Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gabric imza atti mi arkadaslar?

Abdurrrahman la anlasildi mi?
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Lee Chong Young'un İngiltereye Gitmesi İle Bir Yazı Yazılmış .
      Yazıda Çok Güzel Şeylerden Bahsediliyor . İşte Yazı'da Benim İçin Öne Çıkan Önemli Yer ;

Bizim bu isimlere olan heyecanımız ulaşılabilir olmalarından, ülkemiz futbol karar alıcılarına Şenol Güneş'in bir telefon uzakta olmasından kaynaklanıyor. Şimdi Lee'yi Bolton aldı, ülkemizde ''iyiymiş demek ki'' denilir. Lakin oldu da Bursaspor aldı, kapalı kutu sayılır. Bir örnek. Ben İstanbul takımlarında da pekala oynayabileceğini düşünüyordum, ha bir de böyle bir şey olmuş olsa ilk izlenimleri hayal dahi edemiyorum. Ya da bizim burda yazdığımız Japon ve Koreli futbolcular önümüzdeki yaz Güney Afrika'da izlenir, fikir sahibi olunur. Ama o vakit tren kaçmış olabilir. Bu ara boşken haftasonları kahvaltı sonralarını K-League ve J-League maçlarıyla doldurmaya çalıştık, bize epey malzeme çıktı. İyi niyet olduktan sonra çok ucuz maliyetli ve fazlasıyla değerli Uzakdoğlu oyuncular ülkemizde futbol oynayabilir. Derdimiz budur. Wolfsburg Makoto Hasebe ile şampiyon oluyor, Bolton Lee Chung-Yong'ı alıyor; bizim takımların ne fazlası var? En değerlisi 3 milyon avro işte, daha fazla değil.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gabric imza atti mi arkadaslar?

Gabric neyse de Abdurrahman nerden çıktı

Yorum

Keşke ama nerede
          yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

Hayir........
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Keşke ama nerede
              Trabzon tv bizi fena atlatti desenize...
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abicim görüsüne saygim sonsuz fakat Abdurrahmanin TSL'nin en kötü sagbek oldugunu iddia eden kisiye böyle bir yorum yapmam gayet normal...

O zaman Abrurrahmandan daha kotu sag bek soyle de bilelim,nedenleriyle??

Yorum

• Herkes Transfer bekliyor

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bencede normal cünkü en iyilerin arasinda bu adam...Bence senin bu adama karsi bir ön yargin var...
                    Benim on yargım yok ama sizlerde on yargı oldugunu dusunuyorum,benim izledigim macların neredeyse hepsinde hata yaptı bu adam yahu...
                    Bu adamın sadece hucum yonu iyi baska bi artısı yokki bizde oynasın...

Yorum

• Asbaşkanın Batuhan'ı hedef göstermesi medyayı oyalamak için olduğunu düşünüyorum hedefteki ismi saklamak için.

Yorum

• İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O zaman Abrurrahmandan daha kotu sag bek soyle de bilelim,nedenleriyle??
                        Sana simdi TSL'de 20 tane sagbek sayamam kusura bakma.

Abdurrahman'dan daha iyilerini sayabilirim fakat. Cünkü fazla vaktimi almaz, nede olsa 3-4 tane...
                        .

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Asbaşkanın Batuhan'ı hedef göstermesi medyayı oyalamak için olduğunu düşünüyorum hedefteki ismi saklamak için.
                          İyide yerli olarak kimi alıcazki..?
                          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İyide yerli olarak kimi alıcazki..?
                            Batuhan'ı bjk'nin bize satacağına inanmıyorum geleceği olan bir oyuncu ve gerçekten yetenekli.Kiralamakta bize yakışmaz.Yabancı olabilir.

Yorum

• İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benim on yargım yok ama sizlerde on yargı oldugunu dusunuyorum,benim izledigim macların neredeyse hepsinde hata yaptı bu adam yahu...
                              Bu adamın sadece hucum yonu iyi baska bi artısı yokki bizde oynasın...

Bak bizde oynayan Tayfun ile su adami bir kiyasla...Tayfun ofansif anlamda iyi ama defansif anlamda kötü...ama Abdurahman iki anlamda iyi....
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Abdurahman iyiydide Uğur Kavruk neden alındı?

Yorum

Yükleniyor...
                                X