Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Girdikten sonra ben de alıcı göle izleyeyim dedim, adını bile duymadım adamın. Büyük de konuşmak istemiyorum ama allah korumuş
    Antremansız çıkmış bence o da etkiliyor. Kötü topçu değil, bizim lige giderdi.
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Fenerbahce 40 yaşındaki Dzeko ve 36 yaşındaki Tadicle neler yapıyor bu ligde, Makamelayı çağırın gelsin.

Yorum

• YES ve Tuncel'e göre Avcı, Kourbelis'i çok istemiş. Umut da aynı şekilde

Yorum

• İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          YES ve Tuncel'e göre Avcı, Kourbelis'i çok istemiş. Umut da aynı şekilde

Ne kadar kötü oldukları buradan belli demek
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Yahu bu nwakaeme apo yüzünden gitmedi miydi? Yanlış mı biliyor muşuz mevzuyu?
            "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
            Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yahu bu nwakaeme apo yüzünden gitmedi miydi? Yanlış mı biliyor muşuz mevzuyu?
              Yanlış bildiğimiz bir şey yok bence. Nwakaeme takımdan gönderilirken Avcı "Nwakaeme'yi aradım, şu an Nijerya'da, konuştuk" filan diye anlatıyordu. Adam ilgisine kanarak Avcı'nın kendisinin yanında olduğunu düşünmüştür. Avcı da arkasından da iş çevirmiştir. Öyle tıynette biri zaten. Görevde değilken bile Kourbelis, Umut Güneş, ve belki de Fernandez ve Berat'ı transfer ettiren adamın Nwakaeme'nin gidişine, Trezeguet'nin gelişine onay vermediğine mi inanacağız?

Ahmet Ağaoğlu'nu aradan çıkarmışlar zaten, Ertuğrul Doğan da Avcı ne emrederse onu yapan bir tip. Elbette ki Nwakaeme'yi Abdullah Avcı gönderdi. Tahminimce bunun birincil sebebi de takımı Nwakaeme'nin şampiyon yaptığına inanan çok kişi olduğu için Avcı egosuna bunu yediremedi. Olmayan teknik direktör yeteneğiyle tamamen orantısız, devasa bir egosu var Avcı'nın.

Yorum

YES ve Tuncel'e göre Avcı, Kourbelis'i çok istemiş. Umut da aynı şekilde

"Kulübün futbol aklı kim" diye sorup cevap alamıyordum. Galiba buldum.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Kourbelisi istemek için mal olmak lazım.Adamin hiçbir vasfi yok lan.

Yorum

• Tochi ile yeniden temas kurulacakmış. Hoca 2 yabancının gitmesini istemiş.

Yorum

• İlk olarak Barista tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yanlış bildiğimiz bir şey yok bence. Nwakaeme takımdan gönderilirken Avcı "Nwakaeme'yi aradım, şu an Nijerya'da, konuştuk" filan diye anlatıyordu. Adam ilgisine kanarak Avcı'nın kendisinin yanında olduğunu düşünmüştür. Avcı da arkasından da iş çevirmiştir. Öyle tıynette biri zaten. Görevde değilken bile Kourbelis, Umut Güneş, ve belki de Fernandez ve Berat'ı transfer ettiren adamın Nwakaeme'nin gidişine, Trezeguet'nin gelişine onay vermediğine mi inanacağız?

Ahmet Ağaoğlu'nu aradan çıkarmışlar zaten, Ertuğrul Doğan da Avcı ne emrederse onu yapan bir tip. Elbette ki Nwakaeme'yi Abdullah Avcı gönderdi. Tahminimce bunun birincil sebebi de takımı Nwakaeme'nin şampiyon yaptığına inanan çok kişi olduğu için Avcı egosuna bunu yediremedi. Olmayan teknik direktör yeteneğiyle tamamen orantısız, devasa bir egosu var Avcı'nın.
                      Ben o tarz bir sebebi olduğunu düşünmesem de Avcının gönderdiğini düşünüyorum. Nwakaeme varken aşırı ona bağımlı bir oyun düzenimiz vardı, hele geri düştüğümüzde at topu nwakaeme'ye gibi bir durum vardı ve bu beni de delirtiyordu. Bir takımın tek planı bu olmamalı diye düşünüyordum. Ben farklı şeyler kurguladığını ama yapamadığını düşünüyorum, meydan okuma varsa da ana sebep bu değildir.

Waka ile konuşup rotasyon oyuncusu olarak isteyebileceğini düşünüyorum. Yedekte bile rakibi strese sokacak bir oyuncu, şu an böyle 1 tane oyuncu yok, hatta gs hariç kimsede böyle bir oyuncu yok.
                      "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                      Özkan Sümer

Yorum

• Başka başlıkta yalanlar uydurup bu başlıkta ona inanan insanlar var

Yorum

• Thiago'yu getirsinler en kötü ihtimal sezon sonu. Seneye şampiyonluk için oynayalım.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Tochi ile yeniden temas kurulacakmış. Hoca 2 yabancının gitmesini istemiş.
                            İnşallah tochi işi doğrudur. Bizi bu tip transferler kurtarır

Yorum

• Bu sefer gercekler cok cabuk ortaya yayildi, hayret yani. Neymis, Bjelica´nin istedikleri degil, Avci´nin istedikleri adamlar alinmis. Kisaca bu kadroyla basarili olmak zorunda. Bu yapilanlarin nasil bir karaktersizlik oldugunu anlatmaya gerek var mi? Bu sezon sonuclar ne olursa olsun, Avci güzellemeleri dinleyecegiz. Yeni sezonda E.D. yine transfer rekoru kirar, milleti gaza getirir. ha borc mu? Kimin umrunda, nasilsa Medya, Sosyal Medya ve tribünler emrinde..

Neyse ki futbol adina hicbirsey görmez isek, izlememe gibi bir secenegimizde var.
                              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Yorum

Yükleniyor...
                                X