Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Babiç'in son 2 senesi kötü deniliyor.
    Kumaşı gerçekten kaliteliyse bizimle birlikte bir hava yakalayabilir..

Gs'nin Kewell'ı gibi olur bence.
    Kewell kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.Sonuçta Kewell'ın mükemmel bir kumaşı var.Babiç bana daha sıradan geliyor.Engin'in büyük ihtimal yedeği olur gelirse.Sol açığa transfere hiç gerek yok.
    Colmandante

Yorum

• Aslında şöyle bir avantajımız var Beşiktaş Batuhan'ın umrunda değil adamın bütün röpörtajlarını dinledim mesela ;

Spiker ; Beşiktaş bu sene şampiyonlar ligine direk gruplardan katılıyor geri dönersen çok büyük bir fırsat doğar senin için çok büyük bir arenada oynama şansın olacak.

Batuhan ; Hayır beni pek alakadar etmiyor ben dönmek istemiyorum eskiehirde oynamak istiyorum şampiyonlar ligi felan hiçde umurumda değil ben burada da futbol oynarım.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Medya'ya Göre Şenol Güneş'in Bize Gelmesi Durumunda Takıma Getireceği 2 Koreli'den Biri Olan Lee Choung Young Bolton Takımına Transfer Oldu .

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aslında şöyle bir avantajımız var Beşiktaş Batuhan'ın umrunda değil adamın bütün röpörtajlarını dinledim mesela ;

Spiker ; Beşiktaş bu sene şampiyonlar ligine direk gruplardan katılıyor geri dönersen çok büyük bir fırsat doğar senin için çok büyük bir arenada oynama şansın olacak.

Batuhan ; Hayır beni pek alakadar etmiyor ben dönmek istemiyorum eskiehirde oynamak istiyorum şampiyonlar ligi felan hiçde umurumda değil ben burada da futbol oynarım.
          O oyuncunun vizyonsuzluğundan kaynaklanıyor. Eskişehir'de de gece hayatı gayet iyi memnundur. Hemde Batuhan'ın beğendiği bir futbolcu olmadığını çünkü hiç futbol izlemediğini biliyormusunuz?

Not : Herşeye rağmen Batuhan'ı çok istiyorum

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Medya'ya Göre Şenol Güneş'in Bize Gelmesi Durumunda Takıma Getireceği 2 Koreli'den Biri Olan Lee Choung Young Bolton Takımına Transfer Oldu .
            Güzel transfer
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Babic haberlerinin doğru olacağına pek inanmıyorum...
              Böyle bir kumar oynamazlar
              Zaten Babic yerine dizinin dibinde bir İbrahim AKIN var
              Al sana 4-4-3 ün sol ucu , 4-4-2 nin hem forveti hem sol kenarı...
              Türk ,Trabzon kökenli...
              Hala neden gündeme gelmiyor , bilmiyorum...
              O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O oyuncunun vizyonsuzluğundan kaynaklanıyor. Eskişehir'de de gece hayatı gayet iyi memnundur. Hemde Batuhan'ın beğendiği bir futbolcu olmadığını çünkü hiç futbol izlemediğini biliyormusunuz?

Not : Herşeye rağmen Batuhan'ı çok istiyorum
                İstanbul'da imkanlar daha fazla.

Evet biliyordum Batuhan hayatında hiç futbol maçı izlemez futbolla hiç ilgilenemezmiş Antreman ve Maçlar dışında Futbolla hiç alakası yokmuş oynuyorum ama sevmiyorum diyor enteresan bir adam bence.

Düşünsene ya adamdaki mantığa bak 6 maç yapacak takımın ş.liginde son 2 dakka maça girsen bütün dünya seni izliyor bir gol atsan olay bitti sen diyorsun ki bana ne ben eskişehirde kalmak istiyorum enteresanın önde gideni bu adam ama çokta yetenekli.

Yorum

• İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yaw ordam anlam bozuklugu olmus digerinin yasini soracaktim simdi kullanmisim isteyim hizli yaziom ondan sebep fazla dikkat edemiom yaziya idare et
                  abi bende saka yaptim sadece, böyle seyler olur her zaman, en azindan beni güldürdün
                  https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Güzel transfer
                    Abi Benim Diğer Önerdiğim Oyuncu Ki Sung Yueng İçin Psv Ve Hamburg Teklif Vermiş . Fiyatı 3 Milyon Euro , Porto'da İzliyor Oyuncuyu .

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İstanbul'da imkanlar daha fazla.

Evet biliyordum Batuhan hayatında hiç futbol maçı izlemez futbolla hiç ilgilenemezmiş Antreman ve Maçlar dışında Futbolla hiç alakası yokmuş oynuyorum ama sevmiyorum diyor enteresan bir adam bence.

Düşünsene ya adamdaki mantığa bak 6 maç yapacak takımın ş.liginde son 2 dakka maça girsen bütün dünya seni izliyor bir gol atsan olay bitti sen diyorsun ki bana ne ben eskişehirde kalmak istiyorum enteresanın önde gideni bu adam ama çokta yetenekli.
                      Akıllı . Beşiktaş'tan yakasını kurtarırsa kısa yoldan Avrupa'ya transfer olur . Acelede etmiyor . İki sene sonra zaten çok önemli takımları peşine takacak .

Yorum

Abi Benim Diğer Önerdiğim Oyuncu Ki Sung Yueng İçin Psv Ve Hamburg Teklif Vermiş . Fiyatı 3 Milyon Euro , Porto'da İzliyor Oyuncuyu .
                        tabi simdi avrupanin yarisi teklif yapar ve izler onu, ama bilmem ne bicim izleme komitesi var bizde, biz burda onun ismini aylardan beri bagiriyoruz ama duyan yok malesef, keske fotomacin yazarlari kadar onlarda bi baksa bu foruma, zaten yaptiklari is yok...

Yorum

• eskişehirle imzalasa da kurtulsak artık şu 8jk çocuğundan.bonservisiyle alamayız.kiralık alırsak da komedi olur

Yorum

• İlk olarak Alika61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            tabi simdi avrupanin yarisi teklif yapar ve izler onu, ama bilmem ne bicim izleme komitesi var bizde, biz burda onun ismini aylardan beri bagiriyoruz ama duyan yok malesef, keske fotomacin yazarlari kadar onlarda bi baksa bu foruma, zaten yaptiklari is yok...
                            Yane Abi . . Bende Çok Yazdım , Geçmiş Mesajlarıma Bakabilirsin .
                            1 Milyon Olan Fiyat'ı 3 Milyon Olmuş Durumda Şuan .

İnşanlah Bundesliga'ya Gider'de TRT'den İzleriz

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Akıllı . Beşiktaş'tan yakasını kurtarırsa kısa yoldan Avrupa'ya transfer olur . Acelede etmiyor . İki sene sonra zaten çok önemli takımları peşine takacak .
                              Şimdi o zaman mantık olarak düşünürsek bu hesabı Bjk'de yapmıştır ve bu futbolcuyu bünyesinden ayırmak istemeyecektir.

Ama çok gariptir ki muhteşem bir forvet hattı olmamasına rağmen takımada almamakta.

Şuanda Batuhan Resmi olarak eskişehire kiralandı mı ?
                              Bu adam şuanda nerede kamp yapıyor ?

Yorum

Yane Abi . . Bende Çok Yazdım , Geçmiş Mesajlarıma Bakabilirsin .
                                1 Milyon Olan Fiyat'ı 3 Milyon Olmuş Durumda Şuan .

İnşanlah Bundesliga'ya Gider'de TRT'den İzleriz
                                bende her firsatta yaziyordum ismini, ama bizimkiler tutturmus hutchinsonu ve sonunda tjikuzu geldi, simdi tjikuzu kötü oyuncu demiyorum, ama koreli cok daha mantikli olurdu, pazarlama acisindan, simdi 20yasinda, iki üc sene sonra satarsin onu yine, iyi oynamasa bile fazla zarar yapmazsin, ama malesef fiyati katlandi simdi, neyse hayirlisi artik, güzel bir kadromuz var

Yorum

Yükleniyor...
                                X