Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• abi yapmayın ya takım hep genclerle doldu bize olgun zor anlarda panık yapmıycak topa ortasahada iyi basacak tecrübeli isim yapmıs bir adam lazım zaferle olmaz diyorum
    !

Yorum

• aimarı bekliyoruz başkanım..kombinemizi aldık,formamızı aldık babamızın formasını bile aldık..AIMAR diyoruz başka bişe demiyoruz....
      anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!

Yorum

• bende sana aımarı bekleme dıyım kardesım adam ajax yolcusu
        !

Yorum

• Dinlemek için grafiğe tıklayınız!

BU BAŞLIKTAYIZ : Y A Y I N D A | Radyo BMN | Salı 22:00 - 00:00 | Yayıncı: ilhan
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Emo91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            abicim almancilar demesek de , almanyada yasiyan türk kardeslerimiz desek daha güzel olur... kil oluyorum da o almanci lafina

ama hak veririyorum, trabzonda form aalma mentalitesi yok, ben geldimmi en az 2 tane alicam, bu parasal durumlanda fazla alakasi yok, benim durumumda acik acik diyim POH gibi... ama mecbur almaliyim, almadan olurmu, aclikdan ölücek degiliz ya

aynen katiliyorum...burdaki butun türkleri ,türkiyedekiler bi farkli göruyor...ayrica ben sonradan gelmeyim buraya..farki bende gordum..hele almanci deyince deliriyom desem yeridir
            tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak ozer10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              gökhan ünal'ın gerçek bonservis bedelini sağlam kaynaktan biri varmı?Kimi 6 milyon eur diyo kimi 3.250 euro.
              bak arkadasim sana bi teori.....6 milyon euro ona verecegimize fatih tekkeyi alirdik...taraftar cildirirdi...basin hep yazardi..ne biliyim bi ton sey...ve gokdenizden gelen paranin cogunu gokhana vercek kadar akilsiz bi adam degil baskan..ayrica gokhan unal gidicem diye tutturmus ,takimda huzursuzluk yaratan sozlesmesinin bitmesine 1 yil kalan,sozlesme uzatmayan bi futbolcu..bundan sonra sen karar ver kac paraya alinmistir diye
              tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Zafere kötü demek icin Futbol Cahili olmak gerekir.
                Almanyada yasayan bircok yetenekli Türk Genci var ve bunlarin cok azina gercek anlamda sans veriliyor. Birinci ve ikinci Lig Takiminda Banko Forma giyen Gencler yasitlari olan Almanlardan en az 1 Gömlek üstün olmasi gerekiyor. Ayrica Yabanci sinirlamasi olmayan bir Ligde diger Yabancilardanda Üstün olmasi gerekiyor.
                Yani Forma kapmak öyle kolay degil!

Zafer Genc yasda ikinci Ligde Formayi sirtina gecirdi. Alman ikinci Liginde oynayan bazi Takimlar bizim Ligde ilk 10'a oynar!

Birinci Ligde ise Takimi sürekli küme düsmemeye oynadi ve Teknigini göstermekden cok hep savasmasi gerekdi.
                Trabzonspor iyi bir Kadro kurdu ve dahada iyi Kadro kuracakdir. Yanindaki Kaliteli Isimlerle eminim cok basarili olacakdir.

Nedense Genc degerlerimizin Kiymetini bilmiyoruz. Cocuk Genc Milli Takimlarinda Torpilli oldugundan bunca defa Forma giyinmedi herhalde? Alman ikinci ve birinci Liginde sansi ile Formayi kapmadi herhalde? Beinlich gibi bir orta saha Ustasi onun icin gelecegin Oyun Kurucusu Lafi sallama degildir herhalde? Attigi Goller ve verdigi Assistlerde tamami ile Tesadüf degildi herhalde?

Yildirayin arkasindan 10 Numara oynayabilen bence en iyi Türk Oyuncusu Zaferdir.
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• aimar tarbzona gelmez ya begenmez bence bosuna ümitler felan arklarr
                  Twitter Adresim

Yorum

• burda gittiğim spor salonuna musa büyük geliyodu.Gökhana 6.100 eur verdiniz diyodu ama salladı herhalde.Bana da inandırıcı gelmedi ama başkanlar aralarında anlaştı gerçek bonservis bedelini basına sızdırmadılar herhalde.Demekki bişeyler döndü oralarda ama bizim lehimize oldu herhalde.
                    Transferler hakkında da stoper ve sağbekten önce bizim orta sahaya hücum özellikli en az 1 (2 de olabilir) ve 1 tane de alternatif forvete ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.Alternatif forvet de bonserivisi elinde olan mehmet yılmaz bile olabilir sonuçta kulübede oturdumu sorun yapmaz alışkın zaten bizim kulübede oturmaya tabi rukavina olursa daha ii olur ama o biraz daha maliyetli.

Yorum

• bu metin08 nerde ya bişi attı ortaya sonra kayboldu haberiniz var mı beyler sizin?
                      Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Baskayaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu metin08 nerde ya bişi attı ortaya sonra kayboldu haberiniz var mı beyler sizin?

Ne atti ortaya? Görmemisim.
                        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• ya haburaya bişe atıp gidenler varya inanmayın kardeşim... baksanıza haftasonuna yıldıray bitiyodu hatta yıldırayı zorlu otelde görmüşler inanmayın yahu... ayrıca transfer konusunda aimar ka yaşında bilmiyorum ama yıldırayı daha yakın görüyom sorun yaşamaz abi gibi zafer yelen alırnırsa da alınmasada fark etmez...

ayrıca sol kanata bi engin haberi cıktı inşallah dogrudur yoksa sol acıkığımız yok...
                          yarında kaleci imzalamassa hiç gelmez... romantic imzada boşa gider o zaman
                          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne atti ortaya? Görmemisim.
                            bir iki hafta içinde trabzona süper bi 10 numara gelecek dedi inanın dedi yemin etti ama isim vermedi yemin etmiş birine ama bişi cıkmaı anlamadım yanii..
                            Twitter Adresim

Yorum

• ya arkadaşlar şu iş adamlarıyla yapılacak toplantı bugün değil miydi? ne oldu acaba?

Yorum

• İlk olarak Baskayaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bir iki hafta içinde trabzona süper bi 10 numara gelecek dedi inanın dedi yemin etti ama isim vermedi yemin etmiş birine ama bişi cıkmaı anlamadım yanii..

Hayirlisi olsun.
                                Bundan sonra sabirla beklememiz gerekecek.
                                Öyle hergün Transfer olmaz

Yorum

Yükleniyor...
                                X