Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Harcanan 25 Milyon Euro'yu ve heba olunan 10 Milyon Euro'yu bir açalım.

Allahaşkına açalım.

Bu kadar büyük bir iddiayı delillendirecek örnekler sunalım.
    Bakınız resmi kanıt demedim örnekler dedim.

Transferde harcanan 25 Milyon Euro'yu ve heba olunan 10 Milyon Euro'yu lütfen aydınlatın.

Çünkü aydınlatmanız gerekmekte.
    Burada adi gecen 25 milyon eurodan bahsediyorum. Gökdeniz´in transferinden gelen 9 milyon hesaba katilmadi sanirim. A takima harcanan para 16-17 milyon Euro civari, diger para haliyle pilot takima gitmis olmali. Mesela Canakkale´den 1,5 milyona alinan Bugra ve Ismail...Bugra su anda bonservisi elinde.

Zaten Baskan Sadri Sener´de bu atilimin yanlis oldugunu belirtmedi mi?
    TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
    TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• bu sene oluşacak muhtemel 11

----------------------------------sylva-------------------------------

---serkan-------------giray----------------egemen-----------cale-----

-------------------------------tjikuzu---------------------------------

--------------------selçuk------------------colman--------------------

----yattara------------------------------------------------gabriç------

-------------------------------gökhan ünal----------------------------

kilit nokta selçuk ve colmana düşüyo defans ve ofansı bu 2 li yönlendirecek
      hem defansa hem ofansa yardım edecekler ve gezgin oynayacaklar
      broos özellikle kanat akınlarına çok önem veriyo
      Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
      Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Burada adi gecen 25 milyon eurodan bahsediyorum. Gökdeniz´in transferinden gelen 9 milyon hesaba katilmadi sanirim. A takima harcanan para 16-17 milyon Euro civari, diger para haliyle pilot takima gitmis olmali. Mesela Canakkale´den 1,5 milyona alinan Bugra ve Ismail...Bugra su anda bonservisi elinde.

pişman oldum dedi

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Heba olan 10 milyonluk kısmı Karadenizspor oluşturuyor sanırım Cihan abi. Belli bir haklılık payı da var açıkçası. İyi niyetli, doğru bir düşünceyle başlanmıştı ama istendiği gibi sonuçlanmadı ne yazık ki. Aldığımız o kadar gençten süper ligde forma giyecek kalitede bir adam çıkmadı.
          Karadenizspor'da buharlaşan para 3-4 milyon civarında . Yine bir kaç milyonu bulan entresan komsiyon bedelleri var . 10 milyon euro abartı bir rakam ancak yönetimin güvendiği kesimlerin istismarı da reddedilemez.

Belki bu sebepten izleme ekibi şu an ön planda değil .

Yorum

Şimdi olmadı.
            Sizin daha önce söylediğiniz 10 milyon Euro heba edildi açıklamanız ile şimdi yukarıdaki söylemleriniz oldukça farklı.

10 Milyon Euro'nun nasıl heba edildiğini açıklayın öğrenelim yahu!

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Üzerine alınma. Evet kağıt üzerinde takım olduk. Ama pratikte ben golcülerimize inanmıyorum. Diğer taraflarda da belirsizlik var. Bu filmi iyi seyrettiğimi söyleyebilirim. Belki senin acı eşiğin fazla, benim pek umudum yok. Dikkat edersen geçen sene golcülerimiz üst sıradaki takımlarla yaptıkları maçlarda "0" çektiler. O zaman ne yapayım öyle golcüleri? Hazırlık maçlarında bile rakipleri biraz güçlü olsun etkisiz kalıyorlar. Diğer takımlar forvetlerini kuvvetlendirdi. O takımların üzerine git 5 tane yersin. Onun için defansları vasat da olsa maçları kazanırlar. Biz Umut ve Gökhan'ın ayağına bakacağız, geriden de Yattara, Alanzinho gibi ya hep ya hiçci oyuncuların formlarına bakmaya devam edeceğiz. Colman'ın ağırlığı da var. Tüm bunlar üzerimize sıkı gelindiği takdirde çok top kaybedeceğimize de işaret. Ortasaha güzel oldu desek bile en ilerdekiler bence umutsuz vaka. Gol atmaları aldatıcı. Balansımızı bozmaya devam edecekler. Rakiplerimiz de bu kuvvetsizlikten üzerimize daha fazla gelerek yararlanmak isteyecektir. Top saklayan, hava toplarına hakim, gücüyle yıpratan ve gerçek bir golcü mutlaka alınıp ordaki denge sağlanmalı
              Abi içim karardı yahu takımımız iyi tamam forvetlerimiz hazırlık maçlarında gol atamamış olabilirler ama o kadarda abartacağımız kadar beceriksiz değiller Umutun kapasitesi sınırlı bunu biliyoruz Gökhan Ünalın istemesi lazım maç içinde istediği zaman neler yapabildiğini biliyoruz ve Gökhan Ünala bu isteği taraftar aşılar ancak öteki türlü değil Gökhan Ünal Berbatov gelse berbat görüntü oluşur...
              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Birde bu " en çok gol pozisyonuna giren takımız" lafı var . Bu başarının büyük mimarı Selçuk , Trabzon taraftarının yarısı tarafından ideal kadroya sokulmuyor , o da ayrı bir paradoks

Abi bunu geçelim , en yakın zamanda takımdan gönderilsin diyen var

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Üzerine alınma. Evet kağıt üzerinde takım olduk. Ama pratikte ben golcülerimize inanmıyorum. Diğer taraflarda da belirsizlik var. Bu filmi iyi seyrettiğimi söyleyebilirim. Belki senin acı eşiğin fazla, benim pek umudum yok. Dikkat edersen geçen sene golcülerimiz üst sıradaki takımlarla yaptıkları maçlarda "0" çektiler. O zaman ne yapayım öyle golcüleri? Hazırlık maçlarında bile rakipleri biraz güçlü olsun etkisiz kalıyorlar. Diğer takımlar forvetlerini kuvvetlendirdi. O takımların üzerine git 5 tane yersin. Onun için defansları vasat da olsa maçları kazanırlar. Biz Umut ve Gökhan'ın ayağına bakacağız, geriden de Yattara, Alanzinho gibi ya hep ya hiçci oyuncuların formlarına bakmaya devam edeceğiz. Colman'ın ağırlığı da var. Tüm bunlar üzerimize sıkı gelindiği takdirde çok top kaybedeceğimize de işaret. Ortasaha güzel oldu desek bile en ilerdekiler bence umutsuz vaka. Gol atmaları aldatıcı. Balansımızı bozmaya devam edecekler. Rakiplerimiz de bu kuvvetsizlikten üzerimize daha fazla gelerek yararlanmak isteyecektir. Top saklayan, hava toplarına hakim, gücüyle yıpratan ve gerçek bir golcü mutlaka alınıp ordaki denge sağlanmalı
                  Biz yazinca olumsuz düsünmüz oluyoruz.

Hadi bunu yazan arkadasada sen olumsuzsun desenize.

Dost aci söyler,tebrikler travelair.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Görünen o ki yaklasik 140 gün sonra Olaganüstü Kongreye hazir olalim. Baskan Sadri Sener´e de yazik. Hatasiyla sevabiyla böyle bir Baskan daha bulamayiz. Yeni bir Yönetim olustu ama hala icraat yok!

Su Fatih tekke´yi su takima istemeyen 2 Yönetici...yakinda kendilerine girecek delik arasinlar ya da sezon baslamadan artik gerekeni yapsinlar. Anladik Fatih´i almak istemiyorsunuz...o zaman gidin yerine bir adam alin. Su Pantelic ismini daha devrearasinda buraya cokca yazmistim. Su anda bonservisi elinde.

Berlin´de kazandigi para brüt olarak 3 milyon euro..o parayi verecek baska kulüp olmadigi icin hala bosta. Bizdeki tavan ücreti verinde alin..Fatih´i aratmaz, tabi sadece yetenek olarak!

Song gibi yilda 1,3 milyon euro kazanan birindende bu takimi kurtarin artik. Hem kontenjan acilsin, hemde solaciga gereken yabanci alinsin.

Hugo Broos´a kanim fazlasiyla isindi, Belcika gibi bir ligte onca basariyi yakalamis bir hoca, bizde de o basariyi kesinlikle yakalar.
                    abi gökdeniz kime imza attı?konuyla alakası yok ama kusura bakma merak ettim
                    EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
                    KAZIM KOYUNCU
                    MEHMET DALMAN

Yorum

• Hepinize iyi geceler kendinize iyi bakın

Yorum

• Top saklayarak bi yere varamayız ki hocanın oynatmak istediği şablonda top saklayan forvete gerek yok diye düşünüyorum..
                        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Karadenizspor'da buharlaşan para 3-4 milyon civarında . Yine bir kaç milyonu bulan entresan komsiyon bedelleri var . 10 milyon euro abartı bir rakam ancak yönetimin güvendiği kesimlerin istismarı da reddedilemez.

Belki bu sebepten izleme ekibi şu an ön planda değil .
                          7 trilyona kuruldu karadenizspor takımı
                          Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ömer, gözünü seveyim.
                            Karadenizspor'a yapılan yatırım bahsedilen tutarların yarısı bile değildir.
                            Ve bu yapılan yatırımın hepsine birden ölü yatırım demek ayıptır, yazıktır, günahtır.
                            Hepsi ölü yatırım diyen varsa tartışalım.
                            Ama kulübün 10 Milyon Euro'su heba oldu diyen kimse bunu açıklamak zorundadır.
                            Miktarı bilmiyorum abi 10 mudur 15 midir 5 midir önemli de değil. Karadenizspor kulübünün kurulması, satın alınması ve şuanda maçlarını yapması doğru bir karardı şüphesiz. İşin ölü yatırım olmayan yönü bu.

Lakin bu takımın içini dolduracak olan oyuncular yatırımın belini büktü. Onlar yeterli kaliteye ulaşamayınca bu sefer Karadenizspor tartışılmaya başlandı. Yoksa Bank Asya'daki bir pilot takımın bize ne kadar fayda sağlayacağını tartışacak kimse olduğunu zaten sanmam.
                            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                            - Eomer -

Yorum

• Tipik Karadeniz'li bakışı. Kendime de kızıyorum bu konuda.
                              Karadenizspor'u kurduk, oyuncular aldık bir sezon oynattık, en az bir kaç Fatih Tekke iki Ünal üç Turgay çıkarmalıydık bu sürede. Evet dünyanın en kurnaz takımı bizmişiz. Bastır parayı ara takımı kur seneye A takıma yıldız versin.
                              Başkana ve sabırsızlığımıza rağmen bu proje yürürse, çok faydası olacak bize.

Yorum

• gs gitti çanakkaleden hasan kabze ile mehmet topalı aldı.
                                biz gittik ismail ile buğrayı aldık.bu şansmı beceriksizlikmi???
                                Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X