Artık sonuçlansın şu transfer , Ömer Güvenç 20 dakikaya belli olur demedi mi ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Ara Transfer Dönemi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Arkadaşlar babam az evvel telefonda Hayrettin Beyle görüştü...
Olay şu... Yusuf bize gelmek istiyormuş ama bjk oynaymayacak olmasına rağmen sırf biz almayalım diye 1 milyon dolar önermiş...Bursa başkanı da bjk ye vermek istiyormuş!
Asbaşkan beklemedeyiz diyor kesin ve son dakika haberi. Yusufa çamur atanlara selam olsun..
Yorum
-
İlk olarak Üzeyir Gönül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar,
Bu işte Yusuf'un bir suçu olduğunu düşünmüyorum. Eğer Yusuf bize söz vermişse gelecektir. Burada asıl döneklik yapanların Bursasporlu yöneticiler olduğuna adım gibi eminim. Yusuf gerçek bir beyefendi gibi sözünde duracaktır. Buna inanıyorum, aksini düşünmek bile istemiyorum.
Bursalilar döneklik yapmiyorlar.
Onlar zaten öyleydi.
Yani dogusdan öyleler
Anladin sen oniRahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak pekossbill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada Beşiktaşlı yöneticiler Yusuf'un Trabzonspor kampına gitmesini "Yusuf oraya Ersun Yanal ile vedalaşmaya gitti" diye yorumladılar.: Yuh yaaaa
Yorum
-
İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleomer guvenc yusuf nerde biliomusunz demiş bjkli yoneticelere onlarda yusuf Trabzonun antalya kampında ersun yanalla vedalaşmak için gitti demiş bi git ya..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
Bursa ve Beşiktaş,
Nasıl da kanka oldunuz bir gecede..Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum