Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• beyler bize iki forvet lazım kayseri makukula sayesinde şampiyonlukta trabzonun önünde biz kayseriden fazla pozisyona giriyoruz bize uzun boylu mücadeleci yırtıcı son vurulşalrda iyi iki golcü lazım inanın yenemeyeceğimiz takım yok pozisyona giriyoruz gol pozisyonlarında zayıfız

Yorum

• Oyuncu alabilmek için önce oyuncu satabilmek lazım.

Bu anlamda devre arasında eğer;
      1-Gökhan'ı 6 milyona ruslara satabilir,
      2-Tony ve Song ile sorunsuz olarak yolları ayırabilir,
      3-Tjikuzu'yu takasta kullanabilirlerse

yönetim başarısından bahsedilebilir.

Ondan sonra kimi alacağımız konusunda daha sağlıklı ve anlamlı bir tartışma yapılabilir.
      Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Song şuan ki performansını sürdürmeye febe maçında da devam ederse ben sezon sonuna kadar kalmasından yanayım şahsen...
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İyi forveti olan bu ligde şampiyonluga oynar.. Gecen sene Mehmet Yıldızın sivası potaya soktugu gibi bu sene de Makakula Kayseriyi yukarıda tutmaya yetiyor.. Fatih Tekke bu yüzden elzemdir
          İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Song şuan ki performansını sürdürmeye febe maçında da devam ederse ben sezon sonuna kadar kalmasından yanayım şahsen...
            Song son iki sezondur ligin 2. devresini götüremiyor.Uzun bir süre Afrika kupasından dolayı faydalanamayacağız zaten.

Yorum

• İyi de Afrika Kupası Haziran'da başlıyor, yanlış mı biliyorum acep...

Yorum

• Afrika cup ocakta yanılmıyorsam

Yorum

İyi de Afrika Kupası Haziran'da başlıyor, yanlış mı biliyorum acep...
                  Bende Haziranda Dünya kupası var diye biliyorum

Yorum

• Afrika kupası ne alaka onu anlamadım ben :s

Dünya kupasına ne kalmış ki, Afrika kupası düzenlensin, Dünya kupası Afrika'da düzenlenecek olmasından dolayı karıştırmayasın sakın ?

Yorum

• Yok yok benim bildiğim Afrika uluslar kupası mupası bişeyler var yani ocakta

Yorum

• Uğur abi yeni haber varmı?
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

• fatih tekke alınsAda olur alınmasada ? yönetim onu almazsa ısyan bayragı acıp saga sola saldırmam alınırsa da cok memnun olurum

gittiğinden beri en unlu forvetlerde dahil olmak uzere bakıyorum sırtı kaleye donuk ıken gol atabılen oyuncu yok daha dogrusu var ama fatih kadar abartabılen yok fatih bize neden lazım tecrubesınden fatih bize neden lazım ? senol gunes neden lazım ıse ondan hatta senoldan cok daha ıyı hava katacagına yuzde yuz emınım bu durum umutuda cok rahatlatacagından dolayı gol ıstatıstıklerımızı cok cıddı derecede etkıleyecegı dusuncesındeyım ve benım sahsı kanaatım bu takıma ;

1- fatih tekke ve genc santrofor
                          2- firikiklerde cok etkılı bir ortasaha
                          3-milan stepanov gereklidir (onun ayarındada olabılır ama uyum surecı uzun surer)

bu kısıler bu takıma oturtabılırseler ınanın bana uvrupa bıle bu takıma vız gelır gokhan unalın satılmasına kesınlıkle karsıyım senol gunes ıle kendısını bulacagına ınanıyorum unutun satılmasına zaten karsıyım onune cıddı bir forvet geldıgınde gercekten onundekını de ıhya edebılecek bır oyuncu suan elımızde formda santrofor olmadıgı ıcın beceremedıgı seyleri becermeye calısıyor otekı turlu defansı yorsun bıze yeter ki onda bundan fazlasıda var
                          Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Gelecek yıl Dünya Kupası'nın yanı sıra Angola 'da düzenlenecek olan Afrika Uluslar Kupası 'na da evsahipliği yapacak Afrika kıtası. Turnuva...

Koray abi kafamı karıştırdın ha

Yorum

Afrika kupası ne alaka onu anlamadım ben :s

Dünya kupasına ne kalmış ki, Afrika kupası düzenlensin, Dünya kupası Afrika'da düzenlenecek olmasından dolayı karıştırmayasın sakın ?
                              2. yarı başlarında afrika kupası var.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Geçen sene bu zamanlar hemen hemen aynı gol ve asist istatistikleri ile Tabata konuşuluyordu.İlerleyen zamanda rakiplerin Tabata'ya karşı özel önlemler alınması Tabata'nın performansını ciddi şekilde düşürdü.
                                Günden güne mücadele azmini yitiren,ikili mücadelelerden kaçan bir Colman olmaya başladı.
                                Colman'la ilgili fikrilerimi önceki sayfalarda daha detaylı yazmıştım.
                                Çekinceni anlayabilirim fakat, Colman Tabata'nın birkaç gömlek üstü. Gerek vizyon gerekse misyon olarak
                                “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

Çalışıyor...
                                X