Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    can karyağdı yusuf şimşek in mahmut aksuyla iki saattir yanyana olduğunu şimdi söyledi. görüşmeler sürüyor. büyük ihtimalle Yusuf Trabzonsporda
    kaynak: ligtv

son dakikadan kopyaladim...ama bende dinledim

haber pompa yani
    Demin Fatih bey dedi sen şaka yapma dedin ama sende perdelerini kaldırdığında şaka yapılabilen bir insanı çıkartıyorsun ortaya bakk sende duydun inandın Bmn'de Oturaklı üyelerden yanlış olmaz Yusuf bizde !
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• [SİZE=4] Yusuf şu an Trabzon kampında! [/SİZE]

Yusuf Şimşek transferinde çok ilginç gelişmeler yaşanıyor !.. Beşiktaş'a gidebileceği söylenen yıldız futbolcu şu anda Trabzonspor'un kamp yaptığı otelde, bordo mavili takımın yöneticisi Mahmut Aksu ile görüşüyor !..

Lig TV Trabzonspor Muhabiri Can Karyağdı'nın bildiridğine göre akşam menajeriyle birlikte Trabzonspor'un kamp yaptığı otele gelen Yusuf, Trabzonspor Genel Saymanı Mahmut Aksu ile görüşmelerini sürdürüyor !..

Kaynak:Ligtv
      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Yusuf şu an Trabzon kampında!

Yusuf Şimşek transferinde çok ilginç gelişmeler yaşanıyor !.. Beşiktaş'a gidebileceği söylenen yıldız futbolcu şu anda Trabzonspor'un kamp yaptığı otelde, bordo mavili takımın yöneticisi Mahmut Aksu ile görüşüyor !..

Lig TV Trabzonspor Muhabiri Can Karyağdı'nın bildiridğine göre akşam menajeriyle birlikte Trabzonspor'un kamp yaptığı otele gelen Yusuf, Trabzonspor Genel Saymanı Mahmut Aksu ile görüşmelerini sürdürüyor

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!
        Zuğaşi Berepe
        Çoban Express

Yorum

• İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          http://www.medyaspor.com/v02/news.aspx?id=17096

Başlığı bu son haberle açıyorum.Bakmanızda yarar var.
          Eğer bu haber doğruysa bu transferden kesinlikle vazgeçilmelidir!ellerinde kalsın şeftaliciklerin de akılları başlarına gelsin.Ben hem yusufa hemde bursaspor gibi şerefsiz bir takıma para kazandırmaya karşı olduğumdan bu transferi başından beri istemiyordum.olmamasına da asla üzülmem.
          Bence Colman gerçek yerinde yani forvet arkasında oynatılmalıdır,bunun için de iyi bir sol açık alınmalıdır.Eğer alınırsa da bir golcü de alınabilir(F.Tekke alınmalı)...
          Aşkımız kişilere değil,EFSANE RUHUNA...

Yorum

• bu Bursa başkanıda tam dansöz cıktı..

Yorum

• Yusuf'un kabahati yok ama ben artık istemiyorum bu şeftalilerden topçu felan rezil herifler şereflerini 3 kuruşa satıp kendilerini de rezil ediyorlar.
              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak ALi KuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kesinlikle bu işin içinde bir iş var.. Bursaspor'un bize karşı blöf yaptığını düşünüyorum.. Bjk'yi araya sokarak Yusuf'un transferini bir an önce bitirmeye mi amaçlıyorlar.. ?? Al be Bjk yap bi güzellik..
                İlk olarak Emre7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                biraz evvel de dedim ....
                bizim oyuncuların menejeri ile bursa dalen görüşüyo...
                trabzonspor bursa ile yusuf ile anlaştı
                sıkıntı bizden giden oyuncularda alacakları parada
                tekrarlıyorummmmm
                [ille d' 7]

Yorum

• bmn bursa hemen organizasyon yapalım su bursa baskanını dövmeye gidelim yusuftan degil herife gıcık oldum..
                  Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• birsey bilmeden yusufa kizmak da yanlis. hele bir yarini bekliyelim
                    Trabzonspor

Yorum

• arkadaşlar dikakt edin bjk yusuf şimşeki aldı die son dakak haberi geçio ajanslar ilk oalrak mynet bakın isterseniz http://haber.mynet.com/detail_news/?...ate=09Ocak2009
                      bEnLiĞiM bOrDo KaLbİmSe mAvi

SoN kApLaN = ALAN CARLOS GOMES DA COSTA

Yorum

• Bu nasıl haberciliktir...Yusuf'un olmadığı bir ortamda anlaştı ,imzaladı haberleri gerçekten bizim basından iğreniyorum...Bumudur habercilik anlayışı bumudur gerçek habercilik yazıklar oldun diyorum sadece...
                        ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• E artık Yusuf'a dümdüz gidenler bir özür dilesinler değil mi...

Yorum

• İlk olarak erdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            birsey bilmeden yusufa kizmak da yanlis. hele bir yarini bekliyelim

katılıyorum

Yorum

• yusufta kabahat yok bursalı yöneticlr istnbulda bjklılarla görüsüyor terbiyesizler!
                              FOREVER TRABZONSPOR!!!!

Yorum

• az sonra gs yi araya sokar bu bursa....
                                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X