10 numara diye colman alınmış işte daha niye ortasahaya on numara haberleri yapıyorlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
-
haber kendi kendini yalanlıyor zaten.hem diyorlar büyük bomba hemde diyorlar Colman'ın ciddi hazırlık maçlarında 10 Numara sorununu çözeceğine kanaat getirilmesi halinde Riquelme veya başka bir oyun kurucudan vazgeçileceği bildirildi.ya tutarsa diye yapılmış bi haber ama tutmadı
facebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)
Yorum
-
Luis Meniat Cunda Lopez Andra Garcia diye bir topçu varmış hayal aleminde onu alalım. Amuda kalkma, rakibe aduket çekme ve ölümcül gol vuruşları yapabiliyormuş. Günebakış'a mail atacağım belki yayınlarlar.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLuis Meniat Cunda Lopez Andra Garcia diye bir topçu varmış hayal aleminde onu alalım. Amuda kalkma, rakibe aduket çekme ve ölümcül gol vuruşları yapabiliyormuş. Günebakış'a mail atacağım belki yayınlarlar.adam orta sahadan gol atıyor yeterki top ayağına gelsin genelde kalecilerde topla baraber içeri giriyor. onu alırsak 5 kişi oynasak bile maç kazanırız.
SABIR = BAŞARI
Yorum
-
gecen arjantin macini izledim messiyle riquelmeye baktim adamlarim ikiside super ya izlemek bir zevk. hele hele riquelmeyemi o paslari calimlari mukemmel. tam sevdigim bir 10 numara. gelse tabiiki super olur ama gelmez kolay kolay. hatta maci izlerken dusundum bu adami bi alabilsek. benim anlamadigim sadece niye avrupayi brakip gene ulkesine dondu anlamadim. istedigi her takimda oynar bence,bence tek zaafi hizli olmamasi 10 numara olarak.
bizimki sadece hayal iste.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...
Yorum
-
İlk olarak nixar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim bu oyunculara sabah 6 da idman koymuş bilerek eğer doğruysa bu etik bir davranış değilTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
bence beklemelıyız gokhan unala da oyle dıyorlardı onada rusyadan ıtalyadan fransadan teklıfler vardı ama bız aldık ha dersenız rıquelme ve gokhan aynı kefeye konulmaz artık avrupada 30 yasıdna futbolcuların yerı yok yane hep elden cıkarmaya calısırlar ersun hoca son basın toplantısında demıstı transfer olabılır.asbaskan gecen gun acıklamasında transferı tamamen bıtırmedık hersey olur dedi.daha ve daha onceden sadrı sener kombıneler gereklı sekılde tuketılırse yıldız sozum var dedı..!yane bıraz bekleyelım hemen karamsarlıga kapılmayalım.rakıplerımız dunyaca unlu transfer yaptı sadrı baskan trabzonsporu hıc bır zaman altta bırakmaz mertak etmeyın
Yorum
-
İlk olarak Ozzgur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHepinize selamlar arkadaşlar.Yeri değil ama bişey sormak istiyorum.Formaların fiyatlarını yazabilir misiniz?
Kulübümüzün tüm kurumsal işleyişine ve gelişmelerine ilişkin olarak değerlendirmelerin paylaşıldığı forum bölümüdür...
Burdan istediğini bulabilirsin...
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
Yorum