Hadi yönetim Caner yabancı forvet Orhan Şam (çok mu şey istedim)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebody yada pantelic bizim isimizi gormez..bize adam gecebilecek hizl ve yirtici forvetlazim...
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu haberi de kolpa cikarsa can karyagdi kacacak delik arasin kendisine...
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu haberi de kolpa cikarsa can karyagdi kacacak delik arasin kendisine...
Yorum
-
İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCafer seni Almanyadan buraya getirtecek zorla desene
Bayrami yapar,can ida öperim o zaman."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak ugur6101 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegece sene fatıh ve gokdenıız gıbı eskı oyuncularımızın oldugu rusya lıgınde kı cogu macı izledım caner genellıkle cska da sol bek mevkısınde oynuyordu ve de bızım cale ıle kıyaslarsak ona gore cok cok daha ıyı bır bektı ileri cıkışları kadar gerıde de cok saglam duruyordu bence yonetım kesınlıkle caleyı satıp bır forvet alacak soylemek istemiyordum ama trabzonda kı bı yonetıme cok yakın abımden aldıgım bılgıye gore cale ıcın hoffenheımle gorusmeler gızlıce yurutuluyormus yonetım 5 mılyon euro ıstıyormus hoffenheım 4 mılyon euro verıyormus eger anlasıp satılırsa kesınlıkle bır yabancı forvet alınacak bu ısım de buyuk ıhtımalle boyd veya pantelıc olacak yonetım bu işleri basarırsa buyuk basarıya imza atmıs olur takıma bır canlanma gelır ınsallah gerceklesır
________________Sylva________________
Serkan______Giray______Egemen____Caner
Yattara_____Selcuk______Colman___Gabric
_______________Alanzinho______________
_____________Pantelic/Boyd_____________.
Yorum
-
İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebody yada pantelic bizim isimizi gormez..bize adam gecebilecek hizl ve yirtici forvetlazim...2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünyadaki tüm sol açık stoklarını tüketme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz, maşallah...güzeldi
Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması...
Yorum
-
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöylediklerinden bunu cikardim:
________________Sylva________________
Serkan______Giray______Egemen____Caner
Yattara_____Selcuk______Colman___Gabric
_______________Alanzinho______________
_____________Pantelic/Boyd_____________2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Caner Erkin Trabzon'a!
Dış transferde Rusya'nın CSKA Moskova takımında forma giyen Caner Erkin'in peşine düşen Trabzonspor'un transferi sonlandırmak üzere olduğu iddia edildi..
Yorum
-
Eğer Cale de satılırsa transfer forumunda ki heyecan artar, ben boyd ve pentelic in yeterli olacağını düşünmüyorum. Tahminlere göre 4milyon civarında bir paraya satılacak Cale,4milyon a iyi kaliteli bir forvet bulunabilir keşke biraz daha dişimizi sıksak 8-10 milyona süper oyuncular varTRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR
Yorum
Yorum