Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kesin Kazım Kazım'dır
    Hayrettin Hacısalihoğlu : Yuppi Yuppi.Kazım Trabzonspor'a gelir misin.

Kazım Kazım : 300-500 300-500 düşünmem lazım. Tjikuzu'yu göndermezseniz gelirim.

Yorum

• Ankarasporlu Murat Tosun diyorum ben.çünkü biraz önce spormax'te altyazı geçti.TFF başvurup sözleşmesini fesh ettirmiş.
      [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İnşallah Moritzdir
        OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Moritz Olmasın ?

inşallah değildir...

yabancı bir oyuncu olabilir bence, istanbulda buluşuyolar nede olsa istanbuldaysa görüşme, %51 yabancı transferi peşindedir bizimkiler
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Hayırdır Yattarayı Türk mü yapıyoruz yoksa ya da Tjikuzu ile yollar ayrıldı mı..?
            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• haber 61 sezer öztürk diyor
              [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Gökhan'ı ğs ye verdikte takas oyuncularını mı almaya geldik yoksa
                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                As Roma
                Francesco Totti "10"
                Twitter:cemtotti61

Yorum

• A mı diyim B mi diyim C mi diyim D mi deyim?
                  OSCAR CARDOZO

Yorum

• Trabzonspor Sezer'in peşinde
                    31 Aralık 2009 / 21:32
                    Trabzonspor Manisasporlu Sezer transferinde sona doğru geldi

Trabzonspor Manisasporlu Sezer transferinde sona doğru geldi. Trabzonspor'un Manisaspor'a bu transfer karşılığında Zafer Yelen'i vermesi bekleniyor.

kaynak:haber61
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1 maça bakarak mı oyuncuları değerlendiriyorsun ? Aydın'ın kaç maçını izledin yada kaç maçta oynadı ?Görende takımı Aydın sırtlıyor sanacak.. 18 e bile zorla giren oyuncudan bahsediyorsun. Övdüğün niteliklerde olsaydı Avrupa'da önemli takımlarda oynuyor olacaktı. Gs yönetimi ve hocası senin gördüğünü göremiyor mu neden göndermeye çalışıyorlar ? Gayet objektif bakıyorum şuan Gabric İstanbul'da olsa hayranlıkla izleyecektiniz ! Gabric 2-3 sene sonra ne durumda olacak bekleyip göreceksin. Aydın'ın geleceğide belli orta sıralarda küme düşme hattında olan takımlarda sürünecek..
                      ya işte şu yorumunda bile zerre kadar gerçekci olmamışsın bak diyorsunki ilk 18e girmekte zorlanıyor filan bir kere her maç ilk 18de ve her maç sonradan da olsa kesin yer buluyor bizimle olan maçlarında Aydın'a bile gerek duymadılar A2 takımı futbolcularını sürdüler ilk 11'den 3 adam yetti adamlar ilk 18'e giremeyen futbolcularla abluka altına aldılar bize top yaptırtmadılar sen neyden bahsediyorsun ilk 18'e giremeyenleriyle adamların dalga geçme bence çünkü yine trabzonsporumuzu küçük düşürmüş oluyorsun adamlar o futbolcularıyla yendiler bizi..Aydın diyorsun ne yaptı filan ama anlamadığım burada ibrahim akın diye yırtınıyor bütün forum oda ibbde oynuyor niye o zaman istiyor herkes aydın şuan kayseri bursa eskişehir ayarında bir takımda takımı sırtlayan yıldız olur şimdi gitsin 2-3 yıl sonrada topuz gibi kapışır herkes bahsettiğin gabriçe ben kötü futbolcu demiyorum ama öyle üst düzey bize maç aldıracak yeteneklerde bir futbolcu değil sistem adamı gabriç cale yani türk takımlarına uyan bir sistem değil onlar koş diceksin koşucak pas at orta aç diceksin yapıcak ama bir çalım at adam eksilt çizgiye in oradan içeriye gir filan bunların bir tanesi gördün mü gabriçte sen??Sen gabriçin bir kere dribbling yapıp çizgiye inip güzel bir ortasını gördün mü?Ben bu sene 5 tanesi statda olmak üzere tüm maçları izledim hiç göremedim hep bekledim hadi yaptı yapıcak diye yok yani düz oyuncu diye tabir edilen tarzdan kusura bakma ama gerçek bu yoksa bende isterim gabriçin üst düzey bir konuma gelip takımımızı sırtlamasını ama hiç bir maçta göremedik bunu.Hee şunuda söylüyorum bu yazışmayı bir daha görme fırsatımız olursa sende göreceksin Gabriç 3 sene sonra nerede olacak Aydın nerede olacak unutmayalım bunu ikimizde.

Yorum

• Şu Sezer nasıl bir oyuncudur?
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

• ya ne sezeri çıldırtmayın adamı adam gibi topçu alın yaaa

Yorum

• Sezer uzun süre sakatlık dönemi geçirmiş. Henüz kendini bulamadı sakatlıktan sonra.

Fm'de cok iyi bir oyuncudur

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ya ne sezeri çıldırtmayın adamı adam gibi topçu alın yaaa
                              ne kadar tanıyosun özelliklerinden bahsedermisin
                              Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                              Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• neden sezere karsi zafer ne salak bunlar

tzukuzu varken....

cale sat caglar aol- gökhan sat fatih al.. onu sat bunu al... bide satmadan al hehe

Yorum

Yükleniyor...
                                X