Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Quel a été le meilleur Etoilé face au Stade Tunisien lors de la 21e j de Ligue 1 ?
    Mathlouthi 6.2%
    Ben Radhia 2.8%
    Meriah 0.7%
    Felhi 1.8%
    Jemal 35.0%
    Narry 1.8%
    Traoui 13.4%
    Nafkha 0.6%
    Tembo 24.0%
    Chermiti 7.2%
    Ben Dhifallah 1.2%
    Sassi3.3%
    Gharbi 1.5
    %Abdennour 0.5%
    Total votes: 1227
    fransizcasi olanlar su anketi cevirebilirler mi
    chermitinin su anki kulubunun anasayfasindan bir anket

Yorum

• biz dudek i neden listemize almıyoruz??
      bence süper bi kaleci.
      İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
      Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• Simon JENTZSCH red cevabı vermiş Allah'ım sabah sabah bundan daha güzel haber gösteremezdin bana
        hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• bizim kaleciden öncer yapılması gereken çok transfer var. bu takıma transfer yapılması gereken son mevkii kalecidir.
          beğenilmeyen Tolganın önünde ki defans ne kadar başarılı ki kaleci başarılı olsun.
          Fatih Terim de boşunamı milli takıma dvet etti oynattı.
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak baskurtb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sessizce mi? zimbabwe'deki ücra bir köydekiler bile duydu ya artık simonla ilgilendiğimizi
            fark etmez herkes duysun
            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak renac tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bir program izliyodum şu dendi

ilk defa türkiyede bir anadolu takımı ligin üst sıralarında bu kadar iddialı durumda şampiyonluk potasında bu kadar uzun süre yer aldı tabi trabzonsporu saymazsak dedi biz şimdi ne oluyoruz onu anlamadım hakketen biri der öyle biri der böyle bu basında ne yapıcağını şaşırdı bizi nereye koyacaklarını bilmiyolar valla
              her şeyden nem kapmaya gerek yok

Trabzonsporun büyük takım olduğunu bildigi için ve bundan sonrada nasıl olsa şampiyonluğa oynayacağını ima etti...
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• valla kaleci olarak benim önerim villarealin yedek kalecisi(nasıl yedeğe düştü anlamadım)sebastian viera bence çok iyi kaleciydi yedek olmasından ötürü bence fiyatıda uygundur
                Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  biz dudek i neden listemize almıyoruz??
                  bence süper bi kaleci.
                  Bazi yerleriyle kadayif arasindaki benzerlikten olabilir sanirim...

Yorum

• başkan arayıpta erman denyosuna "kimsin olm sen, senmi verdin trabzona büyüklük ünvanınıda tartışabiliyosun" demiyo...
                    o dingile ağzının payını verecek kimse yokmu...
                    pırasa kabak satan adam ahkam kesmeye başladı, sen kimsin ya...
                    kimsin sen, nasıl cüret edebilirsinki küçük düşürmeye trabzonu..
                    kendini bi bkmu sandın düdük!
                    fener maçı trabzondan YA-YIN-LAN-MA-YA-CAK!
                    o maç izlettrilmeyecek...
                    ötesi yok..
                    o kendini bi bk sanan muşmula suratlı adam Trabzona gelmeye cesaret bile edemeyecek..

İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    size bi haber yaziyimm....okuyun....

ŞANSAL BÜYÜKA: Geçen hafta İstanbul’a gelen en kötü takım Trabzonspor demiştiniz. Denizli’yi gördükten sonra fikriniz değişti mi? – Hayır değişmedi. Trabzon’un yanına Denizli’yi koydum. Hocam dün aynı saatte Trabzon maçı var ve Sivas maçı var. Yayıncı olarak biz 4 maçı yayınlıyoruz. 5 yayınlayamıyoruz. Sen olsan hangi maçı yayınlardın?

ŞANSAL BÜYÜKA: Hocam Trabzon maçını yayınlasanız ben boğazda yemeğe giderdim. Ama Sivas maçını yayınladınız ben yemeğe gidemedim gittim maçı izledim.

ERMAN TOROĞLU: Şöyle bir tepki geliyor. “Biz büyük değil miyiz? Diye.

ŞANSAL BÜYÜKA: Şuan değilsin abi.

ERMAN TOROĞLU: Büyüklüğüne bir lafımız yok ama şuan bakınca sıradan bir maçın ötesine geçemiyor ligde. Ama Sivas maçına bakıyoruz zirveye doğrudan bağlantılı e dönüyoruz rakibine bakıyoruz düşme hattı için bağlantılı. E neyin tepkisini veriyorsunuz?

ŞANSAL BÜYÜKA: Şu anda yıldız Sivas. Tabi ki ben Sivas’ın maçını izleyeceğim abi. Trabzon’dan bana ne ya! Çok iyi maç oldu Sivas maçı da.

ERMAN TOROĞLU: Kötü maç da olabilir ama sonuçta şampiyonluğa oynayan bir takım var ortada.

artik kimse takmiyo bizii beyler...su halimize bakkk...elin denyosu sansal ve ermanda artik her bku diyo,.trabzonda oturan arkadaslara ricam..son mac fener macini izlettirmesinler kimseyee..bakalim neler olucak.ipler bizim elimizde..biz maca gelemiyoz..sampiyonlugu cozecek belki o mac..herkese sesleniyom biseyler yapalimda turkiye izlemesin su macii..lig tv bakalim ne yapcak sonra
                    .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• bu şansala Trabzonlu bi abimiz bişe yaptı ama ne bilmiyorum,aslında tahmin ediyorum da kalsın
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• super mariolar
                        En son TSercaN tarafından düzenlendi; 21.04.2008, 10:34.

Yorum

• maç esnasında kameramanlara darp yapılırsa maçı hükmen kaybeder miyiz ?
                          veya darp etmeyip pet şişe atsak !!
                          TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
                          Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

• İlk olarak afsbahar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            maç esnasında kameramanlara darp yapılırsa maçı hükmen kaybeder miyiz ?
                            veya darp etmeyip pet şişe atsak !!
                            Yayına müdahele etmenin ligden düşürmeye kadar varan cezaları var. Tabi feybe'ye uygulamaya güçleri yetmedi. Bence bunlara gerek yok. Yoğun bir şekilde medeni bir tepki gösterirsek o zaman geri adım atacaklardır
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Transferler Son Süret Devam Ederken Artık Somut Şeyler Bekliyoruz..
                              Ayrıca Fatih "Sultan" Tekke'yi Tekrar Bu Takımda Görebilecekmiyiz..
                              Sadri Başkan Al Onu Geri da Nolur...
                              ....::::TRABZONSPOR::::....

Yorum

• ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,viera,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
                                serkan,,,egemen,,ceyhun(giray),,,mansare
                                ,,,,,,,,,,,,,,selcuk .....biglia,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
                                yattara,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,alex meschini
                                ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,lodasa,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,
                                ,,,,,,,,,,,,,german denis,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

yedekler: tolgza z, i.akın, umut, cagdas, burak, ...

walla yonetım bu kadroyu kursun dıger secımlere kadar transfer ıstemem. kadroya eklemek ıstedıgınız varsa rutusları beklıyorum.........

Yorum

Yükleniyor...
                                X