Maxi Gomez takımıyla 17 resmi maça çıkmış toplam 760 dk 0 gol. Bu adamdan çekeceğimiz var umarım ikinci yarı açılır biraz gol atar da satabiliriz sezon sonu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
başkanın bakasetas'la gerçekten sezon sonu bir daha görüşülecek düşüncesi varsa ve bunda samimiyse ,neye istinaden bu düşünceye kapılmış anlamak zor .
sahada istenileni vermeyen bir adam , gideceğini artık sağır sultana belli etmiş , hatta o takımla belkide çoktan anlaşmış. dik durup ya devre arası bize para kazandırır gidersin ya da sezon sonuna kadar forma giyemezsin denecek yerde takımın zarar göreceği bir senaryo seçiliyor . başka da bir oluru yok bu işin . elimizde milli takım kozu var üstelik , formda gidebilmek içinde düzenli oynamak zorunda . şampiyon kadrodaymış , trabzonu çok seviyomuş , çok dürüst ve efendiymiş , geçelim bunları .///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak Murat Keçeci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi yönetim ve teknik heyetin kolları sıvama zamani geldi.Şimdilik 2-3 transfer yeterli görünüyor. En öncelikli mevki 8 numara buraya mutlaka oyuna yön verebilecek kilit paslar ile kanatları ve ön bölge oyuncularını besleyecek bir oyuncu şart.Bakasetas tam olarak bu mevkiyi dolduramıyor.Kilit pas denemesi hem az hemde pas şiddetini orantılı veremiyor.Bize o mevkide daha kadife bir ayak gerek.Mesela antep maçında bakasetas 8 no pozisyonunu tam manâsıyla doldurdu ve o maç bizim ilk yarıdaki en iyi maçlarimizdan biri oldu.
Hocanın topa oyuna sokma konusundaki istekleri gerçekleşmediği için 1 tane de stoper almak gerekiyor.Sağbek transferi ve ve forvet de elden çıkaracağımız isim sayısına göre listeye eklenebilir.Ama sırf transfer olsun diye hickimseyi almamaliyiz.Gercekten içimize sinecek isimler varsa almalıyız.Aksi takdirde bütçeyi sene sonuna saklamaliyiz.
Elden çikarabilecegimiz birçok isim var umut bozok,fernandez,benkovic,teklic,kourbelis,larsen ve enis bardhi bu oyuncuları elden çikartabilirsek kadrodaki şişkinlik biraz azalır ve yeni transferlere hemde orsice yer açılır.
Yada eksiklerin bazılarını alt yapıdan oyuncu geliştirerek gider diyemiyoruz?ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
mesela teklic ne kadar süre buldu ve hangi pozisyonda oynadı da yollayalım diyoruz? Keza bjelica zamanı kendine gelen,milli takımda terör estiren bardhi bizde neden oynayamıyor?
mehmet ve eren bjelica zamanı en beğenilen isimler iken neden şimdi gelen geçen sövüyor?
baniya o boy ve sürat ile biraz top tekniğini ve pozisyon bilgisini geliştirse ciddi paralar etmez mi? üstelik AB pasaportu da var.
merkezin en eli ayağı düzgün oyuncusu mendy neden stoperde oynatılarak takım mahrum ediliyor?
hazırlık maçlarında aldığı sürede beğenilen ali şahin şimdi ne alemde?
enis destan 11 başlamak için tam olarak ne yapmalı? yana yakıla 8 ararken göktan ve kerem küçükte olsa bir şansı neden haketmiyor?
fountas tan neden yedek olarak faydalanılmıyor?
yunan milli takım gediklisi kourbelis doğru oyun planında iş yapmaz mı?
zamanında 14,5 milyon euro bonservis ödenen benkoviç gerçekten de bu kadar kötü soper mi?
ondan sonra hoca futbola şöyle kafa yoruyor böyle kafa yoruyor.
futbola kafa yormak merkeze hamsik sol tarafa waka forvete cornelius gibi hem üst düzey profesyonel hemde üst düzey oyuncular varken alınan puanlardan anlaşılmaz.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Beşiktaş’ta kadro dışı olan yıldız futbolcu, Trabzonspor’un gündemine girdi. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın söz konusu oyuncuyu çok beğendiği ve ekonomik...
Eski göz ağrımız Bailly... Bartra zamanında onun da adı geçiyordu. Pepe gibi bir devre oynar, beş maç kaçırır, Mendy'yi stopere çeker hocamız. Veya soyunma odasında birine saldırır.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Sırf sahadaki başarısızlıkları telafi etmek için transfer yapılıyor. Puan durumunda altımızdaki anadolu takımlarının kadrosu çok mu iyi, nasıl bu kadar puan toplamışlar soran yok. Trabzonspor hocasız maçlara çıksa da bu kadro değeri ile 30 puan toplardı. 2 senedir sayısız oyuncu transfer edip sezonun çeyreğine bile gelmeden hedefsiz kalıyoruz. Fenerbahçe ve Galatasaray transferde çok iyi hamleler yapıyor. Bizimkilerde arabistan da bile tutunamayan, kariyerinde milli takıma çağrılmamış nwakaeme yi tekrar takımın başına getirmeye çalışıyorlar. Güya bu adam ligin en iyi futbolcularından birisi olarak gösteriliyordu ama para bile kazanamadık bedelsiz transfer oldu. Böyle beceriksiz iş bilmezler tarafından yönetiliyor bu takım. Bu sene yapılacak her transfer israftır taraftarın gözünü boyamaktan ibarettir. Transfer yapacağınıza takımın başına teknik direktör getirin. içerdeki fenerbahçe ve galatasaray maçlarını bile boş tribünlere oynar bu takım. kimse maça gitmiyor resmen.
Yorum
-
Fanatik güvenilir bi kaynak değil ama işin içinde AA olduğu için kesin yalandır da diyemiyorum. 29 yaşında, müzmin sakat ve takım arkadaşını döven bi adam Bailly. İyi bir oyuncu da değil ve maaşı da yüksektir. AA'nın isteyeceği tüm özelliklere sahip yani. Ama dediğim gibi. Fanatik'in gerçek bir haberi ilk giren olduğunu görmedim şuana kadar.
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehadi fernandez ciddi sakat olduğu için birşey demiyorum.Biz neden her hocanın isteğine göre sürekli sıfırdan kadro kuruyoruz?Gelen hocaya elindeki malzeme bu.Bu adamları geliştir.Bu malzemeye göre bir oyun planı kurgula.Beni avrupa kupasına taşı diyemiyoruz?
Yada eksiklerin bazılarını alt yapıdan oyuncu geliştirerek gider diyemiyoruz?
Yorum
-
Hoca defansa ayağı iyi bir stoper aldırır. Mendy i de ortaya tekrar ceker. Benkovic filan ayağı çok kötü oynatmaz diye düşünmüştüm ki öyle de oluyor. Orta saha oynatıyor yine oynatmıyor.
Bir de ortaya 8 aldırır. O da 30+ olur gibi. Onun dışındaki transferler gidenlere göre olur diye düşünüyorum.
Bunların dışında en yakın olasılık sağ bek. Yine +30 pereira tarzı bir adam. Ama larsen veya mehmet giderse kiralık filan.
Hedef 3luk. Çokta uzak değiliz. Bir iki takviye ile ligi 3 4 bitireceğiz.
Sene sonu çok daha hareketli geçecektir.
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrta saha için Aliou Dieng ismi geçiyor twitterda
Haber dilinin her yerinden sahtelik akıyor, boş haber
Yorum
-
Hamsik-Sosa stilinde adam lazım bize, yanına Mendy atarız tamam olur. Bayağı bir sorunu çözer. Onun haricinde daha bir set takımı olmak için oyun kurucu en az 1 stoper ve 1 bek lazım ayrıca. Ha bunlar sezon mu olur ne zaman olur bilmem ama başka tarz adam alırsak yine orta sahadan ve defanstan top çıkmaz, geriye yana oyna dur.
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
degil..zamaninda tumerde askerlikden yirtmak icin yunanistanin bilmem ne takimina imza atmisti zorunlulukdan ..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
Yorum