Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• listedeki oyunculara bakarsak yapılacak transferde işvar gibi işallah yanılmayız ve özledimiz başarıyı yakalarız

Yorum

• bu kaleci niye gelmedi şimdi. otel paralarını iade etsin
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• evet barış90 kardeşim biraz çenen düşük,tamam seviyosun,heyecanlanıyosunda,
        biraz daha az yazalım.
        Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
        Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
        Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
        Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• en büyük transferımız ersun yanaldır arkadaşlar yönetimide unutmamak gerek Allaha şükür elimizde transfer için ayrılmış bir para var yönetimde hocaya güveniyor bizde 2 tarafada güveniyoruz başarısız olmak için bir sebep yok artık

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bütün avrupa peşinde bize yaramaz diyosn
            Chermiti den bahsediyorsan yalnızca Herta Berlin ilgileniyor bu futbolcuyla bildiğim kadarıyla..
            O nunda ne kadar ciddi olduğu bir muamma..

Tamam belli bir kumaşı var, bu hemen belli oluyor ...
            Daha yaşı 21 ..Gelişme istidadı var..Ama şöyle 2-3 sene beklersen..O da kesin değil..Çünkü futbolda yarın ne olacağı belli değil..

Bugün için ise bize derman olacak seviyede değil, benim gözlemlediğim kadarıyla..
            Tabii bu bir maçlık izlenimim, ve sadece benim görüşüm..

Ayrıca kolay kolay beğenmiyen birisi olduğumu ve de hislerimde pek yanılmadığımıda belirtiyim..

Yorum

• İlk olarak barış90 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bence rota alex ve ferandaoya donsun
              haydaa yine döndük başa
              Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İBB'deki Tijikuzu bizim ön liberolardan çok daha kaliteli gibi...Hem savunma hem de direk pas yapabilen bir oyuncu...
                DİNDAR AMA ADİL OLMAYANLARDANSA ADİL AMA ATEİST OLANLARIN BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİ VARDIR !!!

Yorum

• erman kilicta siradan bi oyuncu gibi...yani ben pek begenmedim hatta yok gibi oyunda))yoksa yedekmi
                  tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak turphan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İBB'deki Tijikuzu bizim ön liberolardan çok daha kaliteli gibi...Hem savunma hem de direk pas yapabilen bir oyuncu...
                    bizim ön liberolardan zaten herkesınkı iyi biz en iyisini istiyoruz

Yorum

• Trabzonsporun futbolcusu olan ve kiralık olarak Ofsporda oynayan Zafer Cansız ın üzerinde durulması gereken bir oyuncu olduğuna inanıyorum.Bir iki yıl içerisinde önemli sıçrama yapacağını düşünüyorum.

Trabzonspor elinin altındaki bu genç yeteneği görmeli ve değerlendirmeli.
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak lejyoner61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bizim ön liberolardan zaten herkesınkı iyi biz en iyisini istiyoruz
                        Hiç ön libero arar halimiz yok ki...Bence o mevkide sadece gölge olarak sayı fazlalığı var, formanın içini dolduran alı selim bir ön liberomuz yok
                        DİNDAR AMA ADİL OLMAYANLARDANSA ADİL AMA ATEİST OLANLARIN BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİ VARDIR !!!

Yorum

• yabanci transferleri icin umutluydum ama gün gectikce endiselenmeye basladim, cünkü agir travma gecirdigimiz son üc transfer sezonunda kullanilan cümleler kullanilmaya baslandi.örnek: futbolcu almak icin futbolcu almayacagiz..mide bulandirici cümlelerden birisi
                          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak turphan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hiç ön libero arar halimiz yok ki...Bence o mevkide sadece gölge olarak sayı fazlalığı var, formanın içini dolduran alı selim bir ön liberomuz yok
                            selçuk inanı alırsak büyük güç katacak bence yapacamız en iyi transfer o olacak bir takımın en can alıcı yeri ön libero bütün topların toplandığı yer orası bi korner oluyor top sekiyor dışarı ya aymana gelıyor ya hüseyine millet kalkıyor ayağa vurrrr onlarda vuruyor tabi vuruş o vuruş hayal kırklıgı

Yorum

• benim anlamadigim bu SIMON JENTZSCH gelmicem demis öyle deniliyor yaziliyor fakat bizim yönetim veya baskan cikip neden bisi demiyorlar bu konuda ben bunu anlamadim...
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• kesinlikle bu tunusluların alınması taraftarı değilim tunus liginde ki bir maçta vasat görüntü çizen bir futbolcunun bizim ligde neler yapacağını kestirmek pek zor olmasa gerek kesinlikle doğu bloku ülkeleri tercihimdir bunun yanında tabi bu ekole yakın futbol disiplini olan çek cumhuriyiti,sırbıstan,hırvatistan,romanya danada bir çok futbolcu bulunabilirki bunların kimler olabileceği çok kez söylendi bu forumda umarım transferde hatalar serisine devam edilmez

Yorum

Yükleniyor...
                                X