Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    simdi fox tvde gokhan unal gsde diye canli verdi..senol guneste gitmek isteyeni tutmayiz aciklamasi yapmis...yani gokhan artik gsde..gozumuz aydinmi desek..ama bu yonetim yine forvet almaz4 tane var derler heheh
    Uydurma haberdir bizim isticegimiz fiyati GS veremez bide onca alicisi varken ne diye rakibine satasinki???
    Cok sacm bi haber reyting toplama ugruna uydurulmusdur....

Yorum

• Ezikbahçe yanlısı basının uydurma haberi. Nedense hep maçtan önce bu tip şeyler gündeme geliyor.

Yorum

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Uydurma haberdir bizim isticegimiz fiyati GS veremez bide onca alicisi varken ne diye rakibine satasinki???
        Cok sacm bi haber reyting toplama ugruna uydurulmusdur....

gokhan bey rusyada oynamam derse bizde satariz gsye..aman fiyatini versinlerde gitsin..hirsi olmayan adami hic cekemiyom..hali sahada bile biz hirs yapiyoz ..beyfendi milyonlari aliyo ..gamsiz
        tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• haber yalandır ... gökhanı almaz gs .. ben olsam satmam .. rehabiliteyi denerim ..

ama benim favorim henüz burnu havada olmayan en ez umut kadar koşup onun dört katı kadar gol atma becerisine sahip mustafa pektemek ve yerli bilekler arasında en kıvraklarından ve mücadelecilerden burhan eşeri .. alırım ..

gençlerbirliğinden bu iki oyuncuya dikkat.. bu adamlar bizde çok faydalı olabilr .. pektemekten yeni bir gökhan ünal(kayseri dönemi) hatta fatih tekke çıkarabiliriz ..

Yorum

• Resmi Site
            Son günlerde medyada oyuncumuz Gökhan Ünal’la ilgili olarak çıkan haberler nedeniyle kulübümüzden bir açıklama yapıldı.

Açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Futbolcumuz Gökhan Ünal’ın üst üste oynayacağımız zorlu müsabakalar öncesinde adının transfer dedikodularıyla anılması kulübümüzü ve oyuncumuzu rahatsız etmektedir. Gökhan Ünal’ın hiç kimseyle teması olmamasına rağmen, daha Trabzonspor’a transferi gerçekleşmemişken kullandığı ifadelerin yeni bir gelişmeymiş gibi kaleme alınarak farklı kulüplerin yöneticilerine soru olarak yansıtılmasının kamuoyunu şaşırtmaktan ve oyuncumuzun kafasını meşgul etmekten başka bir anlamı olamaz. Fenerbahçe ve Galatasaray ile yapacağımız maçlar öncesinde değerli bir sporcumuzun bu şekilde gündeme getirilmesini kınıyor, bunu yapanları Türk futbol camiasının sağduyusuna havale ediyoruz. Saygılarımızla”
            Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Şimdi foxtv spor haberlerinde Gökhan Ünal ın ve Trabzonsporun Galatasarayla anlaştığı haberini geçtiler

Yorum

• haber doğru olması düşük bi ihtimal ... ama doğruysa bomba bi haber demeyeceğim ... 5 milyon verirlerse tamam ama gökhanı rakibimize değilde ruslara vermek daha mantıklı olurdu

Yorum

• Eğer doğruysa ben para değil takas olacağını düşünüyorum. ve eğer takas ise çok yanlış olur.
                  Ruslar'dan para almak varken...

Yorum

• Sadece foxun haberi var galiba

Yorum

• güzel bir haber olur.kurtulmuş oluruz.amahaberin doğru olduğunu sanmıyorum...

Yorum

• biri kulüple irtibata geçse

Yorum

• GS Gökhan'ı alır mı?
                          Alır.
                          Acilen bir golcuye ihtiyaçları var.
                          Elano kazığından sonra ,ligimizi tanımayan bir yabancıyı devre arasında getirmektense Gökhan'ı almayı tercih edebilirler..

Yorum

• almasına alır da istiiyorlar ama biz napacaz .. umut la fatih lemi yetineceğiz ... al şu pektemeği yanına da bi afrikalı

Yorum

• Nedense hep fener maçlarından önce böyle haberler çıkıyor!!!!
                              OSCAR CARDOZO

Yorum

• İnşallah doğru haberdir Gökhan Ünaldan bize fayda yok Yerine Fatih Tekke ve Mustafa Pektemek gibi genç bir golcü Alınabilir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X