Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün Transfer'de Rotamız Büyük Ölçüde Şekillenecek . Yönetim Bugün Hajduk Yönetimi İle Görüşmeler Yapacaktır Kesin , Hatta Yapıyorlardır Bile .

Gabric Bu Maç'ta Oynarsa Gabric'i Anca Gruplarda Oynatabiliriz .

İnşanlah Bugün Bu Transfer'i Olumlu Sonuçlandıracağız .

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bugün Transfer'de Rotamız Büyük Ölçüde Şekillenecek . Yönetim Bugün Hajduk Yönetimi İle Görüşmeler Yapacaktır Kesin , Hatta Yapıyorlardır Bile .

Gabric Bu Maç'ta Oynarsa Gabric'i Anca Gruplarda Oynatabiliriz .

İnşanlah Bugün Bu Transfer'i Olumlu Sonuçlandıracağız .
      Tabi gruplara kalabilirsek.

Yorum

• ya niye bizim hiç bir transferimiz pat diye olup gelmiyor bu kadar eziyet çekiyoruz alanzinho, colman, cale, sylvia hepsi en az 1 ay sürdü
        AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• Haldun Üstüneli mi transfer etsek acaba ?
          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu saatten sonra yapılacak muhtemel transferlere "hayırlı olsun" demekten ziyade geldiğimiz nokta itibariyle "geçmiş olsun" dememiz gerekir.

Sezonun başlamasına 1 hafta kala transfer ihtiyaçlarının bir yıl öncesiyle benzerlik göstermesi takdire değer bir durum olsa gerek. Artık alışmış bile olsak iki doğruyu üst üste koyamamamız hayret verici. Yüzüp yüzüp kuyruğuna geldikten sonra sı.mak gibi birşey. Hani birkaç adım daha atabilsen seviye atlıycaksın ama o birkaç adımı atamıyorsun bir türlü.

Gelinen noktada "önümüzdeki sezon şampiyonluk" söyleminin de havada kaldığı çok açık. Bu kadroyla şampiyonluktan söz edebilmek için hayalci olmak gerek. Kendi adıma -geçtiğimiz sezonki gibi bir istisna yaşanmadığı taktirde- 3.lüğün başarı olacağını düşünüyorum.

Transfer yapılamamasının nedeni olarak öne sürülen "kaynak" sıkıntısını da pek gerçekçi bulmuyorum. Daha çok yönetimin işin ehemmiyetinin pek de farkında olmadığını düşünüyorum ki o yönetim bu haliyle her fırsatta Avrupa liginden bahsediyor.Hani gerçekten şanslı bir kura çekmediğimiz taktirde turu nasıl geçebileceğimize dair bir fikirleri var mı bilmiyorum.

Golcün yok mesela senin. Gökhan ve Umut hiç geçirmedikleri kadar iyi bir sezon geçirseler dahi yanlarına koyacak bir 3. ismin yok. Ki bu futbolcuların son sezonlarında oynadıkları iyi maç sayısı 10'u geçmez. En iyi ihtimalle yani.40-50 civarı maç oynama ihtimaliniz olan bir sezonda böylesi istikrarsız 2 forvetle yola çıkmak için deli olmak gerek. Tek forvet hikayesi de ayrı bir konu. Sanki Dünya üzerindeki her takımın sezon başında kaç forvetle oynacağını federasyona bildirme zorunlu varmış gibi. Koca sezonda hiç mi 2 forvetle çıkmamız gereken maç olmayacak? Maç içinde 2 forvete ihtiyacımız olduğu dönemler? E zaten 2 forvetimizin sakat ve cezalı olmama ve formda olma garantileri de var öyle ya.

Bundan sonrası için yapacaklarımız en iyi ihtimalle "geç kalınmış transferler" olacaktır. Bu açıdan alınacak oyuncu mümkün olduğunca "hazır" olmalı ve uyum konusunda güven vermeli. Gabric ismi bu açıdan iyi bir tercih gibi görünüyor.

Yapacağımız transferler kadar önemli olan birşey daha geciken transferlerin hoca üzerinde bir etki yapmaması ve sezon başlangıcında en azından geçtiğimiz sezonki şansımızın yanımızda olması.

Bize düşense, birkaç oyuncumuzun evrim geçirmesi üzerine şimdiden duaya başlamak.
            Tebrik ediyorum..
            Gerçekten tebrik ediyorum..
            Gözlerini kapatıp sanki elden kaçıyorlarmış gibi başkanımmmm,yönetimimmm diyerek üç aydır tek bir eksiği bile buraya yazma cesareti bulamayan arkadaşlarında bunları çok iyi bildiğinede eminim..
            Arka arkaya iki doğru yasağımız,katiyetle ve kesinlikle devam ediyor..

Yorum

• Gabriç....Gabriç....Gabriç....Gabriç....
              Més Que Un Club

Yorum

• arkadaslar birakin elano melano ayaklarini alsinlar yaa birakin suraya yaziyorum ligde tozu dumana katacak bir takim geliyor destekleyin ve seyredin

Yorum

• Ben başkanımmmm diyenlerdenim.

Buraya eksikliği yazmamak cesaretsizlikmi oluyor, ortada korkacak birşey varda yazanlar cesur yürekmi oldu.

Susmak yazılanlara katılmadığımızı göstermez ama neden transfer yapılmadığını bilmedende burda yönetimler devirmek , idam sehbaları kurmak bana göre değil. Geçen sene kimse bu kadar para harcayın demediler ama harcadılar. Bu harcanan paranın heba olmaması için bu senede harcanması gerektiğini düşünüyoruz bende dahil. Ama harcamıyorlar. Sebebini biliyormuyuz hayır. Hoca forvet istiyormu biliyormuyuz, onuda bilmiyoruz. Neyi biliyoruz işte onu bilmiyorum. O yüzden susuyorum...

Yorum

• istanbl takımları her gün kadrolarına bir yıldız daha katıyor .....biz ise olduğumuz yerde sayıyoruz.....bu forvet hattıyla kimse heveslenmesi 3. olursak büyük başarı .....bence 4.lüğe oynarız bu sezon ......fatih sultan tekkeyi almayanlar utansın

Yorum

• üff ya nedir bu hep diğer takımların transferleri konuşuluyo bizimki nezaman konuşulacak.hadi da başkan hadi ya...

Yorum

• bazen evdeki hesab carsiya uymaz sayin baskanimiz ve yönedim külübümüzün verdigi imkanlar dogruldusun da eniyisini yapmaya calisiyor bu bir surecdir bunu asmak icin trabzonsporun zamana ihtiyaci vardir bügün türk i yesüperliginin bazi takimlari bombalari batladiyorsa
                        bütce olarak onlar dan nekadar geri oldugumuzu anlarsiniz ama sayin baskanimiz ve yönedimi yapmis olduklari alt yapi hazirliklari ileriki senelerde meyvesini verecegine inaniyorum

BIZLER TAKIM OYUNUNU CÖZDÜKMÜ BIZIM ÖNÜMÜZDE KIMSE DURAMAZ BU KATRO GECDIGIMIZ SENEDEN DAHA BASARILI OLACAGINA INANIYORUM

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          borcumuz var dogru.gaylatsarayında var ama keıta elanoya bonsevıslerın 15 mılyo euro verıyorlar bunun yanında hocalrına vedıklerı verıln pesınatlar falan 25 mılyon euroyu buluyor.burda sorun yapılan nokta transfer..alanzınho tamam ıyı adam ama bızım sıtemde nerde oynayacak sıkıntı orda.4 mılyon euro verıyorsun yedek bekleyecek.o zamn harcaylaım 5 mılyon euro alalım bı forvet bı acık bı de bek ..hıc yoktan daha tartısacagımız bolge de transferde kalmaz.
                          gs ile kıyas doğru olmaz. İstanbul gibi büyük bir şehirde ekonomik olarak büyük katkı yapabilen taraftarların işadamlarının olduğu bir şehir. Hem bizim Riva'da arazimiz yok ki üstüne 900 villa dikip satalım. Ya da tamamlanmayan stadın kombinelerini localarını satıp transfer yapalım. 3 İstanbul takımına tanınan imkanlar bize tanınsa uçmuştuk şimdi. Bizim etimiz budumuz belli. Kendi yağımızla kavrulmamız için oyuncu satıp daha kalitelisini daha ucuza almamız lazım
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bu akşam Hajduk'un kadrosuna dikkat edin. Eger Gabriç oynarsa bilin ki bu transfer zaten yatmış, yönetimler arasın en ufak bir anlaşma olmamış demektir. Yok eğer oynatılmazsa bu transfer kuvvetle muhtemel olmuş ama ya ödenecek meblağda ya da ödeme planlarında sıkıntı var o aşılmaya çalışılıyor demektir.

Bütün bunlara ek olarak takımın eksikleri zaten biliniyorken özellikle Tjikuzudan hemen sonra 1 sağ bek bir sol açık ve bir santrafor alarak transferi en çabuk tamamlama durumunda olan takım olmamız gerekirken ligin başlamasına 1 hafta olmasına rağmen hala bir sol açığı bile alamamış olmak sadece ve sadece maddi imkansızlıkla açıklanabilecek bir durum değildir. Zannederim saygıdeğer başkanımız gelecek döneme başarılı bir takım bırakmaktansa " bakın ben bu takımı borçsuz bırakıyorum" demenin peşinde.
                            Yazık hem de çok yazık.
                            Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Ya ağustos böceği olacağız yada karınca...

Yorum

• bu takıma general lazım tecrübeli topçu lazım ...gabric mabric bizim topçumuz değil bize tecrübeli hazır topçu lazım .....2-3 sene piiişmesini bekleyemeyiz

Yorum

Yükleniyor...
                                X