Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hacısalıhoğlu elinden geleni yapıyor trabzonspor şampiyon olmaması için
    SAMPIYON TRABZONSPOR

Yorum

• Zenit kulubü diyorki madem alacaktınız neden son dakikaya kadar beklediniz.

Yahu yönetim düşmüssün bataklığın ortasına çırpındıkca batıyosun.

Yorum

• herkese hayırlı iftarlarr..... ne zaman güleceğiz acaba
        u will need justice at the end..

Yorum

• Yönetim istifa başlığa kilit!!!
          OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak emreulusan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bak bu Ünal'a çok pis uyuz oluyorum hem Göksu'yu Karadenizspor'a yolluyor hem de mevcut kadroyla devam edecez diyor Ünal'ı hiç takıma sokmamaları lazımdı aslında kesinlikle Broos gidecek Ünal gelecek takımın başına demedi demeyin sonra
            Zaten bross bir kça hafta önce antrenmana geldiğinde göksuyu göremeyince nerde dıye sormuş .bu hocanın işine çok karışıyorlar fenerdede idari menajer var ama kımsenın işine gerektiğinden fazla karışmıyor orda transferler daum-aykut onderlıgınde bızde kımsenın kımseye sordugu yok
            Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• arkadaşlar yani alamadıkmı fatihi ne olur net bişi söyleyin
              & ONUR RECEP KIVRAK &
              ^^KELEBEK^^

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi
                lan gecen sene burdaydım lan ...lan gecen sene de dıyordum ben ersun gıtsın dıye ama olmadı lan..sezon sonu gıttı..
                lan ben dıyordum kı nıye trabzonlu topcu almıyo yonetım bu yuzden elestırdımde gelde gorkı aynıs oldu lan..
                Trabzonlu topçu vardı geçen sene ne oldu peki?
                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Saçma sapan bir transfer dönemi; inanılmaz yönetim hataları ve boşa geçeceği baştan belli olan bir sezon daha. Ne desek az; çile dolu bir yıl, her kaçan golden sonra Fatih Tekke tezahuratlarının yükseleceği bir sezon bizi bekliyor.

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Haldun Üstünel mi ?

Milletin yöneticisini övmeyin burda ne yapmış haldun üsütünel 8-10 milyon euroya futbolcu almak başarıysa heykelini diksinler bu adamın istanbula..!
                    allah aşkına şu adamı övmeyim 3 milyona gelecek adamı 10 milyona bedava gelecek adamı 8 milyona alıyor neresini övüyorsunuz şunun

Yorum

• sakın arklar 12 i bekleyelim
                      ...

Yorum

• Taraftarın gazı alındı yerine euro gaz verildi.Yönetimden ricam istifa edin...
                        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• 1 kerede ağzından hayırlı birşey çıksın!!!
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Zahido yazdıklarımda bundan farklı birşey bul öyle gel üzerime.

Bana dediklerini, ithamlarını ispatlamayan hala dediğim gibi şerefsizdir.

Lafımı isteyen alsın üzerine.
                            Benim senin nickini alintilamisligim var mi???

Ne alaka anlamadim??

Benim derdim matrixleydi oda bitti en azindan benim acimdan bitti..
                            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Düşünsenize komediye bak koca Trabzonspor sadece 2 forvete emanet, güya şampiyonlukta iddialı olan Trabzonspor,bu ne aymazlık bu ne yüzsüzlük böyle bişey olabilir mi yahu.
                              KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                              Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• Ünal Karaman hâlâ mevcut forvet oyuncularına güveniyor galiba

Yorum

Çalışıyor...
                                X