Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Soul61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O.Lyon Benzama'nın bonservis bedelini 100 milyon euro olarak açıklamıştı.Barcelona'nın o kadar para vereceğini zannetmiyorum.
    Benzema gibi kac Futbolcunun daha Bonservisi 100 Milyon ve daha fazla olarak aciklandi ama sonucda cok daha az bir miktara taraftar anlasdi.

Bu 100 Milyon laflari zaten ciddi söylenmis degildir bence.
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Yahu bu Halilhodzic 2004 yılında Paris SG T.D idi, oraya Vedad İbisevic i götürmüş, beğenmemiş ler ve A.Aachen e vermişler oradan da Hoffenheim'e gelmiş, yani zamanında bize bahsetseydi Ibisevic den (belkide bahsetmiştir) müthiş olurdu... Adam daha ilk yarı bitmeden 19 gol atmış, geçen yıl semih in 17 gol ile gol kralı oldğunu düşünürsek, müthiş bir rakam, bence sene sonuna kadar 40 gole de ulaşır bu adam... Nasıl gözümüzden kaçtı. Sonuçta bu adam Halilhodzic'in öğrencisi idi, Djokaj ı getireceğine bunu getirseydi ya .... En az 20 milyon EURO ya satardık
      KAÇAN BALIK BÜYÜK OLMUŞ

Yorum

• ula bide ergin le benzema gol krallıgını paylasmıslardı bi zamanlar benzema nereye geldi ergin nereye
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak scarface000 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ula bide ergin le benzema gol krallıgını paylasmıslardı bi zamanlar benzema nereye geldi ergin nereye
          Ergin hic Karim'e Benzema'di

Yorum

• sol tarafa fode mansre diyorum baskada bişey demiyorum.
            √ OKAN™ 1987

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gelecek futbolcu hem kanat özellikleri taşıyan hemde oyuncu kurucu yeteneklerine sahip bir futbolcu olabilir . Hem santrafor hemde sol çizgi futbolcusuda olabilir . 3 bölgeyede ayrı ayrı transfer beklememek gerek .

Sol kanada transfer yapılınca tam bir 4-3-3 takımı olacağız ya da 4-2-3-1 . Gidişat onu gösteriyor .

Devrenin son maçları Colman ve Cale için hayli önemli , artık mazaret yok .
              farabi hocam kesinlikle haklısın
              o zaman hem santrafor hem sol çizgide oynayabilecek bir oyuncu
              birde sizin tabirinizle Colman ve Hüseyin'i kesebilecek kalitede bir orta saha
              2 kişi kesinlikle bizi şampiyon yapar ama nerde bu adamlar?
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak scarface000 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ula bide ergin le benzema gol krallıgını paylasmıslardı bi zamanlar benzema nereye geldi ergin nereye

Acaba burada bizimde sucumuz varmi?
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Anadolu kulüplerinin ilk hedefi bizim bıraktığımız oyuncular olacaktır.
                  Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                  Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Jabi ile de sözleşmemiz karşılıklı olarak feshedilmiş.
                    Bu konular da bizim için önemli.
                    Kimseye havadan para vermemeliyiz.
                    Bunun yanında ileri zamanlarda havadan para almaya namzet oyuncuları da bir daha getirmemeliyiz.

Tranfer için herkes heyecanlı.
                    Ancak ilk bomba transferimiz Kocaeli karşısında alacağımız 3 puan olmalı.
                    Bu konuya da beyinlerimizde odaklanalım.

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Anadolu kulüplerinin ilk hedefi bizim bıraktığımız oyuncular olacaktır.
                      Hayrini görsünler.
                      Dördünede basarilar diliyorum.

Yorum

• İlk olarak skystar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Haklısınız da bu oyunculardan hangileri için umutlusunuz?
                        Ben gerçek Yattarayı bir daha izleyemeyeceğimizi düşünüyorum.
                        Bir an önce satılması hayırlı bir iş olur.
                        Yarım yakalakda olsa var olan tek kanadımız da artık yok.

Isaac'in genç olması hasebiyle bende umutluyum.
                        Gökhan olabilirde olmayabilirde. Ben pek umutlu değilim.
                        Colman bu haliyle yetersiz kalıyor.

Bu tablo hücum anlamında ciddi sıkıntılarımızın olduğunu gösteriyor.
                        Yattara'yı ayrı bir yana koyup,diğerlerine bakalım.
                        Gökhan 26 yaşında,
                        Colman 23 yaşında,
                        Selçuk 23 yaşında,
                        İsaac 21 yaşında,

Hepsinden umutluyum.
                        Herkese Merhaba

Yorum

• bazi arkadaslar oyuncularimizin formunun artmasi halinde asil tranferlerin onlar olacagini soyluyor
                          umut mu iyi olacak huseyin mi
                          sola sene basindada adam diyorduk herkes diyordu
                          sagda yattarayi kaybettik . ilk sert harekette oyundan dusuyor bunu bilen rakipler de macin basinda yattaraya sert bikac hareket yapip urkutuyorlar
                          orta sahada colman belki , selcuk iyi bir yedek , huseyin zaten biliniyor
                          yani form tutsalar da transfer sart
                          yonetim de illaki birilerini alacak
                          iki kisi alsinlar cok deil
                          bir alsinlar ise yarasin
                          ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• bizim 4 forvetimiz ne hami ne tekke ne hagi.yani hiçbirisi tam glcü değil.atacaklarının yüzde doksanını kaçırıyor.tek vuruşu iyi yababilen forvet lazım.onuda devre arasında bulamayız.

Yorum

• siradan oyuncular her takimda var

bazi arkadaslar oyuncularimizin formunun artmasi halinde asil tranferlerin onlar olacagini soyluyor
                              umut mu iyi olacak huseyin mi
                              sola sene basindada adam diyorduk herkes diyordu
                              sagda yattarayi kaybettik . ilk sert harekette oyundan dusuyor bunu bilen rakipler de macin basinda yattaraya sert bikac hareket yapip urkutuyorlar
                              orta sahada colman belki , selcuk iyi bir yedek , huseyin zaten biliniyor
                              yani form tutsalar da transfer sart
                              yonetim de illaki birilerini alacak
                              iki kisi alsinlar cok deil
                              bir alsinlar ise yarasin
                              ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• 8 verelim 10 verelim yıldız alalım, yaşı, sacı ülkesi hiç önemli değil, bu takıma iyi bir lider yeter de artar bile, o geldi mi forvet oyuncuylarıda acılır. . .
                                BİZE HERYER TRABZON!!!
                                Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X