüm kadro bu . Daha önce Fatih - Carew ikilisini düşünmüyordum ama bu takıma 2 side şart . Fatih i Carew in biraz arkasında kullanarak onun orta saha yeteneklerinden de yararlanabiliriz . Hem Carew hem Fatih ayaklarında top tutup savunmasını ve orta sahasını çıkarabilcek futbolcular . Karşı sahaya yerleştikten sonra top kabilyetleri olan Biglia - Colman - Alan - Fatih ve Carew le uzun süre orada kalıp baskı kurabiliriz . Emin olun Carew ve Fatih , Umut ve Gökhan ın yakaladıklarının yarısını yakalasınlar ( ki bu kadroyla mümkün ) onların gol sayılarının çok rahat üzerlerine çıkarlar . Murat ' ı çok beğeniyorum . Öncelikle SERT bir futbolcu . Yıldırıyor ! Orhan da savunmada sert bir oyuncu , Cale zaten onadan sol bek özelliklerini istediğiniz zaman verebilen bir oyuncu . Bu kadroyla çokça ileri çıkmasıda gerekmeyecektir . Çünki bu sezonun aksine golcüler kendi işlerini yapabileceklerdir . Stoper Paulo nasıl bir oyuncudur bilmiyorum ama umarım Egemen vari bir oyuncu alınır . Lider Oyuncu gerekliliğine bende inanıyorum ve bu kadroyla olacaktır ; ( bakınız ; Tony , Egemen , Fatih Sultan Tekke , Carew )
Umarım güzel bir yeni yıl geçiririz .
SaygılarımlaEn son firidin61 tarafından düzenlendi; 31.05.2009, 18:32.
Yorum
-
İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
--------------------- Tony --------------------
Orhan Şam -- Paulo ( ? ) ---- Egemen ----- Cale
---------------- Murat Ceylan -----------------
--------- Biglia --------------- Colman ---------
---------------- Alanzinho ----------------------
------ Fatih Sultan Tekke -----------------------
--------------------------- Carew --------------
poetricus
Yorum
-
İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu soruya verilecek cevaplar "önünde sol açık yok"tan başlar, maçtan önce stadın üstünde gezinen paraşütlü adamın konsantrasyonunu bozmasına kadar bile gider, ama asla Cale'nin ofansif açıdan yetersiz bir adam olduğu realitesine sıra gelmez.
3.5 mılyon euro verıyorlarmıs eger satılmıyorsa gercketen yazık derım..o parayla gıderım sola çağlar sağa da orhan şamı alırım.çağların hem frıkıgı var hem ılerı gerı oynayabılıyr hemde trabzonlu..orhan da gunumuz bekelrınden fızıklı ılerı gerı cok ıyı oynuyor.
Yorum
-
İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi hoş yollayalım gitsinlerde ,şu kadro nasıl bir kadro Allah aşkına bu seneki orta sahamızdan bir farkı yok , iki ön libero koymuşsunuz sağ açık kim? sol açık colman mı? böyle bir orta saha tertibi maalesef çuvallar...
Yorum
-
İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi hoş yollayalım gitsinlerde ,şu kadro nasıl bir kadro Allah aşkına bu seneki orta sahamızdan bir farkı yok , iki ön libero koymuşsunuz sağ açık kim? sol açık colman mı? böyle bir orta saha tertibi maalesef çuvallar...
Ben sağ ve sol açığın şart olmadığını düşünüyorum . Alan serbest oynayarak bu bölgelerde boşluk yakaladıkça serbest adam olmasının avantajlarını kullanacaktır . Üstelik Fatih te sağ veya sola deplase olabilen bir oyuncu . Hücümda daha çok 4 - 3 - 3 olabiliriz .
Bu benim düşüncemdir . Ben tabiki sizinkilere saygılıyım .
Sayg ,
Yorum
Yorum