İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Aslında şöyle bir avantajımız var Beşiktaş Batuhan'ın umrunda değil adamın bütün röpörtajlarını dinledim mesela ;
Spiker ; Beşiktaş bu sene şampiyonlar ligine direk gruplardan katılıyor geri dönersen çok büyük bir fırsat doğar senin için çok büyük bir arenada oynama şansın olacak.
Batuhan ; Hayır beni pek alakadar etmiyor ben dönmek istemiyorum eskiehirde oynamak istiyorum şampiyonlar ligi felan hiçde umurumda değil ben burada da futbol oynarım.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında şöyle bir avantajımız var Beşiktaş Batuhan'ın umrunda değil adamın bütün röpörtajlarını dinledim mesela ;
Spiker ; Beşiktaş bu sene şampiyonlar ligine direk gruplardan katılıyor geri dönersen çok büyük bir fırsat doğar senin için çok büyük bir arenada oynama şansın olacak.
Batuhan ; Hayır beni pek alakadar etmiyor ben dönmek istemiyorum eskiehirde oynamak istiyorum şampiyonlar ligi felan hiçde umurumda değil ben burada da futbol oynarım.
Not : Herşeye rağmen Batuhan'ı çok istiyorum
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMedya'ya Göre Şenol Güneş'in Bize Gelmesi Durumunda Takıma Getireceği 2 Koreli'den Biri Olan Lee Choung Young Bolton Takımına Transfer Oldu .Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Babic haberlerinin doğru olacağına pek inanmıyorum...
Böyle bir kumar oynamazlar
Zaten Babic yerine dizinin dibinde bir İbrahim AKIN var
Al sana 4-4-3 ün sol ucu , 4-4-2 nin hem forveti hem sol kenarı...
Türk ,Trabzon kökenli...
Hala neden gündeme gelmiyor , bilmiyorum...O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO oyuncunun vizyonsuzluğundan kaynaklanıyor. Eskişehir'de de gece hayatı gayet iyi memnundur. Hemde Batuhan'ın beğendiği bir futbolcu olmadığını çünkü hiç futbol izlemediğini biliyormusunuz?
Not : Herşeye rağmen Batuhan'ı çok istiyorum
Evet biliyordum Batuhan hayatında hiç futbol maçı izlemez futbolla hiç ilgilenemezmiş Antreman ve Maçlar dışında Futbolla hiç alakası yokmuş oynuyorum ama sevmiyorum diyor enteresan bir adam bence.
Düşünsene ya adamdaki mantığa bak 6 maç yapacak takımın ş.liginde son 2 dakka maça girsen bütün dünya seni izliyor bir gol atsan olay bitti sen diyorsun ki bana ne ben eskişehirde kalmak istiyorum enteresanın önde gideni bu adam ama çokta yetenekli.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaw ordam anlam bozuklugu olmus digerinin yasini soracaktim simdi kullanmisimisteyim hizli yaziom ondan sebep fazla dikkat edemiom yaziya idare et
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel transfer
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbul'da imkanlar daha fazla.
Evet biliyordum Batuhan hayatında hiç futbol maçı izlemez futbolla hiç ilgilenemezmiş Antreman ve Maçlar dışında Futbolla hiç alakası yokmuş oynuyorum ama sevmiyorum diyor enteresan bir adam bence.
Düşünsene ya adamdaki mantığa bak 6 maç yapacak takımın ş.liginde son 2 dakka maça girsen bütün dünya seni izliyor bir gol atsan olay bitti sen diyorsun ki bana ne ben eskişehirde kalmak istiyorum enteresanın önde gideni bu adam ama çokta yetenekli.
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi Benim Diğer Önerdiğim Oyuncu Ki Sung Yueng İçin Psv Ve Hamburg Teklif Vermiş . Fiyatı 3 Milyon Euro , Porto'da İzliyor Oyuncuyu .
Yorum
-
İlk olarak Alika61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületabi simdi avrupanin yarisi teklif yapar ve izler onu, ama bilmem ne bicim izleme komitesi var bizde, biz burda onun ismini aylardan beri bagiriyoruz ama duyan yok malesef, keske fotomacin yazarlari kadar onlarda bi baksa bu foruma, zaten yaptiklari is yok...
1 Milyon Olan Fiyat'ı 3 Milyon Olmuş Durumda Şuan .
İnşanlah Bundesliga'ya Gider'de TRT'den İzleriz
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkıllı . Beşiktaş'tan yakasını kurtarırsa kısa yoldan Avrupa'ya transfer olur . Acelede etmiyor . İki sene sonra zaten çok önemli takımları peşine takacak .
Ama çok gariptir ki muhteşem bir forvet hattı olmamasına rağmen takımada almamakta.
Şuanda Batuhan Resmi olarak eskişehire kiralandı mı ?
Bu adam şuanda nerede kamp yapıyor ?Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYane Abi . . Bende Çok Yazdım , Geçmiş Mesajlarıma Bakabilirsin .
1 Milyon Olan Fiyat'ı 3 Milyon Olmuş Durumda Şuan .
İnşanlah Bundesliga'ya Gider'de TRT'den İzleriz
Yorum
Yorum