hacısalıhoğlu elinden geleni yapıyor trabzonspor şampiyon olmaması için
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak emreulusan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBak bu Ünal'a çok pis uyuz oluyorum hem Göksu'yu Karadenizspor'a yolluyor hem de mevcut kadroyla devam edecez diyor Ünal'ı hiç takıma sokmamaları lazımdı aslında kesinlikle Broos gidecek Ünal gelecek takımın başına demedi demeyin sonraÇünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildilan gecen sene burdaydım lan ...lan gecen sene de dıyordum ben ersun gıtsın dıye ama olmadı lan..sezon sonu gıttı..
lan ben dıyordum kı nıye trabzonlu topcu almıyo yonetım bu yuzden elestırdımde gelde gorkı aynıs oldu lan..Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaldun Üstünel mi ?
Milletin yöneticisini övmeyin burda ne yapmış haldun üsütünel 8-10 milyon euroya futbolcu almak başarıysa heykelini diksinler bu adamın istanbula..!
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZahido yazdıklarımda bundan farklı birşey bul öyle gel üzerime.
Bana dediklerini, ithamlarını ispatlamayan hala dediğim gibi şerefsizdir.
Lafımı isteyen alsın üzerine.
Ne alaka anlamadim??
Benim derdim matrixleydi oda bitti en azindan benim acimdan bitti.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
Yorum