Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence sanki transfer için bazı hamleler var ama beklenti yaratmak istemiyorlar, hem transferin fiyatını arttırmamak hem de alamazsalar güvensizlik olmasın diye
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• peki ljungberg neden bu vakte kadar hala boşta???
      İmza...

Yorum

• bence ljungberg sakat olmasaydı çoktan bir kulüple anlaşmıştı

ayrıca figoyu istemeyen bir takımın recobayı alması komik olur ..bence...

Yorum

• ljunbegrg gıbı futbolculara ıhtıyacımız yok bızde mucadele eden kosan oyuncu cok tek vrusları ıyı oyuncu lazım serbest vurusda kullanabılen bırısı

Yorum

• Trabzonspor Figo'yu istemedi diye bir şey yok bu oyuncunun maliyeti fazla geldi yönetim de şu paraya gelirse alırız dedi menajeri de red cevabı verdi olay bu.
            Trabzon SK 1967
            #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak jurietti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ankaraspora pozısyon vermedık dıye defasn saglam dememk lazım cunku ankara 10 kısı defans yaptı gol attıktan sonra 9 kısı yuklenmeye basladılar ve ben yıne son dakka golleınden yıcez dıye korkmaya baslamıstım ankaragucu macında defasnın nasıl oldugu ortaya cıkar
              Neden? pozisyon vermediysek ne demeliyiz. Ankaraspor bu ligde her takıma karşı birçok gol pozisyonu bulabilecek bir takım. 10 kişi kalana kadar beraberliğe razı değillerdi...
              Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

• Trabzonsporun rakibi 10 kişi kalınca ben korkardım. biz 10 kişi yendiğimiz takım cidden hatırlamıyorum...
                ki bilimsel olarakta açıklandı 10 kişi kalan rakıpler,çok daha tehlikeli olabiliyormus
                ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Tam anlamıyla 10 numara görevini yerine getirebilecek birini alırsak vuuuu bu takımı düşünmek bile istemiyorum

Gelsin 7'ler 8'ler 9'lar
                  .

Yorum

• İlk olarak jurietti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ljunbegrg gıbı futbolculara ıhtıyacımız yok bızde mucadele eden kosan oyuncu cok tek vrusları ıyı oyuncu lazım serbest vurusda kullanabılen bırısı
                    bence cok kötü yorum.. farabinin yaptığı yorumu tekrar okursan bu transferin sadece transfer olarak kalmayacağını görürsün. rantsa rant forma satışıyla forma satışı.. bence mükemmel transfer olur ve yine farabinin dediği gibi hem takımın verimi artar hemde yattara cok rahatlar. benim görüşüm suan 10 numaradan cok iyi bir kanat oyuncusuna ihtiyacımız var

Yorum

• ersun yanalın roportajını dınledınmı cabrı bende onun gıbı dusunuyorum soyledıgı pozısyon vermedık sevındırıcı fakt bunda rakıbede bakmak lazım rakıbın oyun anlayısına vs. trabzonspor org gırde roportajını dınle cok dogru konusuyo benle aynı kafada ersun hocaya cok guvenıyorum kazandıgımızda bıle ıyı oynamadık dıyo zıya dogan olsa rakıbı baskı altına aldık pozısyon vermedık ezdık derdı ankaraspor oyunundn sonra

Yorum

• İlk olarak # Ajmel Ahsas # tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tam anlamıyla 10 numara görevini yerine getirebilecek birini alırsak vuuuu bu takımı düşünmek bile istemiyorum

Gelsin 7'ler 8'ler 9'lar
                        Bence bize Szymek yeter

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• kanatta yattara yetmıyomu sıze soldada ısac gelcek kaldıkı lungerg solda degıl sag ıcde oynuyo ordada bence recoba gıbı oyuncu daha yararlı olur bındırmelerı yattara yapıyo zaten onun onune tam ısabet pas atabılcek on numara lazım

Yorum

• Ümit milli takımı oyuncusu Zafer, spor dergisi Kicker'e yaptığı açıklamada, Trabzonspor'da oynama hevesini kaybettiğini ve geleceğinin Hansa Rostock'ta olduğunu belirterek, ''Takımda yer almak için mücadele edeceğim. Rostock'ta kendimi daha da geliştirmek istiyorum'' dedi.

Trabzonspor'a transfer konusunun kendisi için bittiğini ifade eden Zafer, Beşiktaş'tan da transfer teklifleri aldığını, ancak Hansa Rostock'ta kalmak istediğini kaydetti.

Hansa Rostock'un teknik direktörü Frank Pagelsdorf da Zafer'in antrenmanlarda çok iyi bir performans gösterdiğini ve çok yakın bir zamanda takımda görev alabileceğini söyledi.

ajansspor

Yorum

• Recoba bizi uçurur hem sol kanat hem forvet arkası rahatlıkla oynar.Gol atar attırır atak başlatır frikikleri süper.Çok faydalı olur.Kewell Türkiye de ne yaparsa Recoba 2 katını yapar bence.Alınacağını sanmıyorum malesef ama transfer yapılmasada takımımız çok iyi.Taşlar yerine oturur yavaş yavaş sabredelim...
                              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• arkadaslar...

ljungberg ve gravesene iyi derim ama recobayi ne ypaacgaiz...

adam son 4 senede serie a da 50 mac oynamis yani o ligde toplam 4 senede 152 mac oynanir...yani 100 mac yatmis...gecen sezon TURIN de 18 mac sadece 1 gol atmis...18 macin kactanesinde ilk 11 oda ayri bi soru isareti...nekadar sakatlik gecirdi ?? ben istemiyorum...ama alinirsa elestirecek halim yok sonucta ismi iyi ve faydasi olabilir ama ben yinede gravesenin alinmasindan yanayim...
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Yükleniyor...
                                X