Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yattara'nın Türk pasaportu aldığı düşünülürse, yabancı kontenjanımız hâlâ açık. 1 yabancı forvet alınabilir.
    alamayacağı düşünülürse ?
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bizim bi kaç kişiyi türk yapmamız lazım

Yorum

• bir forvet transferi şart bu takıma
        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
        ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bir forvet trnsferi şart bu takıma

Yokmu kardeş Bursa merinosta şöyle gençten dinamik bi forvet

Yorum

• İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yattara'nın Türk pasaportu aldığı düşünülürse, yabancı kontenjanımız hâlâ açık. 1 yabancı forvet alınabilir.
            haa!!! diyince olmuyor o işler
            ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak güngör_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yokmu kardeş Bursa merinosta şöyle gençten dinamik bi forvet
              genç ?,dinamik ?
              ben varım abi karın tokluğuna oynarım
              ~Twitter ~

Yorum

• gabric tamam şimdi forvette batuhanın görüşmesi ne oldu görüşüyorlardı tüpçü's saz arkadaşları
                ...

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  genç ?,dinamik ?
                  ben varım abi karın tokluğuna oynarım

Karın tokluğuna kabul edilmiyor boş kağıda atacan yani o bile yok

Yorum

• Şu forveti bağlayalım...tamamdır bu iş...
                    farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• -BATUHAN OLAYI-

Kızıl, Batuhan Karadeniz konusunda çok şeyler söylendiğine de dikkati çekerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Batuhan ne geldi, ne gitti. Batuhan'dan biz vazgeçtik. Çocuğun geleceğiyle oynamak istemiyoruz. İlk önce gelen doktor raporlarında Batuhan'ın en geç 3 haftada sahada olacağı söylendi. Ancak bizim sağlık ekibimiz bu sürenin çok daha uzun olduğu yönünde rapor verince transferden vazgeçtik. Bu işin doğrusu budur. Doktorlar rapor verdi biz de gönderdik.''

maraton.com.tr
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Herkese iyi geceler, insallah yarinda Forvete takviye yapmis oluruz, buarada LigTv'nin anketinde birinci sirada oldugumuzu da görmek istiyorum...
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Fatih transferinde 200-300 bin euronun hesabını yapan yöneticiler 2.5 milyon euro ya oyuncu transfer etti ilginç
                          İnşallah Cale gibi çıkar da sol kanat uzun süre sorun yaşatmaz...
                          #Dik oyna

Yorum

• matrix susma be kardeşim. ne olduğunu gördü sana laf atanlar. seni bekliyorum.
                            “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• ben şimdi yatıyorum sabah kalktığımda bir forvet transferi bekliyorum yönetimden
                              ...

Yorum

• Trabzon'da Gökhan şoku!

Trabzonspor, Cumartesi günü deplasmanda Sivaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde basına ve taraftara kapalı yaptığı antrenmanla sürdürdü.
                                İdmana sakatlığı bulunan Yattara katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Tony Sylva ise doktor kontrolünde düz koşu yaptı. Bordo-Mavili takım, idmanda düz koşunun ardından, taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Bu çalışma sırasında sol bileği dönen Gökhan çalışmayı yarım bıraktı. Gökhan'ın büyük bir ihtimalle Sivasspor maçına yetişmeyeceği, ancak kesin durumun yarın yapılacak son kontrollerden sonra netlik kazanacağı açıklandı.

Kaynak: DHA
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Yükleniyor...
                                X