Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Valla düşünmüyor olmaları ümitlendiriyor beni...Kendilerine çok güvendiklerini gösterir bu. Ben olsam en kolayını seçerdim. Havayı dağıtmanın, kombine sattırmanın, forma sattırmanın üstelik topu taca atmanın en kolay yolu Fatih...Bu şartlarda düşünülmüyorsa iki ihtimal var. Ya sahiden kişisel tutum...Ya da ciddi bir planlama ve buna güven...Umarım ikincisdir...
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Bİze 3 adam gerek gerİsİ yalannnnnnnnnnnnn
      1.saĞ bek abdurrahman-sİvas
      2.sol aÇik İbrahİm akin-İ.b.b
      3.orta saha:ayaĞinda topu tutan hÜcuma yÖnelİk-(henÜz bulamadim)m.topuz da olabİlİr
      bu 3 adam hem genÇ hemde mİllİ takim oyuncusu

10 adam alsan ne 15 adam alsan ne

demedİ demeyİn

Yorum

• İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beni belki kınayanlar olacak ama Bursa'nın Yılıray'ı almasına sevinirim, anadolu güçlenmeli artık...

2 yıldır bunun sinyallerini veriyor zaten anadolu takımları.
        Sence Yildiray Bursaspor'a veya Kayserispor'a gitmeyi düsünüyormudur? Bence hayir!

Senol Hoca gelirse (ki ben cok istiyorum!) Yildiray'i da getirir Trabzon'a.

Hüseyin gidiyorsa, bonservis bedelsiz'mi gidiyor demek oluyor bu?

Yorum

• Degismesi gereken kadrolar, futbolcular degil...anlayis.
          Bir futbolcuyu takimdan kesen, onun yerine yetersiz olduklarini bilmelerine ragmen, baska futbolculari oynatan anlayis. Futbolcunun yasini, performansini gerekce gösteren ama aslinda aldigi ücrete takan anlayis. Bir futbolcuyu takimdan gönderen, daha sonra tekrar geri getiren anlayis. Bir forvet futbolcusunu defansa baski yapan bir futbolcu gibi gösteren anlayis...
          Kötü saha sonuclarindan sonra hocasini hedef gösteren anlayis. Efsane kadrodan eski bir futbolcunun sahadaki bir futbolcuyu hedef gösteren anlayis. Teknik direktörüne resmi web sitesinde küfür ettiren anlayis.
          Bu anlayis degismedikce daha cok futbolcu ve teknik direktör getirilir ve gönderilir...
          Gelirken siyahi yildiz olurlar, giderken (Onursal baskanimizin dedigi gibi) y.....
          Ersun Yanal'i gönderdik, simdi Senol Günes getirilmeye calisiliyor..
          Neden Senol Günes? Cünkü, Senol Günes Trabzonlu ve Trabzonsporlu..

Yorum

• Can Karyagdi dan haber yok mu
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Fatih Tekke için şartlar çok uygun aslında şu anda...hoca ile sorunlar yaşıyor ve 18 alınmıyor, Zenit yönetimininde açıklaması oldu yanılmıyorsam ''Tekke ile yolumuzu ayırıcağız'' diye...
              Hep derim ''takas''...
              Zenit le bile takas şansımız var bana göre... Song+İsaac değerlendirilemez mi ?

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Valla düşünmüyor olmaları ümitlendiriyor beni...Kendilerine çok güvendiklerini gösterir bu. Ben olsam en kolayını seçerdim. Havayı dağıtmanın, kombine sattırmanın, forma sattırmanın üstelik topu taca atmanın en kolay yolu Fatih...Bu şartlarda düşünülmüyorsa iki ihtimal var. Ya sahiden kişisel tutum...Ya da ciddi bir planlama ve buna güven...Umarım ikincisdir...
                Abi vallahi ben bu yönetimin ilk iş Fatih'i geri getireceğini tahmin ederdim.

Yönetimdeki biriyle bir kırgınlığı falan mı Fatih'in? Var mı kulağına gelen bir şey?
                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                - Eomer -

Yorum

• Tekkenin bonservisi 2 milion euro yani alinabilir ama alinmadigina göre baska sebebler var
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Can Karyagdi dan haber yok mu
                    Samet hafta sonlari ana haber yok
                    Bide suan BJK nin Sampiyonluk töreni var

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fatih Tekke için şartlar çok uygun aslında şu anda...hoca ile sorunlar yaşıyor ve 18 alınmıyor, Zenit yönetimininde açıklaması oldu yanılmıyorsam ''Tekke ile yolumuzu ayırıcağız'' diye...
                      Hep derim ''takas''...
                      Zenit le bile takas şansımız var bana göre... Song+İsaac değerlendirilemez mi ?
                      Abi imaknsız gibi takas yoluyla zenit ile

Yorum

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Samet hafta sonlari ana haber yok
                        Bide suan BJK nin Sampiyonluk töreni var
                        ozaman ben cikiyorum
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Başkan , Fenerbahçe maçına kadar ki kombine satışlarını merak ettiğini söylemişti.. Acaba şu ana dek ne kadar kombine satıldı ? Sanırım transferi birazda kombine satışları etkileyecek.
                          Ne Godiva geçer yoldan, ne bir kimse kör olur!

Yorum

• İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Colman 5 gol 10 Asist
                            Selçuk 3 gol 11 Asist

Bunların birçoğuda kritik anlarda geldi ve puan aldık.

Peki ya hüseyin 0 Gol 0 Asist
                            İstatistiği parmak hesabı zannedenler yüzünden bu rakamları anlamsız buluyorum ama madem başvurulmuş, ben de değineyim.
                            Selçuk'un asist sayısı 7. Top kaybı 60'ın üzerinde. Bununla birlikte Hüseyin 30 civarı top kaybetmiş. Üstelik 100 civarı top kazanmış, Selçuk 54. Colman ise 4 asistle oynamış. 100'ün üzerinde de top kaybı var.

Ayrıca, ona bakarsan Tayfun Cora 3 gol 2 asistle oynuyor. Sezonun yarısında yoktu, oynadığında da bek ve sanırım birkaç kere de stoper oynadı. Top kaybı da 20'li birşey.

Dediğim gibi, bence fazla anlamı yok...
                            En son EmrahYalçınalp tarafından düzenlendi; 31.05.2009, 19:54.

Yorum

• İlk devre boyunca takımdan gönderilmesi için ulusal medyada bir çok yorumcunun ağız birliği ettiği Cisse neden şuan Beşiktaş'ın ortasahasının kilit ismi konumunda bilen var mı acaba ?

Neden Sivok-Ernst ikilisinin oynadığı hiç bir maçı kazanamayan Beşiktaş Cisse- Ernst 'le birlikte hiç birmaçı kaybetmedi ?

Hüseyin başlığında Cisse'nin adını zikrederken bu adam topçu değil diyenlerin şuan ki yorumlarını merak ediyorum.Demek ki neymiş ; oyuncular hakkında kesin hükümler vermek doğru değilmiş.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tekkenin bonservisi 2 milion euro yani alinabilir ama alinmadigina göre baska sebebler var
                                belki Haminin ikinci dönemindeki Problemler yasanmasin diye alinmiyordur.

Yorum

Yükleniyor...
                                X