Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    30 yaş üstü bitik adamlara paralar saçmaya devam ederiz yine. Avcı umuyorum ki yaptırdığı saçma hamlelerden ders çıkarmıştır.
    Hi hi kesin almistir. Gelirken Mahmut Tekdemir in durumunu sordurmis mudur diye düşünüyorum ben

Yorum

• Seni Şampiyon yapan hocaya şans vermemek ihanettir. Onun arkasından küfürlü ve alaylı yorumlar yapmak terbiyesizliktir.
      Nedir Bu Trabzon'lu sevdanız, bi bitmediniz...
      Etrafta ne kadar Trabzon'lu var ise bizde hocalık yaptı, ne kazandık??

Trabzonspor'u düşünen yok, Trabzonspor'un başarılı olmasını düşünen yok derdiniz Trabzon'lunun başarılı olması

Yok kardeşim, Trabzonspor'u çalıştıracak Trabzon'lu hoca yok, kalmadı. Hepsini tükettiniz anladınız!!!!

Fatih Tekke kim!!!! hayatı boyunca Ümit Besen'den başka şarkı dinlememiş, hayatı arabesk ve ağlamakla geçmiş bir adam. Trabzonspor'a hoca olacakmış. Bin defa izledim hayat hikayesini, Onun olduğu yerde huzur olması mümkün değildir. O çok iyi bir golcudür ve işini bitirmiştir. Ondan Hoca falan olmaz ve olmayacak da.. İstanbulspor'u ligde tutmuşmuş??? Eeeee sonra.. istanbulspor kadrosu kötü tamam, başka hangi takım istedi de gitti??

Hayal satmayın hayal

Hagi de çok iyi oyuncuydu ama Hocalığını gören oldu mu???
      En son lazibere tarafından düzenlendi; 09.10.2023, 12:20.
      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Avcı'yı sevin sevmeyin, bu takımı şampiyon yapmış hem de mevcut kadroyla başarılı yapmış bir adamdır. Oynattığı futbolu tartışalım belki de oyuncuar oynayamadığı için böle kısır futbol oynamak zorundaydık ki görünene de o, Trabzonspor oyuncusu baskılı futbol oynayacak yetenekte değil, O şartlarda Wakame olmasaydı o kadar atak da bulamayacaktık k, gittiğinden beri pozisyon bile bulamıyoruz..

Belki bu kez olacak?
        Pepe ve onachu var değil mi, Şampiyon yapacaklar diye umutlanmıştık , Şimdi de ligi bilen ve bizi şampiyon yapmış hem de kadrosunda ismail Köybaşı varken şampiyon yapmış , Serkan Asan varken şampiyon yapmış bir hocamıza 2. şansı vermemek için kıçınızı yırtıyorsunuz

Ben Avcı'nın yerinde olsam bu nankör camiaya ayak basmam
        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Avcı'nın kankası ve geçen sezon yaşadığımız kötü sezonun sorumlusunu kurtarıcı diye başkan yapıyoruz ama bizi şampiyon yapan hocayı beğenmiyorsunuz

Ersun Yanal, 3 kere gelecek gidecek ona okey veriyorsunuz

Avcı gelemeyecek öyle mi,

Geçen sene olmadı muhtemelen adamın ayağını kaydırmak için uğraştı Trabzon lobisi, Bu sene geliyorsa tekrar eminim o kaydıracaktır o lobilerin ayağını. Futbolcular da dahil se bu lobi faaliyetlerine, Ne yaparsa yapsın hangi oyuncua neşter vuracaksa vursun arkasında olacağım..

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Avcı'nın kankası ve geçen sezon yaşadığımız kötü sezonun sorumlusunu kurtarıcı diye başkan yapıyoruz ama bizi şampiyon yapan hocayı beğenmiyorsunuz

Ersun Yanal, 3 kere gelecek gidecek ona okey veriyorsunuz

Avcı gelemeyecek öyle mi,

Geçen sene olmadı muhtemelen adamın ayağını kaydırmak için uğraştı Trabzon lobisi, Bu sene geliyorsa tekrar eminim o kaydıracaktır o lobilerin ayağını. Futbolcular da dahil se bu lobi faaliyetlerine, Ne yaparsa yapsın hangi oyuncua neşter vuracaksa vursun arkasında olacağım..
            Ersun A.gücü, G.birliği, Fener gibi takımlarda ortaya koyduğu oyun felsefesi sebebi ile tekrar tekrar umut sebebi oldu.

Avcı'nın örneği Yanal değil.
            Çalımbay, Ziya Doğan...

Ziya Doğan da şampiyonluğa oynattı.
            Bizden sonrası Gümüşhanespor.

Avcının futbol anlayışının göreceği muamele budur.
            Fazlası değil.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ersun A.gücü, G.birliği, Fener gibi takımlarda ortaya koyduğu oyun felsefesi sebebi ile tekrar tekrar umut sebebi oldu.

Çalımbay, Ziya Doğan...

Fazlası değil.
              Aynen öyle.

Kim ne derse desin 2010-11 sezonunda şampiyon olan kadro Ersun'un eseridir. Selçuk ve Colman'ı o getirmişti mesela. Ki onun da ikinci kez gelmesi yanlıştı.

Ziya Doğan'ın kötü teknik direktör olduğunu herkes gördüğü için bizden sonra iş bulamadı. Avcı da güya "şampiyon hoca" olarak önce şikecilerin sonra da milli takımın kapısında yattı yüzüne bakan olmadı. Aynen Ziya Doğan'da olduğu gibi oynattığı iğrenç futbolu herkes gördüğü için rağbet görmedi, kös kös Ertuğrul başkanının kollarına döndü. Ersun bizden sonra sürüyle takım çalıştırdı. Son zamanlara kadar işsiz kalmadı.

Yorum

Çalımbay, Ziya Doğan...

Fazlası değil.
                İlk olarak Barista tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aynen öyle.

Kim ne derse desin 2010-11 sezonunda şampiyon olan kadro Ersun'un eseridir. Selçuk ve Colman'ı o getirmişti mesela. Ki onun da ikinci kez gelmesi yanlıştı.

Ziya Doğan'ın kötü teknik direktör olduğunu herkes gördüğü için bizden sonra iş bulamadı. Avcı da güya "şampiyon hoca" olarak önce şikecilerin sonra da milli takımın kapısında yattı yüzüne bakan olmadı. Aynen Ziya Doğan'da olduğu gibi oynattığı iğrenç futbolu herkes gördüğü için rağbet görmedi, kös kös Ertuğrul başkanının kollarına döndü. Ersun bizden sonra sürüyle takım çalıştırdı. Son zamanlara kadar işsiz kalmadı.
                Ziya Doğan'ın bizden sonrası umrumda değil de, oynattığı futbola iğrenç demek harbiden haksızlık.

Sürekli hücum eden, rakibi presle boğan bir takım hatırlıyorum. Tolga geldikten sonra müthiş bir savunma takımı yapmıştı. 2011 takımı kadar iyiydi Ziya Doğan dönemi. Siz neyi hatırlıyorsunuz, iğrenç olan neydi merak ettim doğrusu.

Ziya Doğan'ın iki hatası / eksiği oldu:

1) Avrupa
                2) "Bjk isterse giderim" demesi

Antrenörlerin iş bulma kriterlerinin bir dönem Terim'in onayından geçmek, bir dönem Mustafa Erdoğan'ın onayunı beklemek olduğu ülke koşullarında olduğu malum.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• ^Ne? Hani 4'lü defans vardır futbolda, örneğin 4-4-2 formasyonu deriz. Aha o 4-4'teki ikinci 4'ün orta saha olması beklenirken Ziya Doğan bazı maçlarda iki tane 4'lü savunma hattı kuruyordu, çift dikiş. Golleri Fatih Tekke ve Gökdeniz ikilisi kendi başlarına olağanüstü yetenekleri sayesinde atıyorlardı. Orta saha diye bir şey yoktu. Szymkowiak "üzerimden geçen topları seyretmekten sıkıldım" diyerek futbolu bırakmıştı. Marcelinho sol bek oynuyordu. Hangi hücum futbolu? Başka bir teknik direktörle karıştırıyor olmayasınız?

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Seni Şampiyon yapan hocaya şans vermemek ihanettir. Onun arkasından kötü yorumlar yapmak ise terbiyesizliktir.
                    Nedir Bu Trabzon'lu sevdanız, bi bitmediniz...
                    Etrafta ne kadar Trabzon'lu var ise bizde hocalık yaptı, ne kazandık??

Trabzonspor'u düşünen yok, Trabzonspor'un başarılı olmasını düşünen yok derdiniz Trabzon'lunun başarılı olması

Yok kardeşim, Trabzonspor'u çalıştıracak Trabzon'lu hoca yok, kalmadı. Hepsini tükettiniz anladınız!!!!

Fatih Tekke kim!!!! hayatı boyunca Ümit Besen'den başka şarkı dinlememiş, hayatı arabesk ve ağlamakla geçmiş bir adam. Trabzonspor'a hoca olacakmış. Bin defa izledim hayat hikayesini, Onun olduğu yerde huzur olması mümkün değildir. O çok iyi bir golcudür ve işini bitirmiştir. Ondan Hoca falan olmaz ve olmayacak da.. İstanbulspor'u ligde tutmuşmuş??? Eeeee sonra.. istanbulspor kadrosu kötü tamam, başka hangi takım istedi de gitti??

Hayal satmayın hayal

Hagi de çok iyi oyuncuydu ama Hocalığını gören oldu mu???
                    Bu adam haşa peygamber mi ne demek eleştirmek terbiyesizliktir ? Yanlışa yanlış denilmediği için bu halde değil miyiz ? Terbiyenizi takının dikkat edin yazdıklarınıza.
                    Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                    çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Yazmayayim diyorum ama Avci'yi haşa peygamber yapanları görünce insan duramiyor.

Birader Avcı seni şampiyon yaptiysa sen de onu şampiyon hoca statüsüne soktun. Senden önce neydi ? Beşiktaş'tan tekme tokat kovulmadi mi ?Ne bu eziklik ? Ayaklarına da kapanalim mi ? Çok kıymetli hocamiz Avrupa'da niye bizi kepaze etti onu da bir aciklasana ya. Hani şampiyonlukla kasaya soktugu paradan kat ve kat fazlasını kaybettirdigi Avrupa maçları var ya. Takımın ekonomisinin içine sicip bıraktığı transferleri söylemiyorum bile.

Hani niye büyük bir takıma gidemedi bu kadar büyük hoca ? Hani Fatih Tekke gibi stajyer de değil. Niye kimse kapısından geçirmiyor bu arkadaşı ?

Ne yapsam olmuyor diyip gitmedi mi ? Şimdi 4 ayda ne değişti de toparlayacak bir anlatin da biz de bilelim.

Yemişim Nenad hocayı gitsin, gerekli ışığı veremedi. Gitsin de bu can siperane Avcı savunucusu arkadaşlar da biz Avcı'yi istemeyenlere de karismasin bir zahmet.

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yazmayayim diyorum ama Avci'yi haşa peygamber yapanları görünce insan duramiyor.

Birader Avcı seni şampiyon yaptiysa sen de onu şampiyon hoca statüsüne soktun. Senden önce neydi ? Beşiktaş'tan tekme tokat kovulmadi mi ?Ne bu eziklik ? Ayaklarına da kapanalim mi ? Çok kıymetli hocamiz Avrupa'da niye bizi kepaze etti onu da bir aciklasana ya. Hani şampiyonlukla kasaya soktugu paradan kat ve kat fazlasını kaybettirdigi Avrupa maçları var ya. Takımın ekonomisinin içine sicip bıraktığı transferleri söylemiyorum bile.

Hani niye büyük bir takıma gidemedi bu kadar büyük hoca ? Hani Fatih Tekke gibi stajyer de değil. Niye kimse kapısından geçirmiyor bu arkadaşı ?

Ne yapsam olmuyor diyip gitmedi mi ? Şimdi 4 ayda ne değişti de toparlayacak bir anlatin da biz de bilelim.

Yemişim Nenad hocayı gitsin, gerekli ışığı veremedi. Gitsin de bu can siperane Avcı savunucusu arkadaşlar da biz Avcı'yi istemeyenlere de karismasin bir zahmet.
                        Avci'nin herhangi bir takimda gorev almadigi ilk sezonda ulke puani tirmanisa gecti. Avci sadece Trabzonspor'a degil, Turk futboluna da cok fazla zarar verdi.
                        Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak Barista tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ^Ne? Hani 4'lü defans vardır futbolda, örneğin 4-4-2 formasyonu deriz. Aha o 4-4'teki ikinci 4'ün orta saha olması beklenirken Ziya Doğan bazı maçlarda iki tane 4'lü savunma hattı kuruyordu, çift dikiş. Golleri Fatih Tekke ve Gökdeniz ikilisi kendi başlarına olağanüstü yetenekleri sayesinde atıyorlardı. Orta saha diye bir şey yoktu. Szymkowiak "üzerimden geçen topları seyretmekten sıkıldım" diyerek futbolu bırakmıştı. Marcelinho sol bek oynuyordu. Hangi hücum futbolu? Başka bir teknik direktörle karıştırıyor olmayasınız?
                          Yok yok, hiç karıştırmıyorum. O dönem İstanbul'dan kalkıp Trabzon'a her maça gidiyorduk. Avni Aker 96 sonrasında o dönem yeniden havaya girmişti (Bunda Yattara'nın da başlı başına payı vardı). Ben stadyumda, iftar vakti izdiham yaşanılan, taraftarların otuzuncu dakikada içeri girebildiği 96' Samsun kupa maçını da seyrettim. Boş tribünlere oynanan Diyarbakır maçını da... O yüzden ezber değil yazdıklarım.

Öncelikle Szymkowiak ilk dönem yoktu. Hüseyin'in yanında İbrahim Ege, Emre Toraman, Somers'den biri oynuyordu. Aybaba'nın 2002 yazında sıfırdan kurduğu kadronun devamıydı. İleride Tekke, Mehmet, Gökdeniz, Yattara, Romaschenko vardı. On iki - on üç maç mı ne arka arkaya kazanmıştık. Kupa finalinde Valencia, Parma eleyen Gençlere 4 atmıştık. O beğenmediğiniz orta saha ligi ikinci bitirdi. Bu takım iki sezon önce 13. olmuştu. Şimdi geriye dönüp "İğrenç futbol, berbat teknik direktör" mü diyelim?

İkinci dönemde (Doğan'ın da ikinci defa getirimesi yanlıştı) Szymkowiak vardı. Zaten bence o ilk dönem hatırlanmıyor, bu ikinci bölüm eleştiriliyor. Lazaroni'nin kadrosunu almıştı o zaman. Lige çok kötü girmiştik. Szymek'in futbolu bırakma sebebi yazdığın şey mi bilmiyorum fakat Trabzon'dan gitme sebebini artık herkes biliyor. Bunun hocayla ilgisi yok. Bir de Allah aşkına, Marcelinho - sol bek efsanesini daha önce yazmıştım, girmiyorum bile. Ertesi sezon ilk maç... Bileti hala durur. Berbat bir nem, herkes perişan. Olaylı Sivas maçı. Ersen'in golüyle aslında kazanıp, masada kaybettiğimiz maç. Sezona saçma bir şekilde girdik. Hani yukarıda 13. olduğumuz sezondan bahsettim ya... Onda da Bursa'ya 5 attığımızda son düdük çalarken Hami'nin kolu kırılmıştı. Öyle berbat, talihsiz sezonlardır bu ikisi.
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yok yok, hiç karıştırmıyorum. O dönem İstanbul'dan kalkıp Trabzon'a her maça gidiyorduk. Avni Aker 96 sonrasında o dönem yeniden havaya girmişti (Bunda Yattara'nın da başlı başına payı vardı). Ben stadyumda, iftar vakti izdiham yaşanılan, taraftarların otuzuncu dakikada içeri girebildiği 96' Samsun kupa maçını da seyrettim. Boş tribünlere oynanan Diyarbakır maçını da... O yüzden ezber değil yazdıklarım.

Öncelikle Szymkowiak ilk dönem yoktu. Hüseyin'in yanında İbrahim Ege, Emre Toraman, Somers'den biri oynuyordu. Aybaba'nın 2002 yazında sıfırdan kurduğu kadronun devamıydı. İleride Tekke, Mehmet, Gökdeniz, Yattara, Romaschenko vardı. On iki - on üç maç mı ne arka arkaya kazanmıştık. Kupa finalinde Valencia, Parma eleyen Gençlere 4 atmıştık. O beğenmediğiniz orta saha ligi ikinci bitirdi. Bu takım iki sezon önce 13. olmuştu. Şimdi geriye dönüp "İğrenç futbol, berbat teknik direktör" mü diyelim?

İkinci dönemde (Doğan'ın da ikinci defa getirimesi yanlıştı) Szymkowiak vardı. Zaten bence o ilk dönem hatırlanmıyor, bu ikinci bölüm eleştiriliyor. Lazaroni'nin kadrosunu almıştı o zaman. Lige çok kötü girmiştik. Szymek'in futbolu bırakma sebebi yazdığın şey mi bilmiyorum fakat Trabzon'dan gitme sebebini artık herkes biliyor. Bunun hocayla ilgisi yok. Bir de Allah aşkına, Marcelinho - sol bek efsanesini daha önce yazmıştım, girmiyorum bile. Ertesi sezon ilk maç... Bileti hala durur. Berbat bir nem, herkes perişan. Olaylı Sivas maçı. Ersen'in golüyle aslında kazanıp, masada kaybettiğimiz maç. Sezona saçma bir şekilde girdik. Hani yukarıda 13. olduğumuz sezondan bahsettim ya... Onda da Bursa'ya 5 attığımızda son düdük çalarken Hami'nin kolu kırılmıştı. Öyle berbat, talihsiz sezonlardır bu ikisi.
                            +1
                            Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu adam haşa peygamber mi ne demek eleştirmek terbiyesizliktir ? Yanlışa yanlış denilmediği için bu halde değil miyiz ? Terbiyenizi takının dikkat edin yazdıklarınıza.
                              Bunu etrafımdakı herhangi birisi de söylese aynı şeyi söylerdim. Eleştiri ayrı şeydir, hakaret ederek alaysı sözler söylemek ayrı şeydir. Böyle söz sözyleyenlere de terbiyesizlik yapma denir. Siz niye üstünüze alınıyorsunuz da?? Terbiyesizlik mi yaptınız

Yorum

Çalımbay, Ziya Doğan...

Fazlası değil.

Ben Avcı hayranı değilim. Burdayken de en sert eleştirileri yapan bendim. Ama bu çaresizlikte takımı çirkin ya da sağlamcı ne dersen de, takımı toparlayacak birisi varsa onun gibi daha önce deneyim yaşayan hocalardır. üzgünüm ama diğer alternatifler takımı küme düşürür
                                En son lazibere tarafından düzenlendi; 09.10.2023, 01:33.

Yorum

Yükleniyor...
                                X