Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Artık sonuçlansın şu transfer , Ömer Güvenç 20 dakikaya belli olur demedi mi ?

Yorum

• Yok bjk de ntv sporda az önce sergenle tel. görüşmesi yaptılar sergende doğruladı, ağlıyodu yusufu aldıkları için.
      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• ya inşallah bjk alır da görürüm sene sonunda puan cetvelinde yerini. adamların bütün takımı yusuf zaten sorun orda hala daha yusuf diyolar. ben şahsen istemiyorum zaten gelmesin

Yorum

• Bu arada Beşiktaşlı yöneticiler Yusuf'un Trabzonspor kampına gitmesini "Yusuf oraya Ersun Yanal ile vedalaşmaya gitti" diye yorumladılar.
          "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
          Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• Arkadaşlar babam az evvel telefonda Hayrettin Beyle görüştü...
            Olay şu... Yusuf bize gelmek istiyormuş ama bjk oynaymayacak olmasına rağmen sırf biz almayalım diye 1 milyon dolar önermiş...Bursa başkanı da bjk ye vermek istiyormuş!
            Asbaşkan beklemedeyiz diyor kesin ve son dakika haberi. Yusufa çamur atanlara selam olsun..

Yorum

• Bu ne ya, yalan rüzgarını geçti bu transfer olayı

Not: Yusuf bize gelirse katkı sağlar, iyi transferdir. Şayet gelmezse bizim Sadri başkan bu duruma sinirlenip daha iyisini getirir Her iki durumda bizim açımızdan iyidir...

Yorum

• sadrı baskan seftalının baskanıyla ıyı dostmus bence kessin bundan sonra bu dönmeyle arkadaşlığını

Yorum

• Dondum ya hadı yeter Ne renk oldugunu bellı et artık
                  Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• birazdan yusuf yanlış uçağa biner gs kampına gider.. bu basın adamı deli ediyor yaa
                    TRABZONSPOR
                    https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• yusufun bilgisi bencede yoktur bu olaylardan

Yorum

• gel de yat şimdi biri vedaya gitti diyor diğeri pazarlık için gitti 15 dk bekleye bekleye sabahı buluruz

Yorum

• İlk olarak Üzeyir Gönül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar,
                          Bu işte Yusuf'un bir suçu olduğunu düşünmüyorum. Eğer Yusuf bize söz vermişse gelecektir. Burada asıl döneklik yapanların Bursasporlu yöneticiler olduğuna adım gibi eminim. Yusuf gerçek bir beyefendi gibi sözünde duracaktır. Buna inanıyorum, aksini düşünmek bile istemiyorum.
                          Yanlisin var Kardes.
                          Bursalilar döneklik yapmiyorlar.

Onlar zaten öyleydi.
                          Yani dogusdan öyleler

Anladin sen oni
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak pekossbill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu arada Beşiktaşlı yöneticiler Yusuf'un Trabzonspor kampına gitmesini "Yusuf oraya Ersun Yanal ile vedalaşmaya gitti" diye yorumladılar.
                            : Yuh yaaaa

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              omer guvenc yusuf nerde biliomusunz demiş bjkli yoneticelere onlarda yusuf Trabzonun antalya kampında ersun yanalla vedalaşmak için gitti demiş bi git ya
                              Bunların hepsi showmen...Bu geceyi hiç yaşanmamış sayalım girelim yataklarımıza bu bir rüya uyanın artık...Şakası bir yana bu tarih Türk basınına bir kara leke olarak oscar almaya aday...Ben oyumu verdim bile siz neden duruyorsunuz...
                              ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Bursa ve Beşiktaş,

Nasıl da kanka oldunuz bir gecede..
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X