Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abi senin bu Tony'e olan güvenin benim içimi rahatlatıyor yahu
    Geri pas atıldığında kaleye bakmamak ne demek biliyor musun
    Korner kullanılırken kalbin normal ritimlerle atması ne demek
    Ya degajlarda topun bizde olacağını bilmek

Ben güvenmeyimde kimler güvensin kalecinin yaşı olmaz ama harcarlar 1 hatalı golde defolsun gitsin muhabbeti yapıldı Gs'nin kalecisi daha güzelmiş bizimkisi kovaymış buda bizim futbol anlayışımız işte onun için 4 yıl imzalasın kovulursa da klübe tazminat takarak gitsin Emektar insanların emeğinin yerde kalmasını istemem isterse zambiyalı olsun.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu sene muhtemelen artık as kadroya yeni takviye yapılmaz. Genel beklenti alternatif forvet alınması yönünde...

Bazı arkadaşlar da yavaş yavaş önümüzdeki sezona geçiş yapmaya başladılar...

Önümüzdeki sezon ciddi bir yönetim/hoca değişikliği ve beklentilerin altında bir başarısızlık olmadığı takdirde yine bir revizyon süreci yaşanmaz, ki bundan en çok mutlu olanların başında da ben gelirim. Tabi transfer meraklısı bazı arkadaşlar da çok mutsuz olurlar, o ayrı...

Ligi bitirdiğimiz nokta transferlerimizde etkili olacak, mesela şampiyon olursak transferde önümüz iyice rahatlayacak, bu sene son maçta Sivas'a hediye ettiğimiz ikincilik bile transferlerimizin önünü açar...

Çoğunluğun bildiği üzre, Song'un sözleşmesi bitiyor, çok ekstrem bir durum olmazsa seneye onu aramızda göremeyeceğiz. Türkiye liglerinde sağlam bir stoper adayı göremiyorum, seneye daha da büyük hedeflerimizin var olduğunu hesaba katarak. Giray da kendini bu sezon ispatlayamazsa muhtemelen yabancı bir stopere ihtiyacımız olacak. Bu açıdan yine balkan ve kuzey ülkelerinden yararlanabiliriz veya büyük liglerden sözleşmesi bitmiş kaliteli ve tecrübeli bir stoperi parayı bastırıp alabiliriz...

Sağbek mevkisinde bu sezon Serkan ve Tayfun'un performansları idare bile etse artık en ciddi transfer noktalarımızdan birisi olduğu neredeyse kesin gibi. Bunu yönetim de görecektir, sağbeke yerli oyuncu bulacağımızdan şüpheliyim, muhtemelen yabancı bir sağbek bulunacaktır, bunun için en ciddi sorun da kontenjan olacaktır(8 elimizde, 3 kirada). Bu arada Tayfun'un kontratı bitiyor.

Forvetimizin bu sene başarılı bile olsa taraftarı tatmin edeceğini sanmıyorum. Şampiyon olursak şampiyonlar ligini kaldırabilecek bir transfere ihtiyacımız olacak, ayrıca Umut'un sözleşmesinin bitmesi kimilerini çok üzecek, kimilerini sevindirecek, ben Umut'un Avrupa'yı deneyeceğini tahmin ediyorum, inşallah kalır...

Kalede Sylva'nın kontratı bitiyor, en ciddi kararı burada vereceğiz. Muhtemelen yerine kaleci almaya kalkarsak veya sözleşmesini uzatırsak Onur ve Tolga da gitmek isteyecektir. Tolga'nın da sezon sonu kontratı bitiyor. Sylva bence iyi kaleci ama bu sene bir yıl daha yaşlanmış olacak, sezon genelinde performansı geçen sezonki gibi olursa boş yere maceralara girmeden ve çok da uzun süreli bir kontrata teslim olmadan kontratını uzatmamız bizim için iyi olur. Tolga veya Onur'dan en azından birini elimizde tutmamız lazım. Benim şahsi hedefim ise Sinan Bolat. Hem çok kaliteli bir kaleci, hem de Türk olması sebebiyle kontenjan boşaltmada yardımcı olabilir. Tony giderse Sinan - Onur veya Sinan - Tolga ikilileri bizim kalemizi gayet iyi korurlar...

Solbekte herşey Cale'nin şu meşhur satışına bağlı, umarım bu satış hiçbir zaman gerçekleşmez, bu çocuk futbolu bizde bıraksın...

Orta alanda oyuncu gönderme olayı olmayacak muhtemelen, ama kendini gösterip transfer olması ihtimali olanlar var, bu sezon orta alanımız göz kamaştıracak zaten...Brüls konusunda da karar verilir artık galiba...

Yattara konusunda ilginç şeyler olabilir. Ben geçen sezonki vakitlerde yine bir satış konusu çıkacağını düşünüyorum. Yattara'nın bizdeki son sezonu bu sezon olabilir. Zaten bu sezon da gitmezse bir sonraki sezon kontratı bitecek...

Özetlersem
      2010/2011 Transfer Dosyası

Gidenler
      Tony Sylva(Kontratı bitiyor)
      Rigobert Song(Kontratı bitiyor)
      İbrahima Yattara(Satılır)
      Tayfun Cora(Kontratı bitiyor)
      Tolga Zengin(Kontratı bitiyor)

Gelenler
      Sinan Bolat
      İyi bir stoper(yabancı)
      İyi bir sağbek(yabancı)
      İyi bir forvet(yabancı)

Brüls, Papy, Isaac'a yer bulamadım....
      Sylva daha 3-4 yıl kalmalı o bu takım için çok önemli.

Yorum

• Korkarım Trabzonspor taraftarı Trabzonspor yönetiminden hala önde....
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İşte komplike bir forvet oyuncusu..Alınması şu an itibari ile çok zor ama kaliteli bir oyuncudur Fred.Lyon'da beklenen verimi gösteremedi ve ülkesine geri döndü.Şu an Brezilya Liginde 19. sırada bulunan Fluminense'de forma giyiyor.26 yaşında olması büyük avantaj..2-3 milyon € gibi bir paraya alınabilir.Üstelik Brezilya milli takımına da seçilmiş..

Bazı golleri:
          Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
          Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
          N.F.Kısakürek

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bi ara hiç çıkmayacaksın sandım

insan'ın çıkası gelmiyor ya
            EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Korkarım Trabzonspor taraftarı Trabzonspor yönetiminden hala önde....
              Aynen öyle 2 yıl sonrasını düşünmeye başladık

Yorum

• Hırvatistan 2010 dünya kupasına katılırsa Cale daha çok prim yapacak. Ama zaten neredeyse 3 milyon €'ya aldığımız bir futbolcu için şimdiden medyada 3-4 milyon € bonservis fiyatı tahmini çıkması güzel birşey değil. Cale satılık değil. Gelirlerse yüksek bonservis teklifiyle o zaman düşünürüz
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yapılacak belli Cale için caydırıcı bir fiyat belirle 6-7 milyon euro gibi. Verirlerse alsınlar vermezlersede defolsunlar.

Yorum

• Akın, 3 milyon olduğuna eminmisin?
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Akın, 3 milyon olduğuna eminmisin?
                      2.2 milyon euro tam olarak aldığımız fiyat.

Yorum

• İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yetiştirici kulup olmak demek oyuncuyu sıfır malıyetle alıp satmakla mı oluyor sadece?Mesela Lyon'da yetiştirici bir kulup Porto'da onlar 10 a alıp 20 ye satıyor.Bizde kendi çapımızda böyle bir kulup olabiliriz.
                        Her kulüp gücü ölçüsünde hareket eder . Bu çerçeveyi kulübün ekonomik imkanları ve futbolcu takip eden ekibin kalitesi belirler .

Porto ve Lyon 10 yıldan uzun süren çalışmalar sonucu bu noktaya geldiler . Trabzonspor'un katetmesi gereken çok fazla yol var . Hem bu futbolcu takibiyle alakalı organizasyon kalitesini ilerletmek hemde kulübü ileriye taşıyacak sağlıklı bir mali politikada istikrar sağlaması gerek .

Ardından kulüp bu yatırımlarla sportif başarı sağlayacak ve yatırımların yaklaşık %30-40'ında başarı sağlayıp , bununda bir kısmını sürekli üst standartlarda ülkelere pazarlayarak marka değerini yükseltecek . Ondan sonra adı geçen Lyon ve Porto ile karşılaştırılabilir .

Gökdeniz ardından Tekke , ve daha düşük bedellerler İspanya'ya Ersen , Portekiz'e Stepanov , Almanya'ya Marcelinho . eğer bu süreç kırılmadan iki yıl daha sürse idi şu an transfer zararlarını asgari seviyeye indirme şansımız olurdu . Çünkü o zaman Trabzonspor'un futbolculara eklediği katma değerden söz edebilirdik . Ancak giden hiçbir oyuncunun yerinde alternatifi doğru zamanda hazırlanmadığı için göze batanlar satılınca süreçte bitmiş oldu . Yani bu satışlar kulübe kazandırdığından çok kaybettirdi .

Şu an üzerinde durulması gereken satışlar değil , göze batan futbolcularımıza bir an önce alternatif üretebilmektir . Diğer türlü bu süreci yürütmek mümkün değil . Diğer türlü Lyon ve Porto örnekleri sadece şeklen önümüzde durur . Oyuncuyu "sattıktan sonra" yenisini aramak yalnızca çok zengin ya da çok kötü idare edilen kulüplere has bir özelliktir . Biz iki grupta da değiliz .
                        En son Serdar A tarafından düzenlendi; 14.08.2009, 16:37.

Yorum

• Ferhat ve Cale iyi bir örnek olabilir bu konuya eğer Ferhat'a bu sezon gereken şansı bazı maçlarda verir isek...

Yorum

• cale 800.00 € dur.
                            hasan yenerin ve mahmut aksunun yerel kanallarda yaptığı açıklamaları dün gibi hatırlıyorum
                            3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              cale 800.00 € dur.
                              hasan yenerin ve mahmut aksunun yerel kanallarda yaptığı açıklamaları dün gibi hatırlıyorum
                              NK Dinamo Zagreb Trabzonspor
                              2.200.000 €
                              Yanlış hatırlıyorsun şimdi tekrar baktım 2,2 milyon euro.

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                cale 800.00 € dur.
                                Kulübün geçen sezon resmi olarak açıkladığı transfer harcamalarını araştırabilirsiniz . Benim bildiğim rakamlar şu şekilde ;

Kulübüne ödenen miktar 2-2,5 milyon euro arasında .
                                Menajerine ödenen miktar 250.000 euro .
                                Futbolcunun maaşı yaklaşık olarak 800.000 euro .

Yorum

Yükleniyor...
                                X