Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bizim yönetim kesin bu adamı alır forvete
    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Biraz guldureyim sizi...

-Barbarosun Ts de isi zor, neden mi ismine bakin Barbroos gibi... Sadri baskan gene gezdi dolasti onu buldu galiba en son....

-Ya da Sadri baskan bizi kandirmaya calisiyor Barbaros, Gs li baros un gardasi derse sasirmayin!

-Ha bu Barbaros un sinirli cabbar olmasi da isminde gizli... Barbaros...

-Birazda karate olaylari var herhalde... BarbarOS...

bu kadar soguk espriyi bir anda nasil buldum bende anlamadim
      ııiiiiiiiğğğğğğğğğğ...
      HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• ünlü büyük forvet carew olmasin

Yorum

• ünlü forvet olayı ne oldu abiler

Yorum

• İlk olarak SpiKeTowN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bizim yönetim kesin bu adamı alır forvete
            Yanlış hatırlamıyorsam "Şenol GÜNEŞ, Senegal-Güney Kore maçında görüp beğendi" diye bir ifade geçmişti buralarda.

Yorum

• Buranın Matrix'e ihtiyacı var
              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Arkadaşlar, Shin Young Rok, hani şu eski Bursasporlu forvet. teksas.org'da Shin'le ilgili haberlerinde Trabzonspor'un alacağını yazmışlar ve onun üstüne konuşmuşlar.http://www.teksas.org/haber_oku.asp?...838&SF=2#yorum Doğru mudur acaba? Ben geçen sene çok beğeniyordum Shin'i. Fena olmaz bence.

Not: Haberi ben vermiyorum, beni sorgulamayın lütfen. Bursalılar konuşuyorlar.
                -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• ünlü forvet lafı yonetimin başını ağrıtacak gibi...
                  Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ünlü büyük forvet carew olmasin
                    İnşallah odur.

Yorum

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ünlü forvet olayı ne oldu abiler
                      Ne olması gerekiyor ? Uğur abiyi bekliyoruz..

Yorum

• bize ünlü forvet olarak kaptanımımızı geri alsın başkada ünlü bişey istemiyoruz
                        TRABZONSPOR
                        Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                        Mesut Keleş (19)

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne olması gerekiyor ? Uğur abiyi bekliyoruz..
                          Uğuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur Abi !!

Yorum

• Uğur Abi ye bi çağrı atsak gelir mi acaba
                            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Sırp Basınına göre Diarra'nın menajeri bizim yöneticilerle görüşmüş. 3 milyon Euro istemişler, biz de 2 milyon teklif etmişiz. İleriki günlerde tekrar görüşüleceği yazıyor.

Ayrıca şuradaki habere göre G.Antep ile yapılan görüşmelerin başarısız olduğu ve oyuncunun Trabzonspor ile Fiorentina arasında birine gitti gözüyle bakılıyor.

Aynı haberde Diarra'nın Rus takımı Saturn'u istediği de yazıyor.

Partizan taraftar forumlarında da bu konuyla ilgili gelişmeler var.
                              "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
                              Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Uğur Abi ye bi çağrı atsak gelir mi acaba
                                Bilgi peşindedir şu anda o bize ulaşır.

Yorum

Çalışıyor...
                                X