Topuz gelmiyosa bu saatten sonra özeri alalım en iyisi o
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yönetim ön libero,sol açık ve sağ bek'i dışarda aramasın.
Ön Libero olarak ; Ankaraspor'da oynayan Theo Weeks tam bize göre bir oyuncudur.
Oyunu iki yönlü oynayabilen kısacası Aurelio'nun genç versiyonudur.
Sol Açık olarak ; yine Ankaraspor'da oynayan Özer Hurmacı tam bize göre.
Oyun zekası üst düzeyde olup gerek asist yönüyle gerek golcülük yönülye ideal bir sol açık.
Theo Weeks ve Özer Hurmacının fiyatları sezon başına göre daha ucuz.
Sağ Bek olarak ; Hacettepede oynayan Orhan Şam.
Defans'ın her yerinde oynayabilen tam anlamıyla görev adamı.
Genç yaşında gerek Hacettepe gerek Ümit Milli Takım'ın kaptanlığını yapmış bir futbolcu.
Sorumluluk sahibi üst düzeyde.
Bu 3 oyuncuyu kaçırmamız gerekiyor.
Mehmet Topuz'a gelmeden..Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayrettin Hacisalihoglu bazi surekli ilk 11de oynayan oyuncularin gidecegini soylemis ama bunlarin sayisi az olucak demis ntvspora..Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
İlk olarak demirel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi iki kadro kurmalıyız,biri as biri yedek kadro olmalı,unutulmamalıki bu sene yedekte skoru değiştirecek oyuncumuz olmadığı için şampiyonluğu kaçırdık,
---slyva kale için ideal burda problem yok,yedeği onur bence tolga gönderilsin
---sağ bekte problemimiz var,buraya iyi bir defans oyuncusu alınmalı,yedek olarak tayfun bize yeter
---sol bek cale,ideal ancak gönderilecekse ki sanmam yeri doldurulmalı,yedeği olmadığı unutulmamalı
---egemen sorunsun bir oyuncu
---song gönderilecek gibi,bence onun yerini doldurmak zor,giray belli maçlarda olur,çokta seviyorum girayı ama onlar kadar kaliteli birisi lasım eğer song gidecekse
---ön libero olarak acilen bir takviyeye ihtiyacımız var,hüseyin iyi bi ücrete satılsın,onun milatı coktan doldu,emekleri için tesekkür ederiz,keşke marcoyu alabilsek
---sağ kanat su anda yattarada ama bir sezon hiç bir derbide oynamadığı düşünülürse gönderilmeli, bence burası için en iyisi yerli bi oyuncu olmalı,yerini topuz yada özerle doldurmalıyız,serkanla anlaşılırsa iyi bir yedek,bu sezonun jokeri idi
---sol kanat baska bir problem,abdullah ercandan sonra asla dolduramadık bu bölgeyi,bence bu bölge düşünülmeli,Alan bir sol kanat değil çünkü
---orta saha için colman,selçuk,ceyhun,Alanzinho düşünülebilir,bu bölgede benim tek endişem rakibe orta sahayı cok kaptırıyoruz,ancak ön libero değişikliği bu bölgeye katkı sağlar
---forvet bölgesi için vazgeçilmicek isim gökhan olacak,bu kesin,ama yanına cok iyi bir golcü(forvet değil golcü) lasım,en önemli mevki burası,forvetin yedeği bol,umut isaac v.s. Bence ceyhun forvet olarak denensin,en az 10 kafa golü atar
------Ve tüm bunları kullanabilecek iyi bir hoca
song gıdıcı yerıne bı stoper yedegı tayfun,dıger stoper egemen yedegı gıray olabılır.
Cale ıyı bı teklıf varsa satılabılır ancak ıyı bı teklıf olması lazım(4-5-6)Satılması durumuda çağlar düşünülebilir caleye yakın bı performans sergıler dıye dusunuyorum.Alternatif var ferhat.
sağ kanat Gonder yattarayı al topuzu.yedegı ceyhun
Huseyın yerıne Sarp vardı gıttı Ön libero olarak ciddi bi adayım yok.Murat Ceylan var ama tecrube eksıklıgı var aurelıoyo tam olur ama bıraz zor gelmesı.Huseyınde yedek olarak kalmalı.
Selcuk ve colman degısmelı oynar.
Sola bı adam lazım ama ıllada tam bı sol acık olmasada olur ceyhun gıbı olsun sol tarafta olsun.Atiba olabılır.
Forvetede bı adam bı yıldız sart.
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim ön libero,sol açık ve sağ bek'i dışarda aramasın.
Ön Libero olarak ; Ankaraspor'da oynayan Theo Weeks tam bize göre bir oyuncudur.
Oyunu iki yönlü oynayabilen kısacası Aurelio'nun genç versiyonudur.
Sol Açık olarak ; yine Ankaraspor'da oynayan Özer Hurmacı tam bize göre.
Oyun zekası üst düzeyde olup gerek asist yönüyle gerek golcülük yönülye ideal bir sol açık.
Theo Weeks ve Özer Hurmacının fiyatları sezon başına göre daha ucuz.
Sağ Bek olarak ; Hacettepede oynayan Orhan Şam.
Defans'ın her yerinde oynayabilen tam anlamıyla görev adamı.
Genç yaşında gerek Hacettepe gerek Ümit Milli Takım'ın kaptanlığını yapmış bir futbolcu.
Sorumluluk sahibi üst düzeyde.
Bu 3 oyuncuyu kaçırmamız gerekiyor.
Mehmet Topuz'a gelmeden..
Yorum
-
İlk olarak demirel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi iki kadro kurmalıyız,biri as biri yedek kadro olmalı,unutulmamalıki bu sene yedekte skoru değiştirecek oyuncumuz olmadığı için şampiyonluğu kaçırdık,
---slyva kale için ideal burda problem yok,yedeği onur bence tolga gönderilsin
---sağ bekte problemimiz var,buraya iyi bir defans oyuncusu alınmalı,yedek olarak tayfun bize yeter
---sol bek cale,ideal ancak gönderilecekse ki sanmam yeri doldurulmalı,yedeği olmadığı unutulmamalı
---egemen sorunsun bir oyuncu
---song gönderilecek gibi,bence onun yerini doldurmak zor,giray belli maçlarda olur,çokta seviyorum girayı ama onlar kadar kaliteli birisi lasım eğer song gidecekse
---ön libero olarak acilen bir takviyeye ihtiyacımız var,hüseyin iyi bi ücrete satılsın,onun milatı coktan doldu,emekleri için tesekkür ederiz,keşke marcoyu alabilsek
---sağ kanat su anda yattarada ama bir sezon hiç bir derbide oynamadığı düşünülürse gönderilmeli, bence burası için en iyisi yerli bi oyuncu olmalı,yerini topuz yada özerle doldurmalıyız,serkanla anlaşılırsa iyi bir yedek,bu sezonun jokeri idi
---sol kanat baska bir problem,abdullah ercandan sonra asla dolduramadık bu bölgeyi,bence bu bölge düşünülmeli,Alan bir sol kanat değil çünkü
---orta saha için colman,selçuk,ceyhun,Alanzinho düşünülebilir,bu bölgede benim tek endişem rakibe orta sahayı cok kaptırıyoruz,ancak ön libero değişikliği bu bölgeye katkı sağlar
---forvet bölgesi için vazgeçilmicek isim gökhan olacak,bu kesin,ama yanına cok iyi bir golcü(forvet değil golcü) lasım,en önemli mevki burası,forvetin yedeği bol,umut isaac v.s. Bence ceyhun forvet olarak denensin,en az 10 kafa golü atar
------Ve tüm bunları kullanabilecek iyi bir hocaYalnız tek birşey eklemek istiyorum, Ceyhun ortasaha da oynasa da 10 gol atıcaktır, Ceyhun'u ortasahada oynatıp Gökhan'ın yanına başka bir golcu daha koyarsak daha fazla golcu bir takım oluruz.
Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence cok abartıyorsunuz..Bu adamların yerini tutacak o kadar cok adam varki ben mesela basından beri manisasporlu nizamettin diyorum..Ve yine manisalı sezer öztürk eskişehirsporlu doğa...Daha sayabileceüimiz tonla yerli yada yabancı oyuncu var..Üc isme kitlenmeyelim derim..
Engin baytar benim TSL de gördüğüm en yetenekli sol kanat oyuncusu büyük camiada oldugunun farkına varacak ve cok iyi oynayacak..Sag kanat icin abdurrahmanı öncelikli düsünmezdim...Elyasa yı kesinlikle tercih ederim..
Bu arada murat duruer de sola düsünülebilirdi ama eger engin alındıysa zafer yelende sol acık oynuyorsa baska adam gerekmez..
Saydıgın ısımler bence bızı hemen sampıyonluga ulastırcak ısım degıller.Gencler ve yeteneklıler fakat 1-2 sezon daha lazım bu ısımlere..
Yorum
-
İlk olarak HH-TS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Abdurrahman'i bugün gördüm diyen arkadas eger yalan söylüyorsan bilesin ki iki elim yakanda olacak öbür dünyada!
Engin Baytar'in gelmesine cok sevindim! Sadri Baskan Allah senden razi olsun!!
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabdurhaman gelecek diyen arkadas bu dedinde insallah ciddi dir
Bu arada ben sadece bana dediklerini aktardım dedikleri aynen bunlardır olurda transfer gerçekleşmezse sorumluluk kabul edilmemektedir
Yorum
-
Geldikten kısa bir süre sonra polise alköllü yakalanan genç futbolcunun gece hayatına düşkün olduğunu görüp, kendisini uyaran Başkan Aziz Yıldırım’ın, aynı tavrın devam ettiğini görünce, Emreciksin’in biletini kestiği öğrenildi.
Yöneticilere, “Gönderin gitsin” talimatı veren Yıldırım’ın sözleri üzerine, Gökhan’dan kendisine kulüp bulması istendi. Bu arada İlhan Parlak ve Burak Yılmaz’dan da kendilerine kulüp bulmalarının istendiği belirlendi.
istermisinizadak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem
Yorum
-
Sen misin bizi satıp giden Burak Yılmaz. Halbu ki ne kadar istemiştim gelmeni. Beter ol artık. Yazık ettin yeteneklerine.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
Yorum