Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bunda sonra transfer olursa Zafer Yelen olur gerisi yalan olur!

Yorum

• TAKIMLAR OYUNCULAR
      ALMEİRA Aitor, Melo
      A.BİLBAO Exposito, Aranzubia
      A.MADRİD Falcon
      BARCELONA Ezquerro, Thuram
      R.BETİS Fernando, Doblas
      DEPORTİVO -
      ESPANYOL Moha
      GETAFE -
      MALAGA Jesule, Sandro, I.Rosado,
      Hidalgo, Helder
      MALLORCA Basinas, Hector
      NUMANCİA Sietes, Alvaro Nunez,
      Jorda, Juliao Alvarez
      OSASUNA Elia, Izquierdo
      R.SANTANDER Ayoze
      REAL MADRİD -
      R.HUELVA Barbosa, E.Moya, Gerard,
      Rosu, Congo
      S.GİJON Chus Bravo
      SEVİLLA -
      VALENCİA Canizares, Mora
      VALLADOLİD Alberto, Rafa,
      D.Camacho, Manchev
      VİLLARREAL -

Serbest kalan futbolcular
      Més Que Un Club

Yorum

• Sol kanatta su an serbest olan Santiago Solari'yi görmek isterdim. Su anda 31 yasinda. Colman icinde iyi olur.

"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Arkadaslar ben Stuttgarttayim isterseniz hemen alip göndereyim Yildirayi, onun transferini isteyenler aranizda para toplayin gerisi kolay.
          insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak TheDayAfter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nasil ucmus?

Ermismi yoksa?
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• transfer Almanya kampından sonra devam eder.Almaynaya gidince hem zafer'e hem de Yıldıray'a yaklaşmış oluruz
              Rock is life...

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2 tanede benden... :

hıc ıstemıyorum bu adamı

Yorum

• ne yıldırayı yaaa colman var colmaaaaannn

Yorum

• İlk olarak bkaraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ne yıldırayı yaaa colman var colmaaaaannn

Yıldıray'ı beğenmemenin sebebi nedir bkahraman,barış90,kırmızıgül,maçka3461 ??
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sol kanatta su an serbest olan Santiago Solari'yi görmek isterdim. Su anda 31 yasinda. Colman icinde iyi olur.
                      Daha önce de katıldığımı söylemiştim.Tecrübe,kalite,ihtiyaç(mevki-dil),bonservissiz,prestij
                      Santiago Solari

Abeyiede Cskaya geri dönmüş bu arada. Sağ ayaklı olsada müthiş hız, güç ve tekniğiyle çok rahat solda oynayabilecek bi oyuncu Tam bizlik aslında

Son yabancı hakkımızı umarım en güzel şekilde doldurabiliriz.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Daha önce de katıldığımı söylemiştim.Tecrübe,kalite,ihtiyaç(mevki-dil),bonservissiz,prestij
                        Santiago Solari

Abeyiede Cskaya geri dönmüş bu arada. Sağ ayaklı olsada müthiş hız, güç ve tekniğiyle çok rahat solda oynayabilecek bi oyuncu Tam bizlik aslında

Son yabancı hakkımızı umarım en güzel şekilde doldurabiliriz.

Vallahi hocam yazdığın isimleri tanımam etmem ama imzana kocaman bir eyvallah çekerim...bi dert olanın dü alemde vay haline...
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• ahahahah
                          Akşam yapılan antrenman sırasında çime takılan Brezilyalı oyuncu Deivid'in sol ayak bileğinin kırıldığı öğrenildi. Deivid, çime takıldığı sırada Sırp oyuncu Kezman ile ikili mücadeleye girme hazırlığı yapıyordu. Yıldız oyuncunun 5-6 ay sahalardan uzak kal
                          7n bitirdin bizi

Yorum

• Arkadasim burda komik bisey goremedim ben. Hem burasida yeri degil ama yinede gecmis olsun diyelim. Bu insanlar ekmek parasini kazaniyorlar o kirilan ayaklariyla. Yapma boyle guzel kardesim.

Yorum

• İlk olarak 61colman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              boşver kardeş onlarda ekmeğini futboldan kazanıyorlar
                              TRABZONSPOR
                              https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak 61colman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

vallahi gülünücek durum degil bence.
                                Sampiyonluk Önemli Degil
                                Senin Bu Adaletsiz Arenada
                                Vermis Oldugun Asil Ve Onurlu Mücadelen Yeter!

Yorum

Yükleniyor...
                                X