Bu dükkani nasil döndürecen abicim...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Takıma katılan isimlerle dahi , topu kendi sahamızda çevirecek ve karşı takımın sahasına oyunu yıkamayacaksak mümkünse transfer yapmayalım.
Bu takımın , bu tip bir savurganlığı kaldıracak mali yapısı yok .
Mümkünse + 30 isim de takıma kazandırmayalım.
Takımın bu hale gelmesinin sebebi , tekil isim üzerinden transferlerin yönetilmesi ve kimsenin bu tekil kişilere hesap sormamasıdır .
Ayrıca sol kanat için hala Masaouras ismi falan dillendiriliyor ise , kulübün kapısına kepenk vurup kapatalım .
Yorum
-
Mevcut yönetim döneminde gönderilen hiç bir futbolcudan para kazanamamış olmamız , yönetimin ne denli kötü olduğunun göstergesi ( Abdülkadir Parmak ' tan 100 bin euro kazandık onu utandım yazamadım )
Hiç bir futbolcudan para kazanmadan , eldeki oyuncuları göndererek transfer yapacak bütçeyi nasıl sağlayacağız o da muamma.
Korkarım bu sezon sonu mevcut yönetim , korkunç derecede bir enkaz bırakarak görevinden affını isteyecek .
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeldiği zaman "Udinese'de şöyle bindiriyor", "Cornelius'un arkadaşı", "Sol bekte de oynuyormuş, tam Avcılık" deniliyordu.
Son iki transfer sezonunda alınanlardan genel memnuniyetin, sadece kiralık Onuachu'da yakalandığı düşünülünce, Larsen'in yerine gelecek oyuncuya ihtiyatlı yaklaşmak lazım.
SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin hangi hocaya ne dediğini takip etmiyorum. Öyle bir vazifem yok. Şahsen umurumda da değil.
Bu sitede neler denildiğini çok net hatırlıyorum.
Takım kötü oynuyorsa, oyuncu değerleri geri gidiyorsa hoca konuşulur. Masör mü tartışacağız?
Ayrıca senden icazet mi alacağız nerede ne konuşacağımıza dair?
Trol senin gibi yontulmamışlara derler.
Edebinle tartışacaksan tartış.
Yok ağzımızı bozacaksak kimsenin eli armut toplamıyor.Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Larsen genellikle 3'lünün kanat beki olarak oynayıp topsuz koşularıyla iş yapan bir oyuncu. Onu geriden top çıkarmaya zorlamak, çok yanlış bir transfer aklının ürünü. Onun yapması gereken şey ikili mücadelelerde güçlü kalmaktı. Onu yapamayınca hiçbir işe yaramadı. Kademe desen, hava toplarında üstünlük desen o da pek yoktu.
Yorum
-
Bir kere bir topçumuzun vatandaşı diye başka topçu almamamız gerektiğini öğrenmiş olmalıyız artık.
Sağ bek oyuncusunu da napıp edip Portekizli bulmak lazım bence.En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 18.01.2024, 16:07.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Bu transfer işi çok bilinmezli denklem. Özellikle de bizim gibi kararsız yapılarda.
Yeni bir transferdeki potansiyel riskleri hepimiz biliyoruz. Peki ya ucuza kiralık oynarken birinci sınıf performans verip yağlı sözleşmeyi kapınca yatışa geçen Denswil örneği gibi örneklere ne demeli. Halbuki denenmiş, test edilmişti. Sürprizlik bir durumu yoktu. Maalesef günlük yönetiliyoruz ve bu yapıya dahil olan her şey buralaşıyor.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Adamları gönderiyoruz da yerlerine kofti adam almamak lazım. Sezon sonu onu da göndermeye uğraş dur sonra. Top kontrolü bilmeyen, dikine pas veremeyen adam uzak dursun bu takımdan, mevki fark etmez. Ha bir de adam geçme özelliği olmayan uzak dursun. Koskoca Trabzonspor’da çalımla adam eksilten oyuncu yok neredeyse. Avcı’nın sisteminde bu adamlar olmadan top mop oynamaz bu takım.En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 18.01.2024, 16:25.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu transfer işi çok bilinmezli denklem. Özellikle de bizim gibi kararsız yapılarda.
Yeni bir transferdeki potansiyel riskleri hepimiz biliyoruz. Peki ya ucuza kiralık oynarken birinci sınıf performans verip yağlı sözleşmeyi kapınca yatışa geçen Denswil örneği gibi örneklere ne demeli. Halbuki denenmiş, test edilmişti. Sürprizlik bir durumu yoktu. Maalesef günlük yönetiliyoruz ve bu yapıya dahil olan her şey buralaşıyor.
Yorum
Yorum