İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Ara Transfer Dönemi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
[SİZE=4] Yusuf şu an Trabzon kampında! [/SİZE]
Yusuf Şimşek transferinde çok ilginç gelişmeler yaşanıyor !.. Beşiktaş'a gidebileceği söylenen yıldız futbolcu şu anda Trabzonspor'un kamp yaptığı otelde, bordo mavili takımın yöneticisi Mahmut Aksu ile görüşüyor !..
Lig TV Trabzonspor Muhabiri Can Karyağdı'nın bildiridğine göre akşam menajeriyle birlikte Trabzonspor'un kamp yaptığı otele gelen Yusuf, Trabzonspor Genel Saymanı Mahmut Aksu ile görüşmelerini sürdürüyor !..
Kaynak:LigtvSanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
Yusuf şu an Trabzon kampında!
Yusuf Şimşek transferinde çok ilginç gelişmeler yaşanıyor !.. Beşiktaş'a gidebileceği söylenen yıldız futbolcu şu anda Trabzonspor'un kamp yaptığı otelde, bordo mavili takımın yöneticisi Mahmut Aksu ile görüşüyor !..
Lig TV Trabzonspor Muhabiri Can Karyağdı'nın bildiridğine göre akşam menajeriyle birlikte Trabzonspor'un kamp yaptığı otele gelen Yusuf, Trabzonspor Genel Saymanı Mahmut Aksu ile görüşmelerini sürdürüyor
Zuğaşi BerepeÇoban Express™
Yorum
-
İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.medyaspor.com/v02/news.aspx?id=17096
Başlığı bu son haberle açıyorum.Bakmanızda yarar var.
Bence Colman gerçek yerinde yani forvet arkasında oynatılmalıdır,bunun için de iyi bir sol açık alınmalıdır.Eğer alınırsa da bir golcü de alınabilir(F.Tekke alınmalı)...Aşkımız kişilere değil,EFSANE RUHUNA...
Yorum
-
İlk olarak ALi KuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle bu işin içinde bir iş var.. Bursaspor'un bize karşı blöf yaptığını düşünüyorum.. Bjk'yi araya sokarak Yusuf'un transferini bir an önce bitirmeye mi amaçlıyorlar.. ?? Al be Bjk yap bi güzellik..İlk olarak Emre7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiraz evvel de dedim ....
bizim oyuncuların menejeri ile bursa dalen görüşüyo...
trabzonspor bursa ile yusuf ile anlaştı
sıkıntı bizden giden oyuncularda alacakları parada[ille d' 7]
Yorum
-
arkadaşlar dikakt edin bjk yusuf şimşeki aldı die son dakak haberi geçio ajanslar ilk oalrak mynet bakın isterseniz http://haber.mynet.com/detail_news/?...ate=09Ocak2009bEnLiĞiM bOrDo KaLbİmSe mAvi
SoN kApLaN = ALAN CARLOS GOMES DA COSTA
Yorum
-
Bu nasıl haberciliktir...Yusuf'un olmadığı bir ortamda anlaştı ,imzaladı haberleri gerçekten bizim basından iğreniyorum...Bumudur habercilik anlayışı bumudur gerçek habercilik yazıklar oldun diyorum sadece.....TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
İlk olarak erdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirsey bilmeden yusufa kizmak da yanlis. hele bir yarini bekliyelim
katılıyorum
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum