Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jetair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tunusluların maçının 2. yarısını izleyebildim..
    Benim daha önce seyrettiğim Tunus- Fildişi sahili milli maçında mehdi 20 numara oynamıştı ve oyuna 2. yarıda girmişti..(Chermitide o maçta 23 numara(75dk.) ile, Felhi de 6 numara oynamıştı)

Bu maçta ki mehdi (etoil sahel) forma no.su:28) önceki maça göre biraz daha hareketliydi..
    Ama genel itibariyle ağır-top tekniği vasat-son vuruşları yetersiz bir pivot santrafor izlenimi bıraktı bende..
    Olumlu yönü ise uzun boyu sayesinde hava hakimiyetinin fena olmaması ve fiziğini iyi kullanarak top saklıyabilmesi...

Genel olarak vasat- vasat üstü bir not alabilir ancak benden..Bizim Mehmet yılmaz gibi bir oyuncu, bize ilaç olamaz...Gol sorunumuza ve forvetteki sıkıntımıza çare olamaz...

Chermiti bu maçta yoktu..Ama daha önce seyrettiğim haliyle oda bizim aradığımız oyuncu değil kesinlikle...
    Ayrıca bu maçta 4 numara oynayan Felhi ve 7 Numara oynıyan Silva(G.Amerikalı olsa gerek) diğerlerine göre dikkatimi biraz daha çeken oyunculardı...

bütün avrupa peşinde bize yaramaz diyosn
    Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak barış90 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      evt ersun tunusdan geldımı nıhayet 10 numara transferı ıcın start verılıyo cruz gelmesın dıye dua ettım kabul oldu sımdıde cernat ıcın edıcem ınsanlah oda kabul olur ıstegım ya pino ya modrıc yada sharbını hep dua edıcem ınsanlah bunlardan bırı gelır))))
      Barış hocamızdan bahsederken asker arkadaşın gibi bahsetmişin ersun tunustan geldimi diye biraz daha saygı lütfen Ersun hoca veya Ersun Yanal desek tam süper olur bence.
      YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bütün avrupa peşinde bize yaramaz diyosn
        Ben de bir şey anlamadım bu işten.

Yorum

• İlk olarak Kürşat06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Barış hocamızdan bahsederken asker arkadaşın gibi bahsetmişin ersun tunustan geldimi diye biraz daha saygı lütfen Ersun hoca veya Ersun Yanal desek tam süper olur bence.
          ok dostum tamam kızma

Yorum

• benim canimi en cok sikan olay ya da uzulmeme yol acar acilara bogan olay,ornegin chermitiyi izlemeye gidip baska oyuncuyu begenmek..o oyuncu icin ugrasirken sonra chermitiyi alamamak daha sonra sonradan begendigin oyuncuyu da alamayip dimdizlak ortada kalmak..

Yorum

• simon gelmiyosa ivankov diyorum iyi kaleci bence
              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Gerrard tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                benim canimi en cok sikan olay ya da uzulmeme yol acar acilara bogan olay,ornegin chermitiyi izlemeye gidip baska oyuncuyu begenmek..o oyuncu icin ugrasirken sonra chermitiyi alamamak daha sonra sonradan begendigin oyuncuyu da alamayip dimdizlak ortada kalmak..
                dogru dostum.....yha su oyunkurucu transferı merak eden yokmu hıc ya kızmayın hep bu konudan bahsedıyorum ama ne yapım kıskanıyorum obur takımları bı galatasaraylı lıncoln numuz var dıye ovunuyo bjk lı delgadomuz dıyı febeli alexs dıyo ben nedım huseyınmı dıım acaba kımı alcaklar en cok merak ettıgım sey???***

Yorum

• İlk olarak Gerrard tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  benim canimi en cok sikan olay ya da uzulmeme yol acar acilara bogan olay,ornegin chermitiyi izlemeye gidip baska oyuncuyu begenmek..o oyuncu icin ugrasirken sonra chermitiyi alamamak daha sonra sonradan begendigin oyuncuyu da alamayip dimdizlak ortada kalmak..
                  ayrıca
                  1-2 maç seyretmeyle nasıl bir fikir oluşturabilirsinki
                  verilen emeğe saygı duyuyorum 4 koldan transfer için uğraşılıyor bunada şükür fakat bence aylar öncesinden izlenmeli bir futbolcu ki bir kanaat oluşsun müsbet veya menfii
                  haa
                  adı sanı belli klas topçular vardır izlemeye gerek yok bastırırsın parayı alırsın ama öbür türlü 1 maç izlemeyle bişi öğrenemezsin
                  ben aynı evdeki kardeşimi çözemedim onlar 90 dakkada nasıl fikir edinecekler hayret.
                  YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• insallah A planından B C sonrada D planlarına kalmayız bu sezonda
                    Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                    -ismail-

Yorum

• Arkadaslar her alinacak oyuncuyu ersun yanal nasil izlicek ben anlamadim varsayalim ki 5 yabanci gelecek simdi bunlarin a plandakni 2 keren izlicek ama fikir olusturabilmesi icin de b plandaki oyuncuyu 2 keren izlemeli yani 5 yaabnci alacak olan takimin hocasi 20 mac seyredmeli bu nasil olacakmis ben onu anlamadim...

zaten Istedigimiz futbolcular 3-4 degesik insanlar tarafindan izleniyliyor onun icin transferde kolay kolay hata yapilmaz...
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• bence rota alex ve ferandaoya donsun

Yorum

• Anlaşıldı yabancı transferleri yine kabak tadı verebilir, bari yerlileri sağlam bağlasak
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

bence rota alex ve ferandaoya donsun
                            ya allahini seversen kardesim bi sus ya 1 tane sayfaya 15 keren yazilmaz ki,...

tmm anladik cruzu istemiyon..
                            tmm anladik illa bi 10 numara istion...

ama durmadan yazilmaz ki..
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

dogru dostum.....yha su oyunkurucu transferı merak eden yokmu hıc ya kızmayın hep bu konudan bahsedıyorum ama ne yapım kıskanıyorum obur takımları bı galatasaraylı lıncoln numuz var dıye ovunuyo bjk lı delgadomuz dıyı febeli alexs dıyo ben nedım huseyınmı dıım acaba kımı alcaklar en cok merak ettıgım sey???***
                              Onlara sen Yattara de o zaman alayı susuyor. Garanti çözüm
                              "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaslar her alinacak oyuncuyu ersun yanal nasil izlicek ben anlamadim varsayalim ki 5 yabanci gelecek simdi bunlarin a plandakni 2 keren izlicek ama fikir olusturabilmesi icin de b plandaki oyuncuyu 2 keren izlemeli yani 5 yaabnci alacak olan takimin hocasi 20 mac seyredmeli bu nasil olacakmis ben onu anlamadim...

zaten Istedigimiz futbolcular 3-4 degesik insanlar tarafindan izleniyliyor onun icin transferde kolay kolay hata yapilmaz...
                                Samsunlu
                                özelliklede yazdım çok büyük emek veriliyor haksızlık etmememiz lazım
                                benim kafama takılanı sende 1.paragrafında anlatmışın zaten
                                zor işler Allah yardımcıları olsun ama dediğim gibi ya rüştünü ıspatlamış adamları alacaksın yada böyle izlenecekse çok önceden izleyeceksin.
                                ayrıca teşekkür ederim izahın için
                                sende haklısın
                                YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

Yükleniyor...
                                X