Çağlar Birinci... Trabzonlu, henüz 24 yaşında ve sol ayaklı olması, kanat ve stoper oynayabilmesi alınması için yeterlidir sanırım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.youtube.com/watch?v=tOlFFwOkTOY
Video tarihini bilmiyorum ama Brüls bence bu takıma gelmeli..
Bu da bu sezonki grafiği transfermarkt'a göre..
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ungsdaten.htmlpoetricus
Yorum
-
brülsün durumu ne bilen var mı ara transfer sezonunda kesin olarak düşünülüyor mu
çünkü sylva tji büyük ihtimalle gidecektir iki kontenjan açığı olacak bunu brülsle ve papyle değerlendirmek çok mantıklı geliyor bana
song gidince de bir tane yabancı defans alınır tamam işte oldu da bitti maşallah"fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"
Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebrülsün durumu ne bilen var mı ara transfer sezonunda kesin olarak düşünülüyor mu
çünkü sylva tji büyük ihtimalle gidecektir iki kontenjan açığı olacak bunu brülsle ve papyle değerlendirmek çok mantıklı geliyor bana
song gidince de bir tane yabancı defans alınır tamam işte oldu da bitti maşallah
Yorum
-
1-Oyuncu alabilmek için oyuncu satmak zorundayız.
2-Naklen yayın ihalesi netleşmeden transfer yapamayız. O yüzden ilk iki hafta transfer olmaz.
3-Gelme ihtimali %50'den fazla olan tek oyuncu hala Brüls. O da zorunluluktan dolayı.
4-Her zamanki gibi transferin son günleri uykusuz gecelere hazır olalım. Dükkanı da yine geceyarısı biz kapatırız.
5-Enteresandır her transfer döneminin klasikleri Brezilya ve Polonya pazarlarından henüz bir ses yok. Fazla bekleyeceğimizi sanmıyorum.Önce iletişim düzelmeli...
Yorum
-
İlk olarak Mert Çabuker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇağlar Birinci... Trabzonlu, henüz 24 yaşında ve sol ayaklı olması, kanat ve stoper oynayabilmesi alınması için yeterlidir sanırım.HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
Papy,Yaya Toure gibi çıkarsa Selçukla beraber yanlarına üst düzey bir ortasaha alınırsa... Önlerine Alanzinho,Fatih Tekke, Gabric, Barış, Yattara, Göksu dan bir kombinasyon... Bizi hem gelecegin bomba takımnı yapar hemde arka arkaya şampiyonluklar getirir... Papy oynadıgı bölge itabiriyle çok önemli...TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR
Yorum
-
İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePapy ve Göksü eyvallah da..
İsaac ne alaka?
Hemen başka takımda 2 gol atan adamı bize yeterli görüyosunuz..
Bu huydan ne zaman vazgeçicez..
İsaac'ten bir cacık olmaz..Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
ben sylva tji ve sene sonu songun gitmesi taraftarıyım defansta top yapabilecek bir oyuncu arıyorsak ceyhundan daha iyisini bulabileceğimizi sanmıyorum boy desen boy teknik desen teknik herşey var bu çocukta böylece hem ceyhundan faydalanırız hem bozmaya kıyamadığımız selçuk colman ikilisine bir kişi daha ekleme şansımız olur bu da brüls ya da papy olabilir forvete de fatih olsa yanına da deniz yılmazı alsak yetişmesi için fatihin yanında tamam işte
benim kadrom şöyle olurdu
onur - ömer, ceyhun, egemen, cale - papy, selçuk, colman, alan, brüls -tekke
yedekte de tolga, barış, deniz, gabriç, engin, giray"fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"
Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇağlar için bizim takıma uyabilecek yetenekte olduğunu düşünmüyorum. Zaten o tarafta yeteri kadar adam bolluğumuz var. Eğer Denizli'den illede bir adam alacak isek, bu arkadaşın TRABZON'lu ve ÖZ EVLAT olmasının yanında iyi futbolcu olmasının daha öncelikli olarak kabul edilmesi, sanırımki en doğru bir işlem olur.
Öz evlat olmasının yanı sıra Türkiye liginin standart üstü defans oyuncularından olduğunu düşünüyorum.
Üstelik sol ayaklı olması ve birkaç mevkide oynaması da alınması için yeterli nedenlerdir diyorum.
Yorum
Yorum