Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu Deniz hakkında malumat yok mu? Nasıldır ne oynar neler yapar...
    Abi istihbari bir bilgi mi var.. Sen kolay kolay isim sormazsın... Deniz naki mi abi?
    İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• Isaac bile Gökhan`la dalga geciyor .

Yorum

• Gerci bir de Deniz Yılmaz var... Abi hangi Denizi soruyorsun.. Bayern Münihte oynayan Deniz Yılmaz.. B.Leverkusende Deniz Naki var.. Bir de Kölnde bir Deniz var
        İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• Deniz Yılmaz Bayer'nin ikinci takımında, 7si ilk onbir olmak üzere 11 maça çıkmış, 4 gol atmış.
          3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• isaac ofsaytı öğrensin ileride alabiliriz.ayrıca bu tip golcüler kontra atak golcüsü yan iküçük takım oyuncusu.
            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Dursun Ali Bahçekapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi istihbari bir bilgi mi var.. Sen kolay kolay isim sormazsın... Deniz naki mi abi?
              deniz yılmaz
              Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
              Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Uğur abi en son haberler nedir dün söylediklerinden başka isimler varmı?
                OSCAR CARDOZO

Yorum

• Erdal Abi ben izlemdim Deniz'i ama ümit milli maçı izleyen bir arkadaşım Umut'un gençliğine çok benziyor demişti.

Yorum

• İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Erdal Abi ben izlemdim Deniz'i ama ümit milli maçı izleyen bir arkadaşım Umut'un gençliğine çok benziyor demişti.
                    Sevinsek mi üzülsek mi
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sevinsek mi üzülsek mi
                      Abi heralde bir duyum aldın.
                      Peki bu transfer Fatih için mi gökhan için mi yapılıyor?

Yorum

• shaktar'dan oyuncu almak zor ancak bu oyuncuyu birçok kez izledim profilinde sağ kanat gösteriyor ancak izlediğim maçlarda orta saha ve stoper oynadı savunma ağırlıklı ancak tekniği çok iyi değerlendirilebilir....

poetricus

Yorum

• Madem Gökhan satilacak, yerine Fatih Tekke ile uzun boylu top tutabilen yabanci bir santrafor alinsin tamam olur.
                          Sezon basi adi bizle gectiginde pek cok kisi burun kivirmisti ama sanirsam simdi kimse Nonda'ya hayir demez.
                          Ama Gs hala satmak ister mi orasini bilemem.
                          "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                          "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                          Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Manisaspor’da kadro dışı bırakılan Sezer Öztürk, “Takım içerisinde ne yönetici, ne teknik adam, benim kimseyle sorunum yoktu, ama benimle sorunu olanlar varmış. Üç maç üst üste oynatılmadım” dedi.
                            Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda açıklama yapan Sezer, “Sezon başında Galatasaray’a transferim söz konusuydu. Gecikince, Manisaspor’la 1 yıllık yeni sözleşme yaptım. Galatasaraylı yöneticiler bana darılmış. Ufuk gibi beni de, son dakikada bile olsa, transfer edeceklerini söylemişler. Herhalde Galatasaray defteri kapandı. Oysa beni transfer etmelerini isterdim” şeklinde konuştu.
                            TRABZONSPOR’UN BENİMLE İLGİLENDİĞİNİ DUYDUM
                            İstenmedik olaylar yaşadık. 2 ay önce yılın futbolcusu seçilmiştim, şimdi kadro dışı bırakılıyoruz. Trabzonspor’un benimle ilgilendiğini duydum, ancak beni arayan yetkili olmadı.
                            BEN KAPTANIM, 3 MAÇ ÜST ÜSTE OYNATMADILAR
                            Manisaspor’da hak etmediğim uygulamalara maruz kaldım. Transferim sonuçlandığı zaman herkesi bilgilendireceğim. Şimdilik susuyorum. Bu çocuk oyuncağı değil. Herkesin emeği var. Futbolcular çocuk oyuncağı değil. Türkiye’de futbolculara saygı gösterilmeli. Ben kimseyle sorun yaşamadım. Benimle sorun yaşadılar. Ben herhangi bir futbolcu değilim, Manisaspor’un kaptanıyım. Geçen sezon takımı şampiyon yaptık, Süper Lig’e çıkardık. Biraz da bizim emeklerimizle oldu bu. Bu sezon arka arkaya 3 maç oynamadım.
                            G.SARAYLI YÖNETİCİLER BİZİ BEKLEMEDİ DİYE KIZMIŞLAR
                            Galatasaray, Manisaspor’la sözleşme uzattığım için bana darılmış. “Neden Sezer bize güvenmedi, neden Ufuk gibi beklemedi” demişler. Bu nedenlerle benim için Galatasaray defteri kapanmış olabilir.
                            G.SARAY’IN BENİ İSTEMESİNİ BEKLERDİM
                            Galatasaray’a transferim gerçekleşmediği için belki de bugün Manisaspor’da bu sorunları yaşadım. Galatasaray’a gitmek istiyor olmam, Galatasaray’ın beni istemesi, ama transferin gecikmesi sorun oldu.
                            Ama her şeye karşın, şu anda, Galatasaray’ın beni transfer etmesini beklerdim.

İnternetspor
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• R.Kazan' lı Domiguez Valencia ile anlaşmış kendiside doğruladı görüşme yaptığını. Bonserviside yok büyük ihtimal sezon sonunda gidecek İspanya' ya.

Verelim gitsin onun yerine Gökhan ÜNAL' ı R.Kazan' a. İyide para verirler.

Bizde kurtulmuş oluruz.
                              Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Serdar Özkan’a teklif yağıyor. Serdar’ın ise gitmesi halinde gönlünde Trabzonspor var.

Forma şansı bulduğu maçlarda vasatın üstüne çıkamayan ve Denizli’yi çıldırtan Serdar’ı başta Trabzonspor olmak üzere Eskişehir, Gaziantepspor ve Diyarbakırspor istiyor.
                                Beşiktaş’tan ayrılmak istemeyen ancak “Oynamayacaksam giderim” diyen genç oyuncunun gönlünde Trabzon’un olduğu öğrenildi.

Haber61
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Yükleniyor...
                                X