Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hadi yönetim Caner yabancı forvet Orhan Şam (çok mu şey istedim)
    Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      body yada pantelic bizim isimizi gormez..bize adam gecebilecek hizl ve yirtici forvetlazim...
      Boyd burda okuduğuma göre hızlı birisi zaten aynı zamanda yırtıcı . Bu konuda okudum bunu

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu haberi de kolpa cikarsa can karyagdi kacacak delik arasin kendisine...
        Cafer seni Almanyadan buraya getirtecek zorla desene
        Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu haberi de kolpa cikarsa can karyagdi kacacak delik arasin kendisine...
          yok artık canım herkes artık önümüzdeki transferlere bakıyor

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cafer seni Almanyadan buraya getirtecek zorla desene
            Evet,zaten son zamanlarda cok sinirliyim.

Bayrami yapar,can ida öperim o zaman.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak ugur6101 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              gece sene fatıh ve gokdenıız gıbı eskı oyuncularımızın oldugu rusya lıgınde kı cogu macı izledım caner genellıkle cska da sol bek mevkısınde oynuyordu ve de bızım cale ıle kıyaslarsak ona gore cok cok daha ıyı bır bektı ileri cıkışları kadar gerıde de cok saglam duruyordu bence yonetım kesınlıkle caleyı satıp bır forvet alacak soylemek istemiyordum ama trabzonda kı bı yonetıme cok yakın abımden aldıgım bılgıye gore cale ıcın hoffenheımle gorusmeler gızlıce yurutuluyormus yonetım 5 mılyon euro ıstıyormus hoffenheım 4 mılyon euro verıyormus eger anlasıp satılırsa kesınlıkle bır yabancı forvet alınacak bu ısım de buyuk ıhtımalle boyd veya pantelıc olacak yonetım bu işleri basarırsa buyuk basarıya imza atmıs olur takıma bır canlanma gelır ınsallah gerceklesır
              Söylediklerinden bunu cikardim:

________________Sylva________________

Serkan______Giray______Egemen____Caner

Yattara_____Selcuk______Colman___Gabric

_______________Alanzinho______________

_____________Pantelic/Boyd_____________
              .

Yorum

• Dünyadaki tüm sol açık stoklarını tüketme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz, maşallah...
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• havada bulut, tsli sen pantelici unut
                  Trabzonspor
                  FC Barcelona MSV Duisburg
                  Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    body yada pantelic bizim isimizi gormez..bize adam gecebilecek hizl ve yirtici forvetlazim...
                    biz bundan sonra kesınlıkle 4-4-2 sıstemıyle oynayacagız body veya pantelıc gelırse de yanında gokhan unal oynayacak ve de bi anda forvetımız cok cok ıyı bır hal alır hatta ıddaa edıyorum kı gokhanın performansı da bunlardan bırısı gelırse cok fazla artacaktır hadı yonetım yap bi cılgınlık da bizi sevincten cıldırt
                    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• He bu arada eğer kafalarında satacak bi adam varsa bu isim Cale değil Alanzinho'dur eğer Caner gelirse, bence...

Umarım böyle bi çılgınlık yapmazlar.
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dünyadaki tüm sol açık stoklarını tüketme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz, maşallah...
                        güzeldi
                        Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Söylediklerinden bunu cikardim:

________________Sylva________________

Serkan______Giray______Egemen____Caner

Yattara_____Selcuk______Colman___Gabric

_______________Alanzinho______________

_____________Pantelic/Boyd_____________
                          hocamız alanzınho yu ılk 11 de dusunmuyor forvet transferi olursa buyuk bır ıhtımal senın dedıgın kadrodan alan-gokhan degısıklıgı olacak ve de form durumuna gore colman-ceyhun-zafer donusumlu oynayacak ama sıstem bu sekıl olacak
                          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Caner Erkin Trabzon'a!

Dış transferde Rusya'nın CSKA Moskova takımında forma giyen Caner Erkin'in peşine düşen Trabzonspor'un transferi sonlandırmak üzere olduğu iddia edildi..

Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı

Yorum

• Ts nin resmen sol kanat kompleksi var, senelerdir sol kanatta oynatacak adam bulamazdik, simdi kimi bulsak imzayi bastiriyoruz
                              Trabzonspor
                              FC Barcelona MSV Duisburg
                              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Eğer Cale de satılırsa transfer forumunda ki heyecan artar, ben boyd ve pentelic in yeterli olacağını düşünmüyorum. Tahminlere göre 4milyon civarında bir paraya satılacak Cale,4milyon a iyi kaliteli bir forvet bulunabilir keşke biraz daha dişimizi sıksak 8-10 milyona süper oyuncular var
                                TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

Yükleniyor...
                                X