Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yıldız isteyen gökyüzüne baksın demediğine şükür
    .

Yorum

• allah askına ikide bir onumuze Iker Casillas orneği ile gelmeyin,casillas onunde Bodo Illgner ve jose santiago cares gibi bir dev kaleciler vardı bundan 1 sene once marca'daki röportajında bugun casillassam caresin sayesindedir gibi bir laf dedi bu bir.
      Volkanın onunde rüştü vardı ki volkanı halen daha beğnen bir adam değilim çek uzaktan şut alsın içeri.
      Eğer Papa Fakirleri O Kadar Düşünüyorsa Önce Altın Kubbeleri Satışa Çıkarsın

Diego Armando Maradona

Yorum

• Barça da Victor Valdes'i kendi Casillas'ları yapmaya çalışırken kaybettiklerini unutmayın...

Yorum

• İlk olarak argentina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          allah askına ikide bir onumuze Iker Casillas orneği ile gelmeyin,casillas onunde Bodo Illgner ve jose santiago cares gibi bir dev kaleciler vardı bundan 1 sene once marca'daki röportajında bugun casillassam caresin sayesindedir gibi bir laf dedi bu bir.
          Volkanın onunde rüştü vardı ki volkanı halen daha beğnen bir adam değilim çek uzaktan şut alsın içeri.
          + çekilen şuta atlamaz, atlar da kazara direkten ve defanstan dönerse 2. hamle yapmaya tenezzül etmez. Bakar öyle ne olacak diye. Bir tek degajlarını çok geliştirdi. O noktada takdir ediyorum

Hayrettin Bey'e bir soru sormak isterim. Yakında rezerv lig kurulacak. Bu durumda Trabzon Karadenizspor'a ne olacak?
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• en çok moralimi bozan şu kaleci meselesi.birde Türkiye'nin en iyi 3 kalecisi bizde açıklaması gülünç olmuş.insana sormazlar mı o zaman neden fellik fellik kaleci arayıp 2 tane kaleciyi Trabzon'a getirdin diye??
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              en çok moralimi bozan şu kaleci meselesi.birde Türkiye'nin en iyi 3 kalecisi bizde açıklaması gülünç olmuş.insana sormazlar mı o zaman neden fellik fellik kaleci arayıp 2 tane kaleciyi Trabzon'a getirdin diye??
              evet, aynısını bende dedim.. bu adamın ilginç açıklamaları var.. çelişkili..
              Més que un club!
              Nil Satis Nisi Optimum..
              Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Kaleci istiyorsanız Enke diyorum bir zamanlar fbnin ilk maçta gönderdiği adam şimdilerde Alman milli takımda kaleci, olmadı Onura şans vermemiz lazım Onurda o potansiyel var biraz daha çalışması lazım özellikle yüksek top , slalom ve hava topu Onuru fazla izliyemediğimiz için yorum yapmak mantıksız yan top çalışmasınıda unutmamak gerekir kaleciler için önemli bir faktörde dikkat ve hız .. eksiksiz yerine getirilirse milli takıma kadar yükselir zaten ümit milli takımında Onur
                Kazimişi gzas vorert

Yorum

• ben onur un iyi bir kaleci olcağına inanıyorum.Devamlı oynamalı, başarılı olacak bak göreceksiniz milli takımın değişmez kalcisi olcak.demedi demeyin.
                  Ayrıca türkiyede kalecimi yokda milli takıma tolgayı çağıdı ne olu ne olmaz diye fatih terim.Tolga da boş değilyani pekala trabzonsporun kalsini koruyabilir ama birinci tercihim şahsen Onur.Hem busene önlerindeki defans çok iyi adamlardan oluşuyor.

Yorum

• ya onuru bu kadar buyutmeyin kalecimiz kesinlikle tolga olmalı yada slyva alnmalıı...sadribaba bi yıldız da sen al mumkunse fatih tekke olsun

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      en çok moralimi bozan şu kaleci meselesi.birde Türkiye'nin en iyi 3 kalecisi bizde açıklaması gülünç olmuş.insana sormazlar mı o zaman neden fellik fellik kaleci arayıp 2 tane kaleciyi Trabzon'a getirdin diye??
                      sorunun cevabini hacisalihoglu bir sonraki cümlelerinde vermis:

İlk olarak Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu tarafından gönderildi
                      Bu yüzden kaleci transferi konusunda bir B planımız yok. [...] Diğer kalecilerimizi de düşünerek tecrübesinden yararlanmak istiyorduk

celiski söz konusu degil. elestiri yapilacaksa, kalecinin tecrübeli olmasina, gerektigi kadar önem vermemesi noktasindan yapilabilir.
                      "söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil"

Yorum

• Kaleciyi tecrübeli kaleci yetiştirceğine kaleci antrenörü yetiştirmeli bana göre. Akinfeev'in kaleci antrenörlüğünü Dasaev yapmış yanlış bilmiyorsam. Ve şu an Akinfeev dünyanın sayılı kalecilerindendir.

Yorum

• Yönetimin bazı açıklamaları ciddi bir yorgunluk bıkkınlık oldugunun işareti ...Bazı açıklamalar malesef geçmiş dönem açıklamalarına çok benzemeye başladı ..Sanırım bu yönetim son deparı iyi atamayacak ve çok yazık olacak ...Bu iş buraya kadar getirildikten sonra kısmen de olsa yarıda bırakılması üzücü ... Bu takıma kaleci % 100 olmak üzere orta saha ve forvet özellikli oyuncuların alınmasını sanırım kör olan taraftarlarmızda görüyordur ...Bunları görüp yapmamak bindiği dalı kesmek olur yönetimin ...Çünkü belki sezon başında hiç bir taraftarın bu kadar iyi bir kadro oluşturulacagından ümidi yokken şimdi bu kadroyu yapan yönetime hem tşk eder hem de eger bu iş buraya kadar gelmişken derede bogulma noktasında bırakılırsa o zaman rekor satış olan kombineler yönetim alehine dönmeye başlar ....

Bu bir eleştiri yazısı değil bu bir bu kadar iş yaptınız herkesi heyecanlandırdınız son hamleleri de yapın ki yarıda kalmasın bu taraftar da size sadece tşkler etsin yazısı ...

Derede bogulmak bu kadar iş yapan yönetime yakışmaz ...

Yorum

• tecrübesiz 3 tane toy nasıl Türkiye'nin en iyi kalecileri oluyormuş merak ettim.kaleci arayışı doğrudur ama aksilik çıkınca eldeki kalecilerin birden değerlenmesi de saçmalıktır.
                            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yönetimin bazı açıklamaları ciddi bir yorgunluk bıkkınlık oldugunun işareti ...Bazı açıklamalar malesef geçmiş dönem açıklamalarına çok benzemeye başladı ..Sanırım bu yönetim son deparı iyi atamayacak ve çok yazık olacak ...Bu iş buraya kadar getirildikten sonra kısmen de olsa yarıda bırakılması üzücü ... Bu takıma kaleci % 100 olmak üzere orta saha ve forvet özellikli oyuncuların alınmasını sanırım kör olan taraftarlarmızda görüyordur ...Bunları görüp yapmamak bindiği dalı kesmek olur yönetimin ...Çünkü belki sezon başında hiç bir taraftarın bu kadar iyi bir kadro oluşturulacagından ümidi yokken şimdi bu kadroyu yapan yönetime hem tşk eder hem de eger bu iş buraya kadar gelmişken derede bogulma noktasında bırakılırsa o zaman rekor satış olan kombineler yönetim alehine dönmeye başlar ....

Bu bir eleştiri yazısı değil bu bir bu kadar iş yaptınız herkesi heyecanlandırdınız son hamleleri de yapın ki yarıda kalmasın bu taraftar da size sadece tşkler etsin yazısı ...

Derede bogulmak bu kadar iş yapan yönetime yakışmaz ...
                              bu degerlendirmelere aynen katiliyorum.
                              yönetim simdiye kadarki cok olumlu transferleri eksik olan mevkiilere transfer yapmayip gölgelememelidir.
                              transfer sezonundan beri kaleci arayisi icinde olup sylva transferi olmazsa kaleci düsünmemek dogru bir adim degildir.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• ne diyecekti türkiyenin en berbat kalecileri bizde fellik fellik kaleci arıyoruz bulmazsak bu sene şapa oturduk kaleye kova koysak daha az yeriz mi diyecekti...

Yorum

Yükleniyor...
                                X