Forvet (santrfor) kesinlikle şart ama yerli mi olur yabancı mı bilemem...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak 1967ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBekleyiş sürüyor....YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...
Yorum
-
Gürcan abi, cumartesi sabah 6 da Antalya'dan yola çıksak akşama Trabzon'da oluruzTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGürcan abi, cumartesi sabah 6 da Antalya'dan yola çıksak akşama Trabzon'da oluruz
Ancak uçak daha mantıklı, ucuz ve rahat
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önce anlatmışmıydım bilmiyorum. Ortaokul 3 teyim...Okul takımındayım. Her Trabzonlu gibi "sıkı topçuyum" sol ayağım fena biraz çelimsizim ama okul takımının yıldızıyım işte. Şehrin en güçlü lisesinin takımı ile oynuyoruz. Bizimki yatılı okul olduğu için hem mevcudu az hem de yetersiz beslenmeden kaynaklanan fikisel sorunumuz var rakibe karşı....Ama hırslıyız fena halde...Maç başlıyor okulun yatılı mevcudunun neredeyse tamamı saha kenarında...Çok iyi oynuyorum. Benden çok uzun olan rakip sol beki yatırıp kaldırıyorum İskender abi gibi...Sol çaprazdan şahane bir dış vuruşla topu ters köşeden takıyorum filelere...Yıkılıyor futbol sahası...Maç devam ediyor...Yine sağ beki yatırıp kaldırmaya devam ediyorum. Arkadaşlara direktifler veriyorum falan. Derken bir ses duyuyorum. Şımarma, sesler susmuyor ondan sonra... futbol oynadığını mı zannediyorsun, çenen değil ayaklaarın konuşsun...Aynı ses bizim takımdaki diğer çocuklara sürekli övgü ile sesleniyor...Aferin, bravo çocuklar....Sesin sahibi rahmetli babam...Nerden duyduysa öğrenmiş maçımız olduğunu gelmiş...Maç bitiyor 1-0 kazanıyoruz benim golümle...Koşuyorum babama doğru kaşlar hala çatık bu mu yani diyor bütün yapabileceğin bu mu...Birazdan yanımıza gelen arkadaşımın başını okşuyor babam. Aferin diyor...Aldırmaz gibi yapıyorum ama aldırıyorum fena halde....Fena halde bozuluyorum...Ertesi hafta evci iznine çıkıyorum. Annemle konuşurken geçen hafta çok mu iyi oynadın diyor? Babanı ağlatmışsın sevinçten....Hala kızarım rahmetli babama o gün bana neden sarılmadı diye..Neden aslan oğlum demedi diye...
Niye mi anlattım bunu? Ne bileyim anlattım işte....benim de babam maçlarımı izler yeterince kuvvetli olmadığımı söylerdi ....
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdal Hocam yalan yok gözlerim buğulandıbenim de babam maçlarımı izler yeterince kuvvetli olmadığımı söylerdi ....
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdal Hocam yalan yok gözlerim buğulandıbenim de babam maçlarımı izler yeterince kuvvetli olmadığımı söylerdi ....
YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...
Yorum
-
İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma bir şey değişmiyor. Ben de oğluma aynısını yapıyorum şimdi. Bizim sorunumuz genetikTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleartık transfer gerçekleşeceğini hiç sanmıyorum...YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...
Yorum
-
İlk olarak ICEMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebelki bi son dakika golu atarız diye ufak bi umudum var benim
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle... Hemen insanların emeklerini değersizleştirme , aslında dalga geçerken karşısında alçalma psikolijisine giriyorsunuz .
Ben düşüncemin arkasındayım . İki satır sözden , niyet analizi ve futbol bilgi testi sonucu çıkaranlar ezberci , meselelerin arasında hiç bir bilgi içermeyen alaylı mesajlarda ukalalık göstergesidir , içi boştur . İçlerinden üzerinize aldıklarınız olduysa bu benim problemim değil , kendinizi sorgulayın .
Bu yazdiklarinin altinda önemli sosyopsikolojik nedenler var. Maalesef ezberci, dedikoducu, ispiyoncu bir toplum yaratildi bilimsellikten uzaktan yakindan ilgisi olmayan.her sey birbirine karistirilir oldu.bilgi kirliliginden baska hicbir sey kalmamis..insanlarin beyinlerinin ici bosaltilmis..bunu her alanda görmek mümkün..sorgulayabilen insan sayisi sifirlanmis ve insanlari sürülestirilmis bir toplumun benligide yok olmaya mahkumdur..
bu toplumda saglikli tartisma yapmak ne zor hale geldi yahu..hemen insanlar siniflandirilir..hemen sucu bucu ilan edilir..emegin hicbir degeri kalmamis..
neyse transfer icinde biseyler diyelim..umarim acilen sagbek alirda rahat nefes aliriz.yoksa tayfunla serkan cok bas sac yonduracak bizeEn son AyhanPe tarafından düzenlendi; 10.08.2009, 16:40.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
Yorum