İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu saatten sonra Gudelj için H.O demek düşer bize öyleyse
Yorum
-
İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle.
FrancescoTotti
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlaş Ozdemir yayında bakasetasin hücumcu versiyonu Mertense benziyor dedi. Dinamik 8-10 sol iç vs yazılıyordu burada. Karıştırdı mi acaba?10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBetis de Sevilla takımıEn son fadigaTS tarafından düzenlendi; 10.08.2022, 21:56.
Yorum
-
Bu Bartra'yı ikna ettiysek büyük iş yalnız, profiline falan baktım da 8 milyon takipçisi var Trabzon'a gelmesi çok zor çoluk çocuğu falan var 2 tane galiba, eşi formula 1 muhabiri gibi bir şey pek bağlantı kuramadım burayla. Kısacası İspanya'dan ayrılmak için sebebi yok gibi geldi, orada bir takım bulur istese.En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 10.08.2022, 21:57.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Bartra'yı ikna ettiysek büyük iş yalnız, profiline falan baktım da 8 milyon takipçisi var Trabzon'a gelmesi çok zor çoluk çocuğu falan var 2 tane galiba, eşi formula 1 muhabiri gibi bir şey pek bağlantı kuramadım burayla. Kısacası İspanya'dan ayrılmak için sebebi yok gibi geldi, orada bir takım bulur istese.D
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim oralarda da formulaz var diye yengeyi ikna etmişler.D
Elbet bir gün Toprak olup gideceğiz Trabzonlu doğduk Trabzonlu öleceğiz
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim oralarda da formulaz var diye yengeyi ikna etmişler.D
Yalnız Bartra'yı istemeyen çok, anlayamadım hiç, o adı geçen gençlerden çok daha net transfer. Tertemiz garanti CL transferi.
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
Yorum