Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yok yahu...Bu kadar benzeyemezler.... Benzememeliler....Yok artık...Yok artık....
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Valla Serdar, ortalama bir adamım, İstanbul ve Trabzon'a uzağım, benim buradan olayları okuyuşum bu: menajer oyunu.
      Estafurullah abi , neticede hepimiz kendi fikrimizi temsil ediyoruz . Galatasaray fiyat yükselterek futbolcuyu alırsa senin dediğin gibi olur . Futbolcu kulübüne dayatırsa benim dediğim gibi .

Yorum

• suan Bayern München - Wolfsburg macina bakiyorum
        Iki Gün önce Robbeni transfer ettiler bugün girdikden 13 dakika sonra gol atti....

Robbeni niye almadik demiyorum ama...Cok bos islerle ugrasiyoruz arkadas be...
        [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Benim avatarımı biri Fatih Tekke yapabilir mi? Varsa şöyle yumruk sıkılmış olanından....
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Transfer sezonu 31.08.2009'da saat kacda bitiyor?
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• büyük ihtimal transfer yapılmıyacak ve bu sezon umut ve gökhanla hüsran olucak..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• caner salağı gitsin bakalım galatasaraya, belki ardayı keser de takıma girer.
                geçen seneden beri t.direktör olmayan herkes trabzonsporun 3 mevkiye transfer ihtiyacı olduğunu görüyordu.
                ama ne hikmetse sol açık için engin ve gabric alındı bide üstüne caner alınacaktı.
                ama sasğ bek ve forvete hala eleman yok.hayırlısı bakalım.
                Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Transfer sezonu 31.08.2009'da saat kacda bitiyor?
                  31.08.2009 gece 12'de bitiyor..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Tasovali05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    suan Bayern München - Wolfsburg macina bakiyorum
                    Iki Gün önce Robbeni transfer ettiler bugün girdikden 13 dakika sonra gol atti....

Robbeni niye almadik demiyorum ama...Cok bos islerle ugrasiyoruz arkadas be...
                    Ikinci gölünü de atti 3:0
                    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benim avatarımı biri Fatih Tekke yapabilir mi? Varsa şöyle yumruk sıkılmış olanından....
                      Abi bu ne demek simdi
                      Kime sIkiyor yumrugu
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• ve Robben ikinci golünü atti
                        Bayern 3:0 önde
                        [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Transfer sezonu 31.08.2009'da saat kacda bitiyor?
                          gece 12de bitiyo
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Benim avatarımı biri Fatih Tekke yapabilir mi? Varsa şöyle yumruk sıkılmış olanından....
                            hayırdır abi sebep fatih tekke aşkı mı yoksa egemenin formu mu
                            Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              31.08.2009 gece 12'de bitiyor..
                              Yani daha 51 saat CILE cekecegiz desenize

Yorum

• Transfer yoksa Tjikuzuyu sag beke cekmeyi(ki almanyada cok oynamisdir bu mevkiide werder bremen zamaninda)

Colmani asil mevkiisi ön liberoda( trabzonspordan önce hic forvet arkasi ya da orta alanin ortasinda oynamamistir)

Serkani da genclerbirligindeki zamanindaki ibi ön liberoda denemeyi öneriyorum
                                Trabzonspor
                                FC Barcelona MSV Duisburg
                                Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

Yükleniyor...
                                X