İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Ed baktı ki 7-8 tane ne olduğu belli olmayan(bir kaçı hariç)transfer yaptık ama takımda tık yok.
E aralıkta kongre var artık koltuk da sıkıntıya girdi,hemen isim yapmış kişilere sarıldı ki bak ben şunu şunu getirdim,bunlarla da başarısız olursak suçu artık bende aramayın.
Ed ne söylediysen şimdiye kadar kendin ile çeliştin.Şu kadar para veremem bu kadar vermem deyip 3 ay bekledin.Şimdi ise İki oyuncuya bir yıllık toplamda 6 m€ yu aşan para bağladın.
Sözleşmeler tek yıllık,elinde ne opsiyonun var ne bişey.Sene sonu ikisi de elini kolunu sallayarak gidecek.
Çok mu zordu bunlara bir tık daha fazla verip fakat opsiyonunu koydurtmak.En azından satarken kulübe 3-5 girdi sağlamak.
Şimdi senin bu işten çıkarın ne?
Bunlardan verim alamazsan çöpe atılan 6m€ olacak.
Eğer verim alırsan bu sefer de,büyük balık kaçırmış olup,hem elindekinden olacaksın hem de seneye yine aynı mevkilere oyuncu arayıp,takımı yeni külfete sokacaksın.
Hoca petkovici istiyor diye 3 ay beklettin taraftarı,e petkovici de getirmedin o zaman neden bekledin ki 3 ay.
Başta getirseydin ya birilerini.O olmaz bu olur,şu olmaz öteki olurdu ama bu kadar para verecek olsan illa ki tutup birilerini getirirdin zaten.
Yemin ederim sen kulüp başkanlığı sıfatı altında eziliyorsun,sana fazla geliyorEn son Macellan tarafından düzenlendi; 11.09.2023, 20:09.
Yorum
-
8 siz olmaz. son 5 yılda 2 kez şampiyonluğa oynadık 2sinde de ligin üzerinde 8 numaralarımız vardı. Sosa ve Hamsik. yaş falan da takmıyorum sağlam bir 8 numara oynatamadığın adamları da oynatabilir kıvama getirebilir. Sahadaki teknik direktörün olur, tvden izleyen adam gibi sahayı izler yönlendirir. Beyindir ulan 8 numara. Bir takımın kalbidir. PAŞASIDIR, KRALIDIR...
neyse sakinim
Yorum
-
İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle8 numara almak zorunda takım ihtiyac bak dediğim gibi pepe yi anlarim taraftarı havaya sokacak yıldız şarttı.. çünkü papara da sikayetciydi adamlar totalde 42 milyon euro bağlamışlar stada giden yok ama onuachu parasına petkovic indirirdik .. simdi de maliyet arttı 8 alamıyorum diyemezsin.. Ahmet Bulut a ver yetkiyi baka veya bardhi yi katara en az 5 e çakar 1 milyon Ahmet Bulut alsa geri kalan parayla 8 alırsın
Ben 8 numara alabileceklerine inanmıyorum . Hem de bu kadar ihtiyaç varken .
8 numarayı takım içerisinden çıkarmak da , hocanın yeteneğine kalmış artık . Umalım da baka konusunda ısrarcı olmasın .
Yorum
-
İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle8 siz olmaz. son 5 yılda 2 kez şampiyonluğa oynadık 2sinde de ligin üzerinde 8 numaralarımız vardı. Sosa ve Hamsik. yaş falan da takmıyorum sağlam bir 8 numara oynatamadığın adamları da oynatabilir kıvama getirebilir. Sahadaki teknik direktörün olur, tvden izleyen adam gibi sahayı izler yönlendirir. Beyindir ulan 8 numara. Bir takımın kalbidir. PAŞASIDIR, KRALIDIR...
neyse sakinim
Yorum
-
Günlerdir opsiyon yok diye ortalık yıkılırken sene başında 18 milyon euro transfer bedeli ödenen bir oyuncuya opsiyon konulsa da bir fayda etmeyeceği ortadaydı. Southampton da genelde bu maliyetteki oyuncuları kiraladığında mutlaka kiralama bedeli alıyor. Yani bize has bir durum değil. Lâkin bizim kalibremizdeki bir kulüp için 1.5 milyon euro kiralama ücreti oldukça fazla. En son yıllar önce Suk için 750 bin euro kiralama ücreti vermiştik ki ondan da hiç faydalanamamıştık. Dahası oyuncunun toplam maliyetinin 3 milyon euroyu geçmesi bizi bir hayli zorlayacaktır. Süper Lig şampiyonu olduğunuzda dahi TFF'den gelen yayın parasıyla Pepe ve Onuachu transferlerinin maliyetinin ancak çıktığı gerçeği var...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
son yillarda bu kadar plansiz programsiz hareket eden baska bir yonetim daha olmamisti.isim olarak taraftarin gazi alinmis olabilir ama panik halinde bu maliyetlere girmenin hicbir anlami yoktu.iki topcunun maliyeti 6 milyon euro civari ve sezon sonunda ikiside basip gidecek.opsiyonlar olsa belki yatirim amacli bakilabilirdi ama simdi amacin gunu kurtarmak oldugu tescillendi.bu sene biraz kuculup seneye planli programli ust siralara oynayacak kadro kurulsa daha iyi olurdu.ertugrul dogan gercekten cok kotu bir baskanlik donemi geciriyor.baskanligi gectim ticaret yapan bir insan bu sozlesmelere evet demezdi.
Yorum
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleE doğal olarak transfer kapalı şuan. Yabancı kontenjanı var. Oyuncu göndermeden yenisini alamayız
Yorum
-
Yok, beceremiyorlar bu işi. Maaş bütçesi, kadro mühendisliği felan her şeyin içine sı.tılar. Dedikleriyle yaptıklarının ilgisi alakası yok. Yazık günah yeminlen şu paralar ya.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGünlerdir opsiyon yok diye ortalık yıkılırken sene başında 18 milyon euro transfer bedeli ödenen bir oyuncuya opsiyon konulsa da bir fayda etmeyeceği ortadaydı. Southampton da genelde bu maliyetteki oyuncuları kiraladığında mutlaka kiralama bedeli alıyor. Yani bize has bir durum değil. Lâkin bizim kalibremizdeki bir kulüp için 1.5 milyon euro kiralama ücreti oldukça fazla. En son yıllar önce Suk için 750 bin euro kiralama ücreti vermiştik ki ondan da hiç faydalanamamıştık. Dahası oyuncunun toplam maliyetinin 3 milyon euroyu geçmesi bizi bir hayli zorlayacaktır. Süper Lig şampiyonu olduğunuzda dahi TFF'den gelen yayın parasıyla Pepe ve Onuachu transferlerinin maliyetinin ancak çıktığı gerçeği var...
Her takımda 1-2 tane yüksek maliyetli oluncu olabilir. Ancak bizde düşük maliyetli olması gereken ama yüksek maliyetli bir çok oyuncu var.
Yorum
-
İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGonder kourbelis i ben şu an en az 4 tane süper lig takımına kiralarım kasimpasada adam yok mesela eren in bonservis taksidi var havada alırlar kourbelis e de deki şu an çok oyuncu var mevki nde ist güzel yer 1 yıl kiralık git ama amaç almak değilse o ayrı
Yorum
-
Rezil bir transfer donemi geride kaldi 2 oyuncuya 1 yil icin 7 milyon euro para baglandi bu paralarin sampiyon olamadiktan cl ye gidemedikten sonra karsiligi yok yonetim kendi kicini kurtarmak basarisizliklarini örtbas etmek icin klubun gelecegini ipotek altina aldi.uefa isini bakalim nasil halledecekler olasi bir ceza durumunda sadece yonetimi degil burda su transferlere alkis tutanlari da oyle boyle kalaylamam .bu kadar gerizekalilik olmaz osurugu parmakla cikarirken klup su yaptiklarinin izahi yok..En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 11.09.2023, 16:28.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
Yorum