Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tehlikeli görüsler okuyorum bazi kisilerden.
    Faruk özak i severim ama devre arasinda transfer yapilmamali aciklamasini anlayamiyorum dogrusu.
    Ersun yanal da transfer yapamayabilecegimizi ima ediyor.
    Ben ayni yönde düsünmüyorum.Nasil ki biz sezon basinda dogru transferler ile zirvede isek,devre arasinda yapacagimiz transferler ile zirveyi koruruz.
    Bakiyorum ankaraspora en etkili oyuncularindan mehmet cakir in yokluguna ragmen bjk yi sürklase ediyor.
    Bizim takimin en etkili oyuncularindan birisi olmasa ayni sekilde bjk yi devirebilecegimize inanan var mi?
    ben senın dusncelerınde hata buluoyrum bı kez ankarasporla trabzonsproumzu karşılastrıosun ve aynı zaman da bızım en onemlı oyunucumuz herkese gore yattra deılmı evet bana gore yattra yokken trabzon gayet ıyı oynar ancak bunu yattra katara gıdecem dedığınde ve oyanamadığında anladım colman mı olmasın kocaelı maçında ts hıcde fena oyanamadı sans braz yanımzda olsaydı farka gderdık gokhan unal desen kaç haftadr zaten gol atamıoyor song desen egemen desen yerlerını doldurabılecek oyuncularımız var bnce artık trabzonsporumuz sadrı baskan la doğru yolda bn yerlı basınlarda kocaelı maçı sonrası taraftarımız yanı bızım hakkımzdakı yorumları gorunce bır okadarda daha ınanadım sampıyonluğa artık sampıyonluk suracı baslamıştr değil en onemlli oyuncu en onemlı 11 oyuncu olsa da bu taraftar bu yonetımle sampıyonluk ıpını bırakmayacağız.

antistanbul--
    ne araba nede para secı sarı kendı kara sevıyoruz bız hep senı ıbrahıma yattara...
    Hastikoz

Yorum

• Mehmet Topuz en bomba isim olurduda, Kayserispor'dan gitmez o.

Yorum

• Özer'e bir talip daha!

Trabzonspor Ankaraspor'un genç yeteneği Özer Hurmacı için önümüzdeki günlerde bu futbolcu için nabız yoklamaya hazırlanıyor. İlk etapta kadronun ahengini bozmamak için transfer yapmayı düşünmeyen bordo - mavili yöneticilerin ve Teknik Direktör Ersun Yanal'ın genç oyuncunun formundan etkilendiği ve en çok istediği futbolcunun Özer Hurmacı olduğu iddia edildi.
        ÖZER HURMACI İLE SPORX'İN YAPTIĞI RÖPORTAJ İÇİN TIKLAYIN

Süper Lig'in zirvesinde yer alan Trabzonspor, ara transfer döneminde mevcut kadronun ahengini bozmamak için transfere sıcak bakmıyor. Ancak bu sezon Süper Lig'de çıkış yakalayan genç futbolcuları da yakın takibe alan bordo - mavili takım Ankaraspor forması altında oldukça başarılı bir grafik çizen Trabzon kökenli futbolcu Özer Hurmacı'yı yakın takibe aldı. Bu futbolcunun transferi için Fenerbahçe ve Beşiktaş ile rekabete girmeye hazırlanan bordo - mavili yöneticiler, önümüzdeki günlerde Ankarasporlu yöneticilerle bu konuda bir ön görüşme yapmayı planlıyor. Teknik Direktör Ersun Yanal ve Yönetim Kurulu'nun da çok istediği futbolcunun, yüksek bonservis bedelinin bulunması ise bu transferin önündeki en büyük engel olarak gözüküyor.
        YENER, ÖZER'İN GÜNDEMLERİNDE OLDUĞUNU DOĞRULADI
        Özer Hurmacı'nın gündemlerinde olduğunu doğrulayan Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, "Trabzonspor olarak Türkiye liglerinde bir çok futbolcuyu takip ediyoruz. Özellikle genç futbolcular üzerinde detaylı araştırmalarımız var. Takip ettiğimiz çok sayıda futbolunun arasında Özer de yer alıyor. Özer bu yörenin çocuğu" diye konuştu. Özer'i geçtiğimiz sezonun sonunda da kadrosuna katmak için girişimlerde bulunan Trabzonspor yönetimi, bu futbolcunun Ankaraspor ile olan sözleşmesini üç yıl uzatması nedeniyle transferinden vazgeçmişti. Bu arada bordo - mavili takımın Özer Hurmacı dışında, Ankaragücü'nden Gökhan Emreciksin ve Gençlerbirliği'nden Engin Baytar'ı da yakın takibe aldığı iddia edildi.
        YATTARA YÜKSELİŞE GEÇTİ
        Bordo - mavili takımdan Katar'a transferinin gerçekleşmeyişinin ardından oynadığı maçlarda bir türlü bekleneni veremeyen Gineli futbolcu İbrahima Yattara, kendini toparlamaya başladı. Son Kocaelispor maçında son düdük çalana kadar sahada kalarak bu sezon ilk kez bir maçta 90 dakika forma giyen Yattara, oynama isteğiyle de büyük beğeni topladı. Hafta içerisinde Teknik Direktör Ersun Yanal'a toparlanacağına dair söz veren Yattara, "Trabzonspor'da başarılı olmak ve bu takımın başarısına katkı yapmak için elimden geleni yapıyorum" diye konuştu.
        SYLVA YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR
        Trabzonspor'da kaleyi Tolga Zengin'den devraldıktan sonra soğukkanlı tavırları ile büyük alkış toplayan Senegalli file bekçisi Tony Sylva, oynadığı 7 maçta kalesinde sadece üç gol gördü. İlk 7 haftada kalesinde toplam 8 gol gören bordo - mavili takım Sylva'nın kaleyi koruğu 7 maçta yenilgi yüzü görmedi. Bordo - mavili takım son yedi maçta 3 beraberlik ve 4 galibiyet elde etti.
        EN İSTİKRARLI FUTBOLCU SONG
        Trabzonspor'un tecrübeli futbolcusu Rigobert Song bu sezon oynanan 14 lig maçında da 90 dakika sahada kaldı. Kupada oynanan üç maçta da 90 dakika forma giyen Song, bordo - mavili takımda en çok sahada kalan futbolcu olurken, oynadığı 17 maçta hiçbir kart görmemesi ise dikkat çekti. Bordo - mavili takımda Song'la birlikte Tayfun, Gökhan ve Umut tüm lig maçlarında görev yaparken, Onur, Ergin, Abdülaziz, Fatih ve Buğra ise hiçbir lig maçında forma giyemedi.

Kaynak: DHA
        1

Yorum

• İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Demekki adi gecen iki futbolcu belli oldu. Oyun kurucu Özer, sol acik Denilson.
          Hayirli olsun.
          keşke böyle olsa bomba olur bence

--------------selçuk---------colman-------------

-----yattara-------------özer hurmacı------------denilson

----------------------------gökhan-------------

sizce nsl olur?
          En son Ali Tunahan Güllü tarafından düzenlendi; 09.12.2008, 20:37. Sebep: .
          OSCAR CARDOZO

Yorum

• az önce tv8 de özerle ilgilenildiği yönetimin doğruladığını söyledi ....

Yorum

• ahmet ağaoğlu trabzonspora brazılyalı sol acık kesın gelıo dıo lemı celık özer hurmacı ara transfer donemınde trabzonsporda dıo bu ışte ya bı bokluk var yada en az 2 transfer yapılacak
              Hastikoz

Yorum

• süper olur ama ben yine de denilson yerine o brezilyadan genç topçulardan yanayım
                -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak 6TunahaN1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

sizce nsl olur?

bnce denılson un ıhtımalı bıle yok bıldığımız yerlı basın yalanı işte tam tersı sole dusun solda ozer ozerın olduğu forvet arkasıda da rodrigo tabata
                  Hastikoz

Yorum

• inşallah haberler dogrudur. Bir tane sol açık bir tane özer

Bir de bize aurello gibi bir adam lazım. Bunlar olursa biz evelallah şampiyon oluruz

Yorum

• Özer mi geliyormuş ???

:meşale2:

teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak BakLaVaCi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mehmet Topuz en bomba isim olurduda, Kayserispor'dan gitmez o.
                        mehmet topuz bjk lı ts ye gelme ıhtımalını pek yuksek bulmuorum ve onun oyandığı mevkılerde selcuk colamn yattra varken
                        Hastikoz

Yorum

• İlk olarak eng61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ahmet ağaoğlu trabzonspora brazılyalı sol acık kesın gelıo dıo lemı celık özer hurmacı ara transfer donemınde trabzonsporda dıo bu ışte ya bı bokluk var yada en az 2 transfer yapılacak
                          Lemi'nin konuk olduğu programı dün gece meltem tv de bende izledim ve Özer devre arasında TS de diye bir şey söylediğini de duymadım.Söylediği şey, ben daha önce Özer'i bedava getirdim, idmana çıkarmadılar, geçen sezon başı 1.5 milyon euroya anlaştık yönetime pahalı geldi dedi, bundan sonrası ne olur bilemem dedi.Başka bir yerde söylediyse onu bilemem...

Yorum

• yeni transfer veya transferlerle kurduğunuz kadrolar ofansif anlamda mükemmel kadrolar.bunda aynı görüşteyim ama defansif kurgumuzu da alt üst eden kadrolar.. bir sol açık yeri açmak için defans bu kadar 2. plana atılmaz ..birisi klübeye gidecek. sol açık yeri açılacak..yada tek forvet olacak ki bu olmayacak gibi..
                            devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Özer mi geliyormuş ???

:meşale2:

evet yle bır soylentı var ve yuksek bı ıhtımlle gelecek
                              Hastikoz

Yorum

• İlk olarak 6TunahaN1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

sizce nsl olur?
                                Bence iyi olmaz.
                                Savunma yönleri olmayan 4 oyuncuyu ilk 11 e koymussun.
                                Ayrica gökhan da tek forvet oynayabilecek özellikler olmadigini görüyoruz.
                                Denilson transferi de bizim yapmayacagimiz transferlerdendir bana göre.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X