Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hüseyin gitmeli artık...Gidecek zaten... Ama giderken de ajitasyon yapmamalı...Yalnız şu var; bu soru hep aklımda kalacak son 5 haftaki Hüseyin niye daha önce yoktu...Benim seyrettiğim antrenmanlardaki Hüseyin niçin maçlarda olmaz...

Pekosbill abi bizden aldığını almasa da Hüseyin oynayacak çok takım bulur...
    Madem oynayacak takım bulur o zaman başkasının verdiğini biz verelim kalsın...
    Mahsuru yok...
    Ayrıca son 5 haftadaki Hüseyin artık bu takımdaki işinin bittiğini ,
    başka takımlara gidebilmek için ise kendini pazarlaması gerektiğini anlamış bir futbolcu
    olarak oynuyordu ... Yapmaz demeyin bunların hepsi topçu ve işler zora girdimi Türk futbolcusunun
    halini biliyorsunuz...
    "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
    Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ya Arkadaslar Hüseyinin neyini begenmiyorsunuz senin Colmanin Selcukun ne isi yaparda Hüseyini kimse begenmez Hüseyin gidiciler arasindaysa Colman coktan gitmeliydi ne yapmis colman ve selcuk hangi maci cevirmisler?
      İlk yarıdaki hacettepe maçını antalya maçını colman ilk maçıda selçuk
      MİROSLAW SZYMKOWİAK

Yorum

• Hüseyin için hayırlısı olsun diyelim.Kaptanımız her zaman kaptanımız kalacak.İyi kötü takıma çok hizmetleri dokundu.Kalırsa üzülmem,giderse de üzülmem.Kendisi ve bizim için hayırlısı neyse o olsun.
        Bu arada Yıldıray Bursa ile anlaşmak üzereymiş.
        Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• Bu ligde başarılı olmanın yolu teknik kadar fizikten de geçiyor. Şampiyon olan Beşiktaş'ın Ernst gibi dinamik ve güçlü bir oyuncuyla Yusuf gibi top saklama kabiliyeti olan bir adam sayesinde ikinci yarıda yakaladığı çıkış ortada.

Nefret ettiğim sivassporun bile Bilica, Mehmet Yıldız, Tum gibi kuvvetli, İbrahim ve Sezer gibi mücadeleci oyuncularıyla geldiği nokta ortada.

Bizde ne yazık ki herkes narin. Colman yetenekli ama baskı altında etkisiz kalıyor. Alanzinho'nun Sivas maçında düştüğü durumu gördük. Gökhan ne top saklayabiliyor ne adam geçebiliyor. Sözün özü takımımız kuvvetsiz. En başta gidermemiz gereken eksik budur bana göre.
          BORDO MAVİ

Yorum

• Beni belki kınayanlar olacak ama Bursa'nın Yılıray'ı almasına sevinirim, anadolu güçlenmeli artık...

2 yıldır bunun sinyallerini veriyor zaten anadolu takımları.
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Ali & Berrin Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              @Terzioğlu 61

Mehmet Topuz konusunda yeni bir bilgim yok...

Bildiklerim geçerliliğni ciddiyetle koruyor

mehmet konusunda değişen bişey yok yani yine %90 bizde bu takıma mehmet topuz+fatih tekke+sağ bek+ön libero lazım...
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Colman 5 gol 10 Asist
                Selçuk 3 gol 11 Asist

Bunların birçoğuda kritik anlarda geldi ve puan aldık.

Peki ya hüseyin 0 Gol 0 Asist
                Kime anlatıyorsun ki kardeşim?
                İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
                Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

• Dün ben Hüseyin i de beğendim yalnız( Hatta son 5 maçtan bir video yapsam ben bile takım bulurum kaptana)...Dün ki maçı baz almamak lazım. Sahiden garip bir maçtı o...Maç bile değildi...Garip bir oyundu...Belli ki takımda mevcut ağabey konumunda olanların tamamı gidecek. Song- Hüseyin- Yattara ( belli olmaz)...Bu anlamda Fatih e şimdi daha çok ihtiyaç var diye düşünüyorum...Ama planlamayı yapanlar öyle düşünmüyor....Bekleyip öğreneceğiz...
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak pekossbill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Madem oynayacak takım bulur o zaman başkasının verdiğini biz verelim kalsın...
                    Mahsuru yok...
                    Ayrıca son 5 haftadaki Hüseyin artık bu takımdaki işinin bittiğini ,
                    başka takımlara gidebilmek için ise kendini pazarlaması gerektiğini anlamış bir futbolcu
                    olarak oynuyordu ... Yapmaz demeyin bunların hepsi topçu ve işler zora girdimi Türk futbolcusunun
                    halini biliyorsunuz...
                    katılıyorum.. ama Tekke dönüp kaptanlığı geri alamalı
                    Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                    Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                    .................Yenişehirli Avni

Yorum

• İlk olarak Özkan Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu ligde başarılı olmanın yolu teknik kadar fizikten de geçiyor. Şampiyon olan Beşiktaş'ın Ernst gibi dinamik ve güçlü bir oyuncuyla Yusuf gibi top saklama kabiliyeti olan bir adam sayesinde ikinci yarıda yakaladığı çıkış ortada.

Nefret ettiğim sivassporun bile Bilica, Mehmet Yıldız, Tum gibi kuvvetli, İbrahim ve Sezer gibi mücadeleci oyuncularıyla geldiği nokta ortada.

Bizde ne yazık ki herkes narin. Colman yetenekli ama baskı altında etkisiz kalıyor. Alanzinho'nun Sivas maçında düştüğü durumu gördük. Gökhan ne top saklayabiliyor ne adam geçebiliyor. Sözün özü takımımız kuvvetsiz. En başta gidermemiz gereken eksik budur bana göre.
                      En önemli eksiklerimizden biri bu; özellikle orta alanda bu yüzden çok sıkıntı çektik bunun yanında takımdaki skorer sayısını da çoğaltmamız gerekir içeriye giren oyuncumuz çok az gol atan oyuncular belli rakip de bu oyuncuları markaj altına alınca gol atmamız iyice zorlaşıyor transfer döneminde bunlara çok dikkat etmemiz gerekir.
                      Trabzon SK 1967
                      #8 Adam Maher

Yorum

• PAOLAO

...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Hâlâ Colman gitsin diyenlere bende bir YUH!
                          .

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dün ben Hüseyin i de beğendim yalnız( Hatta son 5 maçtan bir video yapsam ben bile takım bulurum kaptana)...Dün ki maçı baz almamak lazım. Sahiden garip bir maçtı o...Maç bile değildi...Garip bir oyundu...Belli ki takımda mevcut ağabey konumunda olanların tamamı gidecek. Song- Hüseyin- Yattara ( belli olmaz)...Bu anlamda Fatih e şimdi daha çok ihtiyaç var diye düşünüyorum...Ama planlamayı yapanlar öyle düşünmüyor....Bekleyip öğreneceğiz...
                            Yeni bir revizyon olabilirmi sizcede? Bence Cale iyi bir fiyata satılacak ve yeni transfer ferhat ilk 11 de oynayacak. Hacısalihoğlu 10-12 oyuncumuza teklif var düşüneceğiz felan dedi bence tekrar revizyon olacak.

Yorum

• İlk olarak Serhat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kime anlatıyorsun ki kardeşim?
                              Serhat ben zor anlayan biri falan değilim. Hani referans olurmu bilmem ama bizim zamanımızda üniversite sınavlarında 64 Türkçe sorusu olurdu. Ben 64 doğru yapmıştım...Sahiden anlarım en azından ikinci okuyuşumda kesin anlarım...Üslup diyoruz...Çok mu zor bu?
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Erdal abi , Fatih yine düşünülmüyor değil mi ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X