Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• thijs i mi tartısıyoruz sımdıde tabı yapcak bısey kalmadı transfer yok heycan yok bılmem kac yıl oncekı adama donduk yurucek halı bıle yoktu adamın yok ınanılmaz paslar atıyomus yok nokta atısları varmıs her zamankı gıbı kandırılmıstık k0nusmaya bıle gerek yok

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bir örnek verebilirmisin
      Mesela şu Anderlecht'in forveti...
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sanırım abin menejerlik yapıyor. bahsi geçen de menejer. bu haliyle mesleki bi çekişme aranızdaki. rekabet ediyosunuz kötülemek neden...
        menejer değil scout karıştırmayın
        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak ümit akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          thijs i mi tartısıyoruz sımdıde tabı yapcak bısey kalmadı transfer yok heycan yok bılmem kac yıl oncekı adama donduk yurucek halı bıle yoktu adamın yok ınanılmaz paslar atıyomus yok nokta atısları varmıs her zamankı gıbı kandırılmıstık k0nusmaya bıle gerek yok
          bende onu demek istiyorum

İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mesela şu Anderlecht'in forveti...
          yok abi ben hatırlamıyorum onun bize iyi isim verdiğini
          Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

thijs i mi tartısıyoruz sımdıde tabı yapcak bısey kalmadı transfer yok heycan yok bılmem kac yıl oncekı adama donduk yurucek halı bıle yoktu adamın yok ınanılmaz paslar atıyomus yok nokta atısları varmıs her zamankı gıbı kandırılmıstık k0nusmaya bıle gerek yok
            Oyunu okumasi iyiydi..

Ama yavas miydi yavasti malesef.. Biz oyuncudan herzaman kosup pres yapmasini bekliyoruz..

O adamdan sadece pas atmasini ve oyunu yonlendirmesini bekleseydik oakdar hayal kirikligina ugramazdik bence..
            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• yarın akşam maçı da izleyemeyeceğim.geçen hafta manisa maçına 70 dk. dayanabildim.
              sonra kahveden çıktım sinirimden.
              sonrada yemin ettim haftaya maçı seyretmeyecem diye.
              şimdi içim içimi yiyor ama nafile.neyse takım galip gelsin de varsın izlemeyelim...
              Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

Hocam,

scout olmak için ne yapmak lazım?

Bu işin bir şeyi var mı?

Valla çok istiyorum

Yorum

Çok önemli değil...Seni suçladığımız falan yok...Ama Adnan Demir kulübe bilerek zarar veriyor gibi oldu o mesajın...Ayrıca nasıl iştir bu geçen sene Ersun hoca almıştı Colman ı bu sene Adnan Demir...İyi olunca kimse Adnan Demir demiyor...

Adnan Demir konusunda benim güvendiğim isimlerin kötü referansı olmadı...Ha yanıltılıyor olabilirmiyim....Belki...Ama tersi de mümkün...
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• yarın yattara mac kadrosunda olacakmı bılen varmı??

Yorum

• Konuya dahil olmak gerekirse bence de Tjhis gayet ortalama üzeri oyuncuydu.Kısa zamanda bayağa güzel asistler yaptı...
                      "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

yarın yattara mac kadrosunda olacakmı bılen varmı??
                        Evet 18de ama ilk 11 baslayip balayamiycagini hoca karar vericekmis..
                        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Bununla birlikte kulübün tek bir manajere bağlı olmasını doğru bulmuyorum. Ama Adnan Demir kazıklayıp gidemez...Dönüp dolaşıp geleceği yer burası...Tavsiye ettiği adamlara bakarsın işine gelirse alır gelmezse almazsın...Onlarca yabancıdan 5 i isabetli bu kulüpte...Adnan Demir in kabahati değil bu oran....

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben Tjkuzunun çok kötü olduğunu düşünmüyorum...Gökhan ın da öyle...Takımda çok kötü futbolcular yok...Kötü oynayan futbolcular var...Takım bir travma yaşıyor...
                            -------------Onur
                            Rıdvan--Giray--Eren--Ferhat
                            Özer--Ceyhun--Selçuk--Caner
                            -------Batuhan--Batdal-------

Tamamen atıyorum . 3 maçta 3 puanla Bursa karşısına şu takım çıksa inanın her koşulda 90 dakika destek görür .

Gökhan neden alındı , Sylva neden alındı , Song neden alındı ? Taraftarın bir isme şartlanması son derece yanlış fakat bir beklenti içine girmesi de bir o kadar yerinde .

Kötü oynayan futbolcularında ya en çok bonservis ödenen yabancılar ya da takımın tecrübeli isimleri olması ayrıca altı çizilmesi gereken bir konu .

Yorum

• bu gs bu paraları nerdenbuluyor.
                              battı balık yan gider hesabı mı yapıyorlar acaba.
                              kulüb battı batacak diyolardı adamların yaptıkları transferlere bak.
                              biz bu kadar transfer yapsak 10 sene belimizi doğrultamayız.
                              Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

yarın yattara mac kadrosunda olacakmı bılen varmı??
                                şu anda en son çıkan haberlere göre doktorlar oynayabilir demişler.artık gerisi hocaya kalmış

Yorum

Yükleniyor...
                                X