Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak martinpetrov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mustafa Keçeliye elden çıkarabildiğimize göre olabiliriz.Peki biz bu ülkenin yetiştirme yurdumuyuz topluyoruz u-17 leri yoksa büyük klupmüyüz?
    Şu aldığımız adamlardan kaçını tanıyorsun merak ediyorum.Şahsen ben yarısını daha önce izlemedim bile.Bu sezon 10.da olsak şampiyonda olsak süpriz olmaz benim için.Gençleştirme diye abartılıyor gibi geliyor bana.

Yorum

• ümit korkmazı alalım sol açık

Yorum

• İlk olarak şahinler61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ümit korkmazı alalım sol açık
        Frankfurta 4yillik imza atti

Yorum

ümit korkmazı alalım sol açık
          o adamın değeri kat kat artmıştır şampiyonadan sonra....

Yorum

• İlk olarak Baggio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Frankfurta 4yillik imza atti
            Türk vatandaşlığı var değil mi

Yorum

• İlk olarak DaNGeR_BoY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              o adamın değeri kat kat artmıştır şampiyonadan sonra....
              hacı sen misin

Yorum

• İlk olarak martinpetrov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu aldığımız adamlardan kaçını tanıyorsun merak ediyorum.Şahsen ben yarısını daha önce izlemedim bile.Bu sezon 10.da olsak şampiyonda olsak süpriz olmaz benim için.Gençleştirme diye abartılıyor gibi geliyor bana.
                takımın hocası başkanı bu konuda bizden bilgili tecrübeli bizimm izlememize gerek yok

Yorum

Türk vatandaşlığı var değil mi
                  Bilemiyorum

Yorum

• ....

İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bırakın bu manager işlerini oyun değil transfer işi
                    Kardeş Managerde 6.5 e gelmedi GERÇEKTE aldılar dogru okumuon galiba benim ögrencimdi takip ettim diom Aldım demiom

Shalke 6.5 aldı diom Lincoln ün yanında geçemz RAKİTİC ayrıca

Yorum

• Ersun yanal ÜMİT KORKMAZI garanti alırdı eger Frankfurta imza atmasaydı DEMİ ersun hoca kaçırmaz hayyatta böle oyuncuları hatta İvanchict i bile izlemiştir AİMAR RECOBA DİOUF olmassa alır onu:dtahminim bu

Yorum

• İlk olarak josehakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kardeş Managerde 6.5 e gelmedi GERÇEKTE aldılar dogru okumuon galiba benim ögrencimdi takip ettim diom Aldım demiom

Shalke 6.5 aldı diom Lincoln ün yanında geçemz RAKİTİC ayrıca
                        öğrencindi demek

Yorum

hacı sen misin
                          benim de senin msn nie kapalı

Yorum

• Saat 03:13 Transfer Bekliyoruz Gel Rukavina Antsaz Engin Abdulrahman Bekliyoruz
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Hemde nasıl

İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              öğrencindi demek
                              Severim RAKİTİCİ hemde çook teknik aşırı derece azimli biriydi benide şampion yaptıydı TRABZONA aldım dı sonra sattım 15 e leverkusene

Yorum

• İlk olarak josehakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Severim RAKİTİCİ hemde çook teknik aşırı derece azimli biriydi benide şampion yaptıydı TRABZONA aldım dı sonra sattım 15 e leverkusene
                                sen oyun oynamaya devam et aimarı filan al bize managerde hatta zorlanma direk editörden yap transferleri

Yorum

Yükleniyor...
                                X