Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu stilic denen adam hakkında bilgisi olan varmı?

Yorum

• TRABZONSPOR la herzman her oyuncuyu aldım EDİTÖRDEN sarmıo yhaa:d FM 2008 yamaları ile oyun tam bi gerçek oldu konuşmalar falan oyuncuyu kandırırım her türlü TS ye NİHATI DİARRAYI CHERMİTİyi aldım...daha çook gerçekte deil bari Sanal alemde sevinek demiama

Yorum

• Buyur

İlk olarak ulaş sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu stilic denen adam hakkında bilgisi olan varmı?
        valla işine yararmı bilmem ama TRABZONSPOR ile ilgili arşivim varda oraya saklamıştım işime yaradı

Buyur kardeş Yararsa sevinirim

Transfer harekâtını sürdüren bordo-mavililer, Bosna Hersek Milli Takımı'nın 10 numarasına gelecek hafta imza attırmayı planlıyor.

Transferin flaş takımı Trabzonspor, oyun kurucu arayışlarında mutlu sona yaklaştı. Bordo-mavili yönetimin, Beşiktaş'ın günlerdir yakın takibinde bulunan Bosna-Hersek Milli Takımı'nın oyun kurucusu Semir Stilic ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. 20 yaşındaki oyuncu, Bosna Hersek Ligi'nde Zeljeznicar ekibinin formasını giyiyor.

Olumlu yanıt
        Yapılan teklif sonrası genç futbolcu "Trabzon'a gelirim" yanıtını verince bordo-mavililerin, Zeljeznicar kulübü ile temasa geçtiği belirtildi. Trabzon'un, bonservis bedeli için 1 milyon euro'yu gözden çıkardığı ifade edilirken, Zeljeznicar kulübünün 1 milyon 250 bin euro'da ısrar ettiği gelen haberler arasında.

Sona yaklaşıldı
        Süren pazarlıklar sonrasında Trabzon'un büyük ölçüde işi bitirdiği belirtilirken, bordo- mavililer, genç oyuncuyu Türk yapmayı planlıyor. Trabzonspor, böylece yabancı kontenjanında sayıyı sabit tutmuş olacak. Ara transfedde Stilic ile Dinamo Zagreb ve Eintracht Frankfurt da ilginmişti.

Semir Stilic kimdir?
        Doğum Tarihi: 8 Eylül 1987
        Doğum Yeri: Sarajevo- B.Hersek
        Boy ve Kilo: 1.83 m 77
        Mevki: Oyun kurucu
        Forma Numarası: 10
        Kulübü: Zeljeznicar
        Sözleşme Bitiş: 2009 __________________

Yorum

• Aston Villa are considering making a transfer window move for Turkish international midfielder Gökdeniz Karadeniz. The Rubin Kazan midfielder is considered one of the best talents in Turkey at the moment - scoring 10 goals making him a top goalscorer - and was linked with a move to Everton 2 years ago.

GÖKDENİZ KESİN YOLCU....:d ben olsam konsurum giderim İngiltereye Rubin yönetimiyle

Yorum

• Bide bu var

Bu stilic denen adam hakkında bilgisi olan varmı?
            kardeş bide bu var STİLİC arsenelin gündemie geldiydi takip etmiştim..ozman hatta TS falan diience tamam 5 yıl bu adam bizde işyapar niemi 5 yıl çünkü harika bi topcu anca okadar durar TR de kaparlar 10 15 milyon euro:d

Arsenal are reportedly considering a move for Bosnian youngster Semir Stilic. The youngster plays for Zeljeznicar Sarajevo and is regarded in his homeland as one of the best youngsters in the Premier League, and Arsene Wenger is ready to make an offer for the youngster.

Stilic is valued at around £2.75 million.
            En son josehakan tarafından düzenlendi; 17.06.2008, 03:29. Sebep: Bonservis eklendi

Yorum

• İlk olarak josehakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              valla işine yararmı bilmem ama TRABZONSPOR ile ilgili arşivim varda oraya saklamıştım işime yaradı

Buyur kardeş Yararsa sevinirim

Transfer harekâtını sürdüren bordo-mavililer, Bosna Hersek Milli Takımı'nın 10 numarasına gelecek hafta imza attırmayı planlıyor.

Transferin flaş takımı Trabzonspor, oyun kurucu arayışlarında mutlu sona yaklaştı. Bordo-mavili yönetimin, Beşiktaş'ın günlerdir yakın takibinde bulunan Bosna-Hersek Milli Takımı'nın oyun kurucusu Semir Stilic ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. 20 yaşındaki oyuncu, Bosna Hersek Ligi'nde Zeljeznicar ekibinin formasını giyiyor.

Olumlu yanıt
              Yapılan teklif sonrası genç futbolcu "Trabzon'a gelirim" yanıtını verince bordo-mavililerin, Zeljeznicar kulübü ile temasa geçtiği belirtildi. Trabzon'un, bonservis bedeli için 1 milyon euro'yu gözden çıkardığı ifade edilirken, Zeljeznicar kulübünün 1 milyon 250 bin euro'da ısrar ettiği gelen haberler arasında.

Sona yaklaşıldı
              Süren pazarlıklar sonrasında Trabzon'un büyük ölçüde işi bitirdiği belirtilirken, bordo- mavililer, genç oyuncuyu Türk yapmayı planlıyor. Trabzonspor, böylece yabancı kontenjanında sayıyı sabit tutmuş olacak. Ara transfedde Stilic ile Dinamo Zagreb ve Eintracht Frankfurt da ilginmişti.

Semir Stilic kimdir?
              Doğum Tarihi: 8 Eylül 1987
              Doğum Yeri: Sarajevo- B.Hersek
              Boy ve Kilo: 1.83 m 77
              Mevki: Oyun kurucu
              Forma Numarası: 10
              Kulübü: Zeljeznicar
              Sözleşme Bitiş: 2009 __________________
              Sağolasın.Bende biraz araştırdım.Polonya takımınına imza atmış.

Yorum

• hadiyaa üzüldüm şimdi

Sağolasın.Bende biraz araştırdım.Polonya takımınına imza atmış.
                alla alla öle bi adam POLONYAtakımına gitmiş olamaz kesin mi kardeş?? link varsa biraz darlıyım yorum yazlıosa:d satmasınlar ARSENAL MAN CİTY TRABZONSPOR 8taş peşindeydi...

Yorum

alla alla öle bi adam POLONYAtakımına gitmiş olamaz kesin mi kardeş?? link varsa biraz darlıyım yorum yazlıosa:d satmasınlar ARSENAL MAN CİTY TRABZONSPOR 8taş peşindeydi...
                  wikipedia da yazmışlar.11 haziranda lech poznan diye bir klübe imza atmış.kesinmi diye o klübün resmi sitesine baktım oradada yazıyor.

Yorum

• Transferin şampiyonu olarak son dönemlere damgasını vuran Trabzonspor’a sayısız yıldız isim önerildi. Bunlara son olarak Senegal Milli takımının formasını tam 50 kez giyen ve 14 gole imza atan El Hadji Diouf eklendi. Daha önce Alvaro Recoba, Edgar Davids, Luis Figo, Jan Koller, Pablo Aimar, Dida gibi dünya çapında yaşlı yıldızların önerildiği Bordo-Mavililere son kez sunulan ismin hem genç, hem de aranan bölgede olmasının yanında, bonservisinin de elinde bulunması dikkat çekti. Senegal futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en önemli yıldızlardan biri olan 26 yaşındaki orta saha forvet oyuncusu Diouf, İngiltere’nin Bolton Wanderers takımında forma giyiyor. Bu oyuncu bir süre Liverpool’da da oynamış ve başarılı bir grafik çizmişti.

Yorum

• Saolasin

wikipedia da yazmışlar.11 haziranda lech poznan diye bir klübe imza atmış.kesinmi diye o klübün resmi sitesine baktım oradada yazıyor.
                      saol kardeşim ama üzüldüm yha öle bi adam nasıl giitti hayret....

Bu arada tekrar teşşekürler

Yorum

saol kardeşim ama üzüldüm yha öle bi adam nasıl giitti hayret....

Bu arada tekrar teşşekürler
                        Rica ederim

Yorum

• aslında ts RECOBA DAVİDS bide DİOUF alsa tamam işte hzur evi gibi oluruz:d

Sol açık Recoba orta ya Dİouf Libero Davids

Hüsamıda 4 e sattıgımızı düşünelim tamam işte

MANTIK NASIL ama :d

Yorum

• Herkse İi geceler herşey için saolun YARIN GÖRÜŞMEK ÜZERE bb

Yorum

• İlk olarak şahinler61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Türk vatandaşlığı var değil mi
                              Var tabide, imzaladi.
                              Zafer Yelen yeter bize.
                              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• 'Sorun yok, yüzde 90 bitti'

Trabzonspor yönetimi, Sylva transferinde sorun olmadığını açıkladı.
                                17.6.2008

Kaleci arayışları paralelinde Senegalli Sylva ile ilgilenen Trabzonspor’da dün beklenen imza gerçekleşmese de yönetim kanadı bu konuda herhangi bir sorun bulunmadığını açıkladı. Taraftarları rahatlatan haber yönetici Mahmut Aksu’dan geldi... Deneyimli file bekçisiyle yüzde 90 anlaşmaya vardıklarını söyleyen Aksu, “Sylva Afrika Kupası sebebiyle milli takımının kampındaydı. Şimdi kamp bitti ve Fransa’ya giderek kulübü Lille ile bonservisi konusunda görüşmelerde bulunacak. Bizim bir yöneticimiz de onun yanında olacak. Zaten oyuncu konusunda bir pürüz yaşayacağımızı sanmıyorum. Konuyu en kısa zamanda halledip kendisini Türkiye’ye getirmek istiyoruz” bilgilerini verdi.

Kaynak: Fanatik
                                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

Yükleniyor...
                                X