Umarım Paulo yu almayız.Bana Servet tarzı bir adammış gibi geliyor ağır ve pas yüzdesi düşük.Acaba defansımızda şöyle Pepe tarzında bir adam görebilecek miyiz?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ali & Berrin Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@Terzioğlu 61
Mehmet Topuz konusunda yeni bir bilgim yok...
Bildiklerim geçerliliğni ciddiyetle koruyor
Bende Yıldıray işini merak ediyorum.Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecolman su takımda nasıl tutulacak ayağında top tutamıyorsun anlamıyorum nasl bı taopçu.sadece ıyı bı yede olur ..genclerde torısı dıye ı adam var colman 100 basar.Futbolcu basınçı itinayla ölçülür . Troisi yi kaç kere izlediniz . Yılda sadece 8 maçı canlı veriliyorda ...
Sayg ,
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefiridin61; yabancı sayısı sınırlı 6+2 diye biliyorum senin kadroda 7 yabancı var...
Yorum
-
İlk olarak Ali & Berrin Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@Terzioğlu 61
Mehmet Topuz konusunda yeni bir bilgim yok...
Bildiklerim geçerliliğni ciddiyetle koruyor"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada ben de Coolank ve Champions'a destek veriyorum, benim görüşüm de onlarla benzeryani şurda gitmesi gerekenler:
1.Umut
2.Gökhan
3.Isaac
4.Hüseyin
Cale'yle Colman'a çok iyi fiyat gelirse neden olmasın? ama bu ilk 4 kesin gitmeli.
vede Selçuk tabi,eğer isteyen olursa Colman değil,Selçuk gitmeli..En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 31.05.2009, 18:40.
Yorum
-
Colman'ın dünkü oyunundan sonra bence gelecek sene bu takımın orta sahasında bu yıldan sadece colman olmalı. 2 tane güçlü oyuncu lazım. Birisi inşallah atiba olacak diğeride bu tarzda bir oyuncu olmalı. Selçuk yedeğe çekilmeli. Uzun boylu siyahi bir golcü gerekli bir de sağbek.
Yorum
-
gökhanı satış listesine koyanlar kaç milyon euroya kime satacaklar onuda yazsınlar bi zahmet. satılsın derken kulübü zarara uğratmamayı da düşünmüssünüzdür.
gökhanın ilk senesi.. bekleneni tam anlamıyla verememiş olabilir kabul ama bu kötü hali bile 15gol 14 asist. iyi hali nasıl olur artık siz karar verinBordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
-ismail-
Yorum
-
İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu BAROMetreler nerede satılıyor yahu ... Bizde gidip alsakFutbolcu basınçı itinayla ölçülür . Troisi yi kaç kere izlediniz . Yılda sadece 8 maçı canlı veriliyorda ...
Sayg ,
Yorum
-
İlk olarak Keleşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegökhanı satış listesine koyanlar kaç milyon euroya kime satacaklar onuda yazsınlar bi zahmet. satılsın derken kulübü zarara uğratmamayı da düşünmüssünüzdür.
gökhanın ilk senesi.. bekleneni tam anlamıyla verememiş olabilir kabul ama bu kötü hali bile 15gol 14 asist. iyi hali nasıl olur artık siz karar verin"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman'ın dünkü oyunundan sonra bence gelecek sene bu takımın orta sahasında bu yıldan sadece colman olmalı. 2 tane güçlü oyuncu lazım. Birisi inşallah atiba olacak diğeride bu tarzda bir oyuncu olmalı. Selçuk yedeğe çekilmeli. Uzun boylu siyahi bir golcü gerekli bir de sağbek.
Yorum
Yorum