Yahu bu Halilhodzic 2004 yılında Paris SG T.D idi, oraya Vedad İbisevic i götürmüş, beğenmemiş ler ve A.Aachen e vermişler oradan da Hoffenheim'e gelmiş, yani zamanında bize bahsetseydi Ibisevic den (belkide bahsetmiştir) müthiş olurdu... Adam daha ilk yarı bitmeden 19 gol atmış, geçen yıl semih in 17 gol ile gol kralı oldğunu düşünürsek, müthiş bir rakam, bence sene sonuna kadar 40 gole de ulaşır bu adam... Nasıl gözümüzden kaçtı. Sonuçta bu adam Halilhodzic'in öğrencisi idi, Djokaj ı getireceğine bunu getirseydi ya .... En az 20 milyon EURO ya satardık
KAÇAN BALIK BÜYÜK OLMUŞ
Gelecek futbolcu hem kanat özellikleri taşıyan hemde oyuncu kurucu yeteneklerine sahip bir futbolcu olabilir . Hem santrafor hemde sol çizgi futbolcusuda olabilir . 3 bölgeyede ayrı ayrı transfer beklememek gerek .
Sol kanada transfer yapılınca tam bir 4-3-3 takımı olacağız ya da 4-2-3-1 . Gidişat onu gösteriyor .
Devrenin son maçları Colman ve Cale için hayli önemli , artık mazaret yok .
farabi hocam kesinlikle haklısın
o zaman hem santrafor hem sol çizgide oynayabilecek bir oyuncu
birde sizin tabirinizle Colman ve Hüseyin'i kesebilecek kalitede bir orta saha
2 kişi kesinlikle bizi şampiyon yapar ama nerde bu adamlar?
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Jabi ile de sözleşmemiz karşılıklı olarak feshedilmiş.
Bu konular da bizim için önemli.
Kimseye havadan para vermemeliyiz.
Bunun yanında ileri zamanlarda havadan para almaya namzet oyuncuları da bir daha getirmemeliyiz.
Tranfer için herkes heyecanlı.
Ancak ilk bomba transferimiz Kocaeli karşısında alacağımız 3 puan olmalı.
Bu konuya da beyinlerimizde odaklanalım.
Haklısınız da bu oyunculardan hangileri için umutlusunuz?
Ben gerçek Yattarayı bir daha izleyemeyeceğimizi düşünüyorum.
Bir an önce satılması hayırlı bir iş olur.
Yarım yakalakda olsa var olan tek kanadımız da artık yok.
Isaac'in genç olması hasebiyle bende umutluyum.
Gökhan olabilirde olmayabilirde. Ben pek umutlu değilim.
Colman bu haliyle yetersiz kalıyor.
Bu tablo hücum anlamında ciddi sıkıntılarımızın olduğunu gösteriyor.
Yattara'yı ayrı bir yana koyup,diğerlerine bakalım.
Gökhan 26 yaşında,
Colman 23 yaşında,
Selçuk 23 yaşında,
İsaac 21 yaşında,
bazi arkadaslar oyuncularimizin formunun artmasi halinde asil tranferlerin onlar olacagini soyluyor
umut mu iyi olacak huseyin mi
sola sene basindada adam diyorduk herkes diyordu
sagda yattarayi kaybettik . ilk sert harekette oyundan dusuyor bunu bilen rakipler de macin basinda yattaraya sert bikac hareket yapip urkutuyorlar
orta sahada colman belki , selcuk iyi bir yedek , huseyin zaten biliniyor
yani form tutsalar da transfer sart
yonetim de illaki birilerini alacak
iki kisi alsinlar cok deil
bir alsinlar ise yarasin
ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bizim 4 forvetimiz ne hami ne tekke ne hagi.yani hiçbirisi tam glcü değil.atacaklarının yüzde doksanını kaçırıyor.tek vuruşu iyi yababilen forvet lazım.onuda devre arasında bulamayız.
bazi arkadaslar oyuncularimizin formunun artmasi halinde asil tranferlerin onlar olacagini soyluyor
umut mu iyi olacak huseyin mi
sola sene basindada adam diyorduk herkes diyordu
sagda yattarayi kaybettik . ilk sert harekette oyundan dusuyor bunu bilen rakipler de macin basinda yattaraya sert bikac hareket yapip urkutuyorlar
orta sahada colman belki , selcuk iyi bir yedek , huseyin zaten biliniyor
yani form tutsalar da transfer sart
yonetim de illaki birilerini alacak
iki kisi alsinlar cok deil
bir alsinlar ise yarasin
ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
8 verelim 10 verelim yıldız alalım, yaşı, sacı ülkesi hiç önemli değil, bu takıma iyi bir lider yeter de artar bile, o geldi mi forvet oyuncuylarıda acılır. . .
Yorum