Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• HaLa yoLdamı yahu bu kaLeci...
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Jefferson'un satılmasından ziyade bir süper lig takımına kiralık verilmesi taraftarıyım en azından hiç pahasına vermekten kurtulmuş oluruz..Göstereceği performansa göre iyi bir fiyata elden çıkarılabilir...Veyahut uygun görülürse seneye kadroya bile katılabilir tekrar...
      ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Recoba Inter'e 8 milyon euro veya dolara imza atmıştı birkaç sene önce. Ondan sonra hiç gözüme çarpmadı. Olacak bir transfer değil. Bizim diri oyunculara ihtiyacımız var
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Geçen sezonun kadrosundan gönderilmesine tek üzüleceğim kişi Jefferson'dur. Kiralık verilmesi daha iyi olabilir düşüncesindeyim.

Yorum

• Recoba Türkiye'de Alex kadar etkili olabilir.Tekniği ondan çok çok daha iyi ve daha çabuk bir futbolcu.Dünyanın en iyi topa vuran oyuncuları arasında bana göre.Frikikden çok gol atar ve attırır.Gerçi çabukluğunu yavaş yavaş kaybeder artık yaşı itibariyle ama paslarıyla hucümları mükemmel organize edebilir.Yani deli gibi koşmasına gerek yok, şutlarıyla paslarıyla ligimize yeter.Adamın Seri A gibi bir ligde efsane olduğunu unutmayın.Bana göre dezavantajları; çok sakatlanması ve fizik olarak güçlü olmaması.Ancak buna rağmen superligde iş yapar.

İstatistiklerine bir göz atın bence =)

En son b_m_61 tarafından düzenlendi; 17.06.2008, 11:04. Sebep: link ekledim
            Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• recoba hepimizin zamanında sevdiği ve beğenerek izlediği bir oyuncuydu ama gerçekçi olmak lazım ki adam 2-3 senedir piyasada yok. bize bir yarar sağlıyacağını düşünmüyorum.

Yorum

• Jefferson'un gösterdigi olgunlugu nadir futbolcu'da gördüm.
                InsaAllah gidecegi takimda cok basarili olur.

Konyaspor'un zaten kaleci sIkIntIsi var, anlasilirsa her iki taraf icin hayirli olur...

bu arada cok iyi hatirliyorum, Recoba zamaninda dünyanin en cok Para kazanan futbolcusu idi, sanirim 2001 yilinda Inter'den aylik 1 milyon avro aliyordu

.
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Vaybe Gözlerime inanamaz oldum ... Takimimizin anildigi isimlere bakin... Saka Gibi ...
                  Yildiray .. Rekoba... Aimar.. Diouf... Her biri isim yapmis Son derece Kaliteli ; Kumaslari saglam .. Hepside Yildiz... Bu Adamlarin Yillik 1.5 milyon € dan asagi alacaklari bence de hayal olur zaten ... İclerinden hangisi gelsinn Derseniz ... Bence Diouf... Sampiyonlar Ligi .. Dünya Kupasi gibi tecrübeleri var... Yanilmiyorsam 26 yasinda Sol ayagi harika aslina bakilirsa tam aradigimiz oyuncu... Gerek Sol kanat gerekirsede oyun kurucu mevkiinde oynaya biliyor... Böyle bi adami Bonservisiyle beraber almaya kalksak tiklayin bakin...

Bence kacirilmamali...
                  İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
                  Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

• şu başlığı okudukça geriliyorum. adamları 3-4 sene önce izlemişsiniz sanıyorsunuzki kaliteleri hep aynı. recobayı alın yanınada gidin brezilyadan romarioyu alın. Size bunlar layık.

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şu başlığı okudukça geriliyorum. adamları 3-4 sene önce izlemişsiniz sanıyorsunuzki kaliteleri hep aynı. recobayı alın yanınada gidin brezilyadan romarioyu alın. Size bunlar layık.
                      Yusuf Şimşek, Alex gibi oyuncular gibi oyuncular bu ligde sadece teknikleriyle yıldızlar kardeş.Top ayaklarına gelmese sahada olduklarını farketmezsin ama ligin en önemli oyuncuları arasındalar sırf tekniklerinden dolayı.Bu arada bahsettiğimiz isim Recoba =) dünyadaki sayılı solaklar arasında ve ligimizdeki en teknik oyuncuyu ikiyle çarpar.Bizim için olmazsa olmaz değildir ama ben bu adamın yürüyerek bile 10 dan daha fazla asist yapabileceğine düşünüyorum.Şuanda takımımız genç oyuncularla dolu sahada böyle bir isim olması onlara cesaret verir bu tarz bir oyuncuya ihtiyaç var takımda.
                      Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• "Şampiyonluk vaad etmiyoruz"

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Muammer Saka, gelecek sezon için şampiyonluk vaat etmediklerini, şampiyonluğa oynayacak bir ekip oluşturma çabası içinde olduklarını söyledi.

Saka, Trabzonspor Dergisi'ndeki röportajında, hem kulüp başkanı Sadri Şener, hem de diğer yöneticilerin pek çoğunun daha önceki yönetimlerde bulunan tecrübeli isimler olduğunu belirterek, "Beklentilerin farkında olan bir yönetim kadrosu var. İyi niyetle çalışıyoruz. Çoğu arkadaşımız kendi işlerine Trabzonspor kadar özen göstermiyor. Fakat başarıya endeksli vaatler, baskıya neden oluyor, bu da başarısızlığın en büyük nedenlerinden biri" dedi.
                        Atay Aktuğ yönetimindeyken de şampiyonluk vaat etmediklerini ifade eden Saka, "Şimdi de etmiyoruz. Şampiyonluğa oynayacak bir ekip oluşturma derdindeyiz. Ligde 70 puanla şampiyon olunduğu sezon oldu. Biz ise Aktuğ döneminde 77 puanla ikinci olmuştuk. Sezon içindeki durum da önemli" diye konuştu.

Teknik direktör Ersun Yanal ile hiçbir problem yaşanmadığını kaydeden Saka, şunları söyledi: "Bütün transfer görüşmelerinin içinde hoca vardı. Bir de şöyle bir durum söz konusu; Ersun hoca ya da bir başkası, bir takımla 3-5 sezon gidebilmeli. Yönetimlerde de, futbolcularda da istikrar olmalı. Ancak Trabzon'da birbirini desteklemeye değil de yemeye dayalı bir yapı var. Bunu kırmamız lazım."
                        Trabzonspor'un eski yöneticileri, futbolcuları, basını ve taraftarıyla dinamik bir yapısının bulunduğunu ifade eden Saka, bütün dinamiklerin tek Trabzonspor'un başarısı için çalıştığı gün, şampiyonluklardan söz edebileceklerini kaydetti.
                        Saka, sezon başı kampının eksiksiz biçimde başlayacağını da sözlerine ekledi.
                        Més que un club!
                        Nil Satis Nisi Optimum..
                        Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Trabzonspor'da bir transfer daha

Trabzonspor, uzun süredir transferi için girişimlerde bulunduğu G.Birliği'nden Engin Baytar ile anlaşmaya vardı.
                          17 Haziran 2008 00:40
                          Yazı boyutunu büyütmek için

Trabzon'un Engin için Başkent kulübüyle yapılan pazarlıklarda büyük oranda anlaşmaya vardığı, bu hafta içinde de kesin olarak transferini bitireceği belirtildi.

Bu arada Senegalli El-Hadji Diouf'un Trabzonspor'a önerildiği öğrenildi.

bu haberin aslı var mı ki ben haber7 den aldım
                          UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yusuf Şimşek, Alex gibi oyuncular gibi oyuncular bu ligde sadece teknikleriyle yıldızlar kardeş.Top ayaklarına gelmese sahada olduklarını farketmezsin ama ligin en önemli oyuncuları arasındalar sırf tekniklerinden dolayı.Bu arada bahsettiğimiz isim Recoba =) dünyadaki sayılı solaklar arasında ve ligimizdeki en teknik oyuncuyu ikiyle çarpar.Bizim için olmazsa olmaz değildir ama ben bu adamın yürüyerek bile 10 dan daha fazla asist yapabileceğine düşünüyorum.

recoba alınsın ersun hoca onu koca sezonda 5 maçta ilk 11 başlatsın ben bu işi hiç bilmiyorum. Söylemekten usandım. Alex tarzı oyuncuya ersun hocanın sisteminde yer yok. Recoba geçen yıl hangi takımda oynadı ve ne yaptı diye bakarsan artık onunda torunlarını sevme zamanının geldiğini anlarsın

Yorum

• İlk olarak kudu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonspor'da bir transfer daha

Trabzonspor, uzun süredir transferi için girişimlerde bulunduğu G.Birliği'nden Engin Baytar ile anlaşmaya vardı.

Trabzon'un Engin için Başkent kulübüyle yapılan pazarlıklarda büyük oranda anlaşmaya vardığı, bu hafta içinde de kesin olarak transferini bitireceği belirtildi.

azönce yine koymuşardı, bi arkadaşın dediğine göre hergün okuyormuş bu haberi, onlar da hergün yeni haber diye koyuyorlarmış. inşallah doğrudur, engin baytar müthiş olur..
                              Més que un club!
                              Nil Satis Nisi Optimum..
                              Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak kudu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor'da bir transfer daha

3 gündür farklı sitelerde içeriği aynı olarak yayınlandı...Yeni bir haber değil bugün Trabzonunsesi siteside aynı içerik ve resimle haberi koymuş...Bu arada bu haberi ilk pazar günü Haber61 sitesinde okumuştum bugünün haberiyle aynı şekilde...
                                ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

Yükleniyor...
                                X