Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu sefer gercekler cok cabuk ortaya yayildi, hayret yani. Neymis, Bjelica´nin istedikleri degil, Avci´nin istedikleri adamlar alinmis. Kisaca bu kadroyla basarili olmak zorunda. Bu yapilanlarin nasil bir karaktersizlik oldugunu anlatmaya gerek var mi? Bu sezon sonuclar ne olursa olsun, Avci güzellemeleri dinleyecegiz. Yeni sezonda E.D. yine transfer rekoru kirar, milleti gaza getirir. ha borc mu? Kimin umrunda, nasilsa Medya, Sosyal Medya ve tribünler emrinde..

Neyse ki futbol adina hicbirsey görmez isek, izlememe gibi bir secenegimizde var.
    Kim diyor bunu. Kimin iddiası. Biri bi kuyuya taş atıyor kırk kişi çıkaramıyor. Ayrıca medat neden itiraz etmemiş. Ben bunları istemiyorum dememiş. Ya da bir açıklama yapıp, yönetim benim iradem dışında eski hocanın istediği futbolcuları alıyor dememiş. Bu kadar mı silik bi tipmiş bu adam.
    En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 14.10.2023, 23:58.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kim diyor bunu. Kimin iddiası. Biri bi kuyuya taş atıyor kırk kişi çıkaramıyor. Ayrıca medat neden itiraz etmemiş. Ben bunları istemiyorum dememiş. Ya da bir açıklama yapıp, yönetim benim iradem dışında eski hocanın istediği futbolcuları alıyor dememiş. Bu kadar mı silik bi tipmiş bu adam.
      Adama soran mi var? Kourbelis Yönetim transferi, sagir Sultan duydu. Baniya, Umut Günes Yönetim transferleri. Fountas, Pepe, Onuachu ayni. Fernandes´i bilmiyoruz..

niye itiraz etmemismis..etse ne olacakti? Istifa et demislerdir, o da devam etti, tazminatini aldi gitti. Görünürde 1,6 milyon, el altindan sus payi vermislerdir. E.D. bu yapar mi yapar
      “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

Adama soran mi var? Kourbelis Yönetim transferi, sagir Sultan duydu. Baniya, Umut Günes Yönetim transferleri. Fountas, Pepe, Onuachu ayni. Fernandes´i bilmiyoruz..

niye itiraz etmemismis..etse ne olacakti? Istifa et demislerdir, o da devam etti, tazminatini aldi gitti. Görünürde 1,6 milyon, el altindan sus payi vermislerdir. E.D. bu yapar mi yapar
        Sağır sultanın duyup duymaması beni ilgilendşrmiyor. Bilgi doğru mu yanlış mı? Kaynağı ne. Ayrıca yönetim transferi olması da avcının transfer ettirdiği anlamına gelmez. Bir kulüpte hocaya rağmen transfer yapılıyor ve hıcada buna ses çıkaramıyorsa bu yanlıştır. İstifa et demişlerdir, sus payı vermişlerdir, hep mişli geçmiş zaman. En sevmediğim zaman kipi

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sağır sultanın duyup duymaması beni ilgilendşrmiyor. Bilgi doğru mu yanlış mı? Kaynağı ne. Ayrıca yönetim transferi olması da avcının transfer ettirdiği anlamına gelmez. Bir kulüpte hocaya rağmen transfer yapılıyor ve hıcada buna ses çıkaramıyorsa bu yanlıştır. İstifa et demişlerdir, sus payı vermişlerdir, hep mişli geçmiş zaman. En sevmediğim zaman kipi
          Okudugunu anlamama hastaligi mi var sende? Ben Avci transferi mi dedim? Bjelica´nin istedigi transferler degil, bunlar misli gecmis zaman degil, gercekler!! Ha sen senin istegine ragmen yapilan yalislara ses cikartmayip, istifani veren bir bireysen, baska..ha burada 3,2 Milyon € dan vazgecen birisin yani, dogru mu anliyorum???
          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Bjelica da tırtmış harbiden nasıl alıp getirdiler bu adamı keşke Tekke gelseydi o süreçte..
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Okudugunu anlamama hastaligi mi var sende? Ben Avci transferi mi dedim? Bjelica´nin istedigi transferler degil, bunlar misli gecmis zaman degil, gercekler!! Ha sen senin istegine ragmen yapilan yalislara ses cikartmayip, istifani veren bir bireysen, baska..ha burada 3,2 Milyon € dan vazgecen birisin yani, dogru mu anliyorum???
              “Bu sefer gercekler cok cabuk ortaya yayildi, hayret yani. Neymis, Bjelica´nin istedikleri degil, Avci´nin istedikleri adamlar alinmis. Kisaca bu kadroyla basarili olmak zorunda. Bu yapilanlarin nasil bir karaktersizlik oldugunu anlatmaya gerek var mi?”

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben o tarz bir sebebi olduğunu düşünmesem de Avcının gönderdiğini düşünüyorum. Nwakaeme varken aşırı ona bağımlı bir oyun düzenimiz vardı, hele geri düştüğümüzde at topu nwakaeme'ye gibi bir durum vardı ve bu beni de delirtiyordu. Bir takımın tek planı bu olmamalı diye düşünüyordum. Ben farklı şeyler kurguladığını ama yapamadığını düşünüyorum, meydan okuma varsa da ana sebep bu değildir.

Waka ile konuşup rotasyon oyuncusu olarak isteyebileceğini düşünüyorum. Yedekte bile rakibi strese sokacak bir oyuncu, şu an böyle 1 tane oyuncu yok, hatta gs hariç kimsede böyle bir oyuncu yok.
                Waka'nın great coach filan diye post atmasının sebebi muhtemelen Avcı'nın onu arayıp devre arasında ya da sezon sonunda Trabzonspor'a aldıracağını söylemesidir. Nasıl olsa dingonun ahırı burası. Avcı ne isterse o oluyor. Başkan başkan değil ki. Avcı'nın kuklası.

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yahu bu nwakaeme apo yüzünden gitmedi miydi? Yanlış mı biliyor muşuz mevzuyu?
                  Burdakilerin uydurduğu bir yalan adam a. Avcıya hoş geldin büyük hoca diye mesajı yayınlıyor burda iflah olmaz bir güruh var.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Bir sus be adam a. Avcıyı kötüleceğim diye şimdide wakayeme hakkında menfaat üzerine bu mesajı yaynlıyor diye hayalinden uydurduğu bir argüman sunuyor komik oluyorsun komik.
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Takımda eksik olan bölgelere transfer araştırmalarını veya incelemelerini, takibini şimdiden yapmaya başlamalıyız ve ara transfer sezonu başlar başlamaz en ihtiyaç olan bölgeye transferi bitirmemiz lazım.Abdullah Hocam ve Ertuğrul Başkan bu konu çok önemli ve başarılı olmak için hata oranı çok düşük, yanlış hatalı transfer yapmamalıyız.Bu nedenle şimdiden transfer işlemlerine başlamalıyız...

Yorum

• Şuan Abdülkadir-Yusuf sarı kafa kafaya takas desek üste 5 milyon avro isterler hahah
                        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burdakilerin uydurduğu bir yalan adam a. Avcıya hoş geldin büyük hoca diye mesajı yayınlıyor burda iflah olmaz bir güruh var.
                          Olay Avci olayi degil ki. Ben Avci yi hep destekledim berbat futbola ragmen..Hatta bunun en önenli sahidi de sensin
                          Olay Trabzonspor A.S nin sistematik bir sekilde soyulmasi. Klübün cokemelli birilerinin karapara aklama merkezi haline getirilmis olmasi..Her türlü transfer yolsuzlugunuda yapiyorlar..Baskan kendisi itiraf etmedi mi? Nasil oluyor da Bartra iki senelik bedeli 9 Mio. € olabiliyor yahu? Adamlar gecen sene herseyi kurgulayip Avci yi tatile yolladilar..Ardindan bir kac deneme yapalim derken bir baski olusunca herkesin gözünü boyamak icin bu sezon su zamanlarda kovulacagi kesin bir yabanciyi takimin basina getirdiler hemde gönderirken tonla tazminat ödenecegini bildikleri halde..Bunun arkasinda iyi niyet yatabilir mi?

Yapilan tüm sözlesmeler resmen soygun..Asagi yukari her oyuncuya 3-4 misli maaslarin ödeniyor olmasi en azindan kagit üzerinde. Trabzonspor, Avci nin umrumda olamaz..Nelerin döndügün gayet iyi bilen birisi. Koita ile sakat sakat sözlesme imzalandi hatirlarsak. Güya baglayici ön sözlesme imzalanmismis..3 senede 6 Mio.€ sirf Koita dan ucuruldu

Avci ile bu sene ilk dörtte olsak ne yazar? Hedef besbelli ki 2024 yaz transfer dönemi..Soygun öyle böyle olmayacak. Önümüzde ki sezon hicbirinin umurlarinda degil. Gelecek sene bu zamanlarda bunu herkes görecek zaten..
                          En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 16.10.2023, 00:18.
                          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şuan Abdülkadir-Yusuf sarı kafa kafaya takas desek üste 5 milyon avro isterler hahah
                            Sorun şu ki, bu takas gerçekleşse Yusuf yine bizde saç baş yoldurur, Ömür Adana'da yıldız olur, milli takıma gider.

Yorum

• Yusuf Sarı'nın kahrını biz çektik kaymağını Adana Demir yiyecek. Oyuncunun A takımda gelişimi için 2-3 sezon lazım. Bazıları daha erken bazıları daha geç olgunlaşıyor. Daha önce bizde çok oldu, hep 3 yıllık sözleşme yapıyorduk, adam 2 senede gelişip 3. senesinde coşuyordu, ondan sonra bedava gidiyordu. Yani bu işler sabır meselesi, biz Sarı'ya sabretmedik.

Yorum

• Bunlar bizle dalga geçiyor, boş sözleşme diye artistlik yaptılar yarım sene için 40 milyon tl maaş verdiğimizi açıkladılar. Tutmasan aslında eğlenceli kulüp gerçektende
                                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Yükleniyor...
                                X